banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 08 Nov 2009, 15:00 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2009, 14:29
vi ste u banja luci još dobri. KOD NAS ELTA KABAL SVAKU VEČE ISKLJUČI 4 PROGRAMA OD 8 DO 12 SATI, NAVEČE. Žalio sam se i predstavništvu u Doboju, a on mi je tako odgovorio da ne znam ni šta sam pitao. od ovo kanala što imam, ništa mi se ne sviđa. filmskih kanala nema nikako kao tele kino, film net itd. :diabloanifire: :withstupid:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 16:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
ops.kamen je napisao:
vi ste u banja luci još dobri. KOD NAS ELTA KABAL SVAKU VEČE ISKLJUČI 4 PROGRAMA OD 8 DO 12 SATI, NAVEČE. Žalio sam se i predstavništvu u Doboju, a on mi je tako odgovorio da ne znam ni šta sam pitao. od ovo kanala što imam, ništa mi se ne sviđa. filmskih kanala nema nikako kao tele kino, film net itd. :diabloanifire: :withstupid:

Dobrodosao na forum pre 30 min i hvala sto odmah se javljas u temi Elta Kabel.
Cekam da jos ko otvori jos 5 novih nickova pa da se malo pise o Elti Kabel. Nije tesko, samo registrujes se i jedna osoba glumi 5 osoba :)

Da stvarno pazi mi iskljucujemo kanale jer nemamo sta da radimo, ne 4 nego 30, ponekad i 20. Pa da ti zoves, neznas sta si pitao, sta ti je odgovorio, sve ti je lose, nista ne valja :lol: Ne trebas otvorati nove nickove, pisi pod svojim kojim si vec registrovan ovdje.

Izvinjavam se ostalim na off topiku.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 20:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
info_elta2 je napisao:
ops.kamen je napisao:

Cekam da jos ko otvori jos 5 novih nickova pa da se malo pise o Elti Kabel. Nije tesko, samo registrujes se i jedna osoba glumi 5 osoba :)

Da stvarno pazi mi iskljucujemo kanale jer nemamo sta da radimo, ne 4 nego 30, ponekad i 20. Pa da ti zoves, neznas sta si pitao, sta ti je odgovorio, sve ti je lose, nista ne valja :lol: Ne trebas otvorati nove nickove, pisi pod svojim kojim si vec registrovan ovdje.

Ova tema ima 100 strana i ti mislis da svi prigovori dolaze od jedne osobe sa nekoliko nikova.
:confused2: Tebe drma zestoka paranoja.
Kada imas vremena da se prepires sa drugima na ovom forumu,zasto nisi odgovorio na pitanja oko programa koja je prvi postavio Zerocool.
Zerocool i jos neki forumasi ih redovno ponavljaju,a ti ne odgovaras,ali zato imas vremena se svadjati i prepucavati preko nekoliko tema ovog foruma.
Zasto Elta ne pokene vlastiti forum?Ili se plasite reakcija korisnika?
I kada cete uvazeni gospodine info_elta2 odgovoriti na brojan pitanja o uvodjenju novih kanala?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
anoniman je napisao:
info_elta2 je napisao:
ops.kamen je napisao:

Ova tema ima 100 strana i ti mislis da svi prigovori dolaze od jedne osobe sa nekoliko nikova.
Tebe drma zestoka paranoja.
Kada imas vremena da se prepires sa drugima na ovom forumu,zasto nisi odgovorio na pitanja oko programa koja je prvi postavio Zerocool.
Zerocool i jos neki forumasi ih redovno ponavljaju,a ti ne odgovaras,ali zato imas vremena se svadjati i prepucavati preko nekoliko tema ovog foruma.
Zasto Elta ne pokene vlastiti forum?Ili se plasite reakcija korisnika?
I kada cete uvazeni gostpodine info_elta2 odgovoriti na brojan pitanja o uvodjenju novih kanala?

Nista cudno, Elta Kabel je najveci operater u BIH, o kome ce se pisati ako ne o nama.

Kako da ne, ko ima toliko vremena da se prijavi na novo na forum i odmah napada eltu na forumu i pise samo pod temu elta kabel.

Odgovoricu na sva pitanja koja su bila postavljena u ovoj sedmici, nikad nisam pustio nikoga bez odgovora. Nazalost nemam toliko vremena ko sto mislis, zato cu u toku ove sedmice, kad dobijem sve potrebne podatke i odgovoriti na sva pitanja.
Ali ovi lazni nickovi koji se zadnje vreme pojavljuju stvaraju ruznu sliku o ovom forumu i toga ne zelim.

