Пошто сам одавно одустао од лијечења Миланковог незнања о навијачкој култури и фрустрација које у њему изазивају навијачи (било ког клуба), па онда крене да се, нажалост (стварно ми је жао због тога) уклапа у све могуће стереотипе о нашим људима који оду преко гране и дођу да нама причају о јевропској култури...
Само ћу цитирати и потписати Шулетову реченицу:
Citiraj:
И да појасним за Миланка и сличне ликове... никога Лукић није купио овим потезом! И даље је он безвезан лик који је пуно обећавао, а мало од обећаног остварио. И даље он нема подршку међу навијачима Звезде.
Културно га даде, у стилу чика Рајка.
Наш највећи проблем јесте зихерашки тренер и његова игра, просјечан до исподпросјечан играчки кадар те неналазак спонзора.
Свако нормалан зна да овај тим побјеђује на мишиће и на срце, што је опет за похвалу. Навијачи такође носе велики дио заслуга, долази их доста на утакмице. Пуно вуше него претходне сезоне.
Створила се позитивна атмосфера око клуба - медији, гле чуда!, не пљују више никога, не помињу дуг (прошле године није могао дан да прође, да неки бурекџија нешто не нашврља), не помињу ПРЕСМЈЕШНЕ ЦИФРЕ које доносе нови "спозори", нпр. Бамби 30.000 евра..., већ контра, хвале на све стране, величају нашу одбрану, а Тбилси нам да 4, Славија 4 сл..., играмо са 6 задњих везних, Гума у
спорту описан као Бекам, итд...итд...
Све ово је један балон сапунице коју ће пробити игла Европе уколико се озбиљно не инвестира у играче, тренера. По мени, једноставније је било задржати претходни тим, ал `ајд. Пошто нема спонзора, нема ни пара, распродаја не гине, тако да се већ види сценарио, са или без нове титуле у витринама. Ако се још ико прима на исту. Ни на једној функцији у клубу немамо стручног човјека, већ приученог. Једини који је био, стручан је Дујковић, и он је ногиран. Могао је бити директор омладинске школе. Ал да не залазим у "могло је...", превише је болно за мене....