Na sva vasa pitanja smo odgovorili i vec postoji ovaj forum o elti kabel, zato nemam potrebe da bi se plasio reakcija korisnika. Upravi Elte sam vec poslao prijedlog da dogovori sa nekim sajtom koji ima svoj forum, gde ce se moci nadzirati ove lazne nickove.

Kao sto sam rekao odgovori na sva pitanja slede uskoro.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 21:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
@info elta2
:D nemoj me pogrešno shvatit nisam u toku, ali me interesuje,
da li te je firma postavila na forum ili ti ovo dobrovoljno na svoju ruku, fakat me inzeresuje? :scratch:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
info_elta2 je napisao:
Na sva vasa pitanja smo odgovorili

Neki su jedno te isto pitanje postavljali vise puta a za njega nisu dobili odgovor.
Jedan primjer.

zerocool je napisao:
zerocool je napisao:
A koji su vam razlozi sto svaki dan ne radi po nekoliko kanala, sto niste dodali normalan kanal barem neka 3 mjeseca, ali vazno je da ste ubacili Melos, ajde sad recite ko jos gleda taj kanal?! Pa zar nije dosta Vikom,K3,DM SAT,Svet plus i sta ja jos znam koji kanali, sto nema ni jedan kanal sa rock muzikom? Jel toliko tesko ubaciti Eurosport 2 koji prenosi Bundes ligu, a isto je sinhronizovan na srpski? Imate barem 10 kanala, koje niko uopste ne gleda, sta ce oni? Bolje da izbacite tih 10 i ubacite samo 2 dobra kanala i bice duplo bolje.. Itd, itd..

Evo opet isto pitanje, mozda i odgovore nekad.. ;) Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal, Sport klub je jos slabiji ove godine, Euro sport samo prenosi ZENSKI tenis koji je smece, iako obozavam tenis, muski naravno, teniserke se samo mogu gledati, posto nemaju pojma :D I pustaju neke highlightove utakmica koje su igrane prije nekoliko dana, a live prenosa ni u ljeljama.. Kad se igraju kvalifikacije jedino mozemo gledati Srbiju, Hrvatsku ili BiH (naravno, svi prenose svoje reprezentacije), niko ne prenosi neke jace utakmice ili tako nesto.. O muzici sam vec napisao, zar je toliko tesko ubaciti samo jedan (brojevima 1) kanal sa rock muzikom, eb ga, ne slusaju svi turbo folk.. Isto tako i za filmove, ni jedan normalan kanal sa filmovima, TCM pusti dobar film jednom u 5 dana i to je to, Hallmark nema potrebe ni komentarisati..

Kad vas neko kritikuje i postavi pitanje vi na kritiku vrlo brzo udarite argumentovano da je kvar do televizora jel nije Panasonik vec LG a da je Samsung sve bi radilo perfektno.
Mislim da sam i ja postavio jednom davno pitanje o forumu na vasoj internet stranici nikad nisam dobio odgovor o TXT na RTL je suvisno pricati pa to je sitnica koja ne radi mjesec i nesto.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 00:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Opa, tema proslavila i 2000. post!!!
:occasion5:
Puno jubileja u par dana, puno prepucavanja, a premalo konkretnih odgovora...

Vuk_samotnjak je napisao:
info_elta2 je napisao:
Na sva vasa pitanja smo odgovorili

Neki su jedno te isto pitanje postavljali vise puta a za njega nisu dobili odgovor.
Jedan primjer.

Kad' smo već kod pitanja, evo i mojih (ponovio ih par puta).
info_elta2 je napisao:
Odgovoricu na sva pitanja koja su bila postavljena u ovoj sedmici, nikad nisam pustio nikoga bez odgovora. Nazalost nemam toliko vremena ko sto mislis, zato cu u toku ove sedmice, kad dobijem sve potrebne podatke i odgovoriti na sva pitanja.

Mislim da bi lako i brzo mogao odgovoriti na moja pitanja.
Post je napisan 30.10., a odgovora... nema.
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
zerocool je napisao:
Evo opet isto pitanje, mozda i odgovore nekad.. ;) Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal,
...
O muzici sam vec napisao, zar je toliko tesko ubaciti samo jedan (brojevima 1) kanal sa rock muzikom, eb ga, ne slusaju svi turbo folk.. Isto tako i za filmove, ni jedan normalan kanal sa filmovima, TCM pusti dobar film jednom u 5 dana i to je to, Hallmark nema potrebe ni komentarisati..

drug je napisao:
Naravno Arena je vrh, ali iskreno mislim da Elta nece odrijesiti vrecicu punu nasih para za Arenine kanale...Realnije je da ih ugledamo u IPTV-u, ako krene u januaru, ko sto se ovdje suska...Ali ko zna, mozda nas Eltovci ipak ugodno iznenade...

Sto se tice rock muzickih kanala, tu je jos teze...Ali bar VH1 i TV Metropolis bi itekako porpavili stvari...Filmski? Pa ima mnogo rjesenja: MGM, Sinemanija, Film plus, Cinemax, 1000, HBO...itd itd

palpantine je napisao:
treba i filmskih kanala
...
ali liga sampiona ,nba i slicni sportovi su neophodni da se gledaju uzivo i arena bi bila pun pogodak

itd. Ima još postova, ali gotovo svi predlozi su identični i pomenuću ih nastavku.

Znači, korisnici su predložili:
1. još jedan muzički kanal (ali da taj ne bude sa folk muzikom),
2. jedan filmski kanal i
3. bar još jedan sportski kanal - vidim da bi najviše ljudi željelo gledati EuroSport 2 sa Bundes ligom, ali je i Arenasport po mnogima jako zanimljiv kanal.

Mislim da ova prva dva predloga ovi iz Elte mogu lako ispuniti jer u drugim gradovima ima TV1000 i još jedan strani muzički kanal (Ovo za TV1000 znam sigurno da ima u drugim gradovima!)

Radnici Elta kabela, molim vas da odgovorite što prije na sledeća pitanja.
Da li možete uvažiti ove predloge?
Na koji način možemo sa vama razgovarati o programskoj šemi Elta kabela i kome se obratiti sa konkretnim predlozima?

Takođe, sjećam se da je info_elta2 još prije par mjeseci obećao da će vratiti u šemu kanal TV5 monde, a još uvijek nije došlo do toga - dobili smo Melos. Da li to znači da se odustalo od TV5?

pozzz

Nadam se da će radnici Elte odgovoriti.
I pozdravljam inicijativu o forumu na vašem sajtu. Možda se i registrujem kada/ako ga uvedete...

pozzz

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 08:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Bliži se i 15.11. odnosno dan kad bi kablovski operateri u BIH (odnosno oni koji se smiluju korisnicima) trebali krenuti sa TV Arena Sportom ....a mi u Banoj Luci kao da živimo u 14. vijeku...ni Elta ni Aneks ništa ne govore....bar da kažu naši korisnici ne zaslužiju te kanale pa ih nećemo ni puštati...to bi bilo poštenije...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
kratka prica o preofesionalizmu od strane zaposlenih u elti...
korisnik je otisao da raskine ugovor s njima. u ugovoru pise da je oprema njegova jer je platio 45 KM ali kad je raskinuo ugovor oni su uzeli opremu iako nije njihova. korisnik ode kod njih i oni gataju sta pise u ugovoru a onda slijedi cisto izivljavanje ili neznanje pa ga salju kuci i govore da ce ga pozvati da dodje po svoju opremu. on odlazi kod njih a oni kazu, idite vi kuci, mi cemo donijeti opremu. fino su ga izvozali... da bi donijeli kuci kabl i tanjr bez risivera... mislim... uzas!!! p.s prilikom postavljanja opreme, radnik koji je to postavljao nije bio spreman ni za kakav razgovor sa korisnikom o tome gdje se moze postaviti tanjir vec je bio u fazonu "valjda ja znam sta radim"...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 10:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
info_elta2 je napisao:

Uz ovakav analitičko - deduktivni um, i zdravu dozu paranoje i megalomanije - jer kažeš o kome će se pisati ako ne o nama, mi smo najveći, najbolji, najširi, najduži... te vrlo dobro poznavanje teorije zavjere - pravo je čudo kako se nisi zaposlio u nekoj kontraobavještajnoj organizaciji kao dešifrant i probijač kodova.

Pošto si rekao da je ova sedmica izabrana i da se spuštate na zemlju i dajete odgovore neobrazovanom puku, ja bih ponovio svoje pitanje po ko zna koji put.

Šta je sa Digitalnom CATV u Prijedoru koja je obećana još za novembar prošle godine.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 10:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2008, 07:35
mala beba je napisao:
kratka prica o preofesionalizmu od strane zaposlenih u elti...
korisnik je otisao da raskine ugovor s njima. u ugovoru pise da je oprema njegova jer je platio 45 KM ali kad je raskinuo ugovor oni su uzeli opremu iako nije njihova. korisnik ode kod njih i oni gataju sta pise u ugovoru a onda slijedi cisto izivljavanje ili neznanje pa ga salju kuci i govore da ce ga pozvati da dodje po svoju opremu. on odlazi kod njih a oni kazu, idite vi kuci, mi cemo donijeti opremu. fino su ga izvozali... da bi donijeli kuci kabl i tanjr bez risivera... mislim... uzas!!! p.s prilikom postavljanja opreme, radnik koji je to postavljao nije bio spreman ni za kakav razgovor sa korisnikom o tome gdje se moze postaviti tanjir vec je bio u fazonu "valjda ja znam sta radim"...

Nešto mi je čudno u ovoj priči.Korisnik zna da je oprema njegova ali je ipak donosi na razduživanje ili su momci krišom ušli u kuću i pokupili opremu i antenu sa krova.U stvari čuo sam da je spajdermen počeo da radi u elti baš za ovakve prilike.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 10:42 
Majstor
Majstor

O čemu bi obični smrtnik pisao nego o Elti kad nema izbora,imate monopol i ponašate se u skladu s tim,to je sasvim ok!
Samo je pitanje koliko će to trajati....

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
Nešto mi je čudno u ovoj priči.Korisnik zna da je oprema njegova ali je ipak donosi na razduživanje ili su momci krišom ušli u kuću i pokupili opremu i antenu sa krova.U stvari čuo sam da je spajdermen počeo da radi u elti baš za ovakve prilike.[/quote]

nisam opisala detalje kako treba, moja greska...
ovi iz elet nemaju pojma a prave se da kao nesto znaju, odnos prema klijentima je kriminalan, ponasaju se kao da su ljudi ovce za sisanje!!! sramota i bruka!!! toliko o elti!!!
p.s "majstor" iz elte je uzeo korisniku opremu a pvaj je kasnije procitao ugovor i obratio paznju i vidio da je oprema njegova. a kad je dosao u kancelariju kod doticnih persona, pravili su se ludi i pokusali da ga uvjere kako to "tako treba"!??? vrlo profesionalno, nema sta! i svakom od srca zelim sto dalje od ovih amatercica!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
za vikend sam bio u Prijedoru i primjetio da tamo elta ima zone rijaliti, tv 1000 i spice za razliku od bl.A konkurentni operater koji ja koristim u pd ima: Avalu,hema, kopernikus, metropolis,es bundes,viasat history,bbc prime,nat geo wild, vh1.discovery l&t, euronews,atlas i jos par djecijih kanala, naravno jos i sve kanale koje ima elta za 9km.Ugledajte se malo na njih,dok vi vjecate vec vise od mjesec kojih cete 8 kanala da ubacite

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 15:25 
Majstor
Majstor

Svaka seledra u Federaciji ima ES 2 S Bundes Ligom a ovi naši stručnjaci ....

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
DANIJEL BL je napisao:
O čemu bi obični smrtnik pisao nego o Elti kad nema izbora,imate monopol i ponašate se u skladu s tim,to je sasvim ok!
Samo je pitanje koliko će to trajati....

Ja mislim da još dugo jer sumnjam da će IPTV sa takvom tehnologijom uspjeti išta promjeniti jer ako TOTAL TV nije ništa promjenio koji je konkurenca Elti onda sumnjam da će iptv. Problem je jer iptv tehnologija vrlo skupa, imam 3 tv i samo na jednom može iptv, što zaista jeste veliki problem i taj problem ima većina banjalučana :(
Možda udje u ove prostore novi kablovski operater, čuo sam neke stvari da misli jedan operater (neznam sada koji) raditi kablovsku u Banja Luci, više info kasnije :)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik

elta, kako to da imate probleme sa txt vi i aneks-netkom ??

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 17:39 
Pripravnik
Pripravnik

DANIJEL BL je napisao:
Bliži se i 15.11. odnosno dan kad bi kablovski operateri u BIH (odnosno oni koji se smiluju korisnicima) trebali krenuti sa TV Arena Sportom ....a mi u Banoj Luci kao da živimo u 14. vijeku...ni Elta ni Aneks ništa ne govore....bar da kažu naši korisnici ne zaslužiju te kanale pa ih nećemo ni puštati...to bi bilo poštenije...

Ja bi koji filmski kanal, tv 1000 , hbo.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Kad ce txt da proradi na RTL-u ?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 20:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Naravno da je info elta u pravu, sve je ovo samo sala, ta jedna te ista osoba je jako zadovoljna uslugama, samo se malo sali!

Mislim, koja nebuloza! Nije tacno da su odgovarali na sva pitanja, ja sam npr. pitao da li je normalno i moralno da na bezicnoj televiziji da za skoro duplo manje kanala u odnosu na kabl, uzimaju istu cijenu, a da za godinu dana aktiviraju samo jedan kanal i to Bn music?? Odgovori su takvi da ni ja zaista nakon njih nisam ni znao sta sam pitao!

Ustvari, ko zna ko se predstavlja ovdje kao info elta? Najbolje je da trazimo neko bolje rjesenje ili da kontaktiramo regulatornu agenciju, mozda nisu ni upoznati o ovim problemima. Ima li neki zakon o pruzanju usluga ili slicno?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]