banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 02:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 30 Okt 2009, 01:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
gagi je napisao:

ne znam sta ga komplikuju sto ne puste u svim gradovima i to je to, a ne ovako parcijalno. Prednost video poziva i dolazi do izrazaja na daljini, a ovako u BL samo ta prednost i nije bas vidljiva i malo je glupo da se gledas sa nekim za vrijeme razgovora sa kojim mozes otici na kafu taj isti dan i sl. navodim samo primjer. Ne znam zasto tako etapno uvode mozda zato da bi se stalno pricalo kako je mtel uveo cas u jednom gradu cas u drugom gradu 3g tehnologiju, ali po meni ako nisu bili spremni da uvedu tu uslugu na cijelom podrucju BiH onda je nisu jos ni trebali uvoditi dok ne budu spremni, svedno su promasili rok koji su sami obecali, a to je bio 3.kvartal.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
BL Boy je napisao:
gagi je napisao:

ne znam sta ga komplikuju sto ne puste u svim gradovima i to je to, a ne ovako parcijalno. Prednost video poziva i dolazi do izrazaja na daljini, a ovako u BL samo ta prednost i nije bas vidljiva i malo je glupo da se gledas sa nekim za vrijeme razgovora sa kojim mozes otici na kafu taj isti dan i sl. navodim samo primjer. Ne znam zasto tako etapno uvode mozda zato da bi se stalno pricalo kako je mtel uveo cas u jednom gradu cas u drugom gradu 3g tehnologiju, ali po meni ako nisu bili spremni da uvedu tu uslugu na cijelom podrucju BiH onda je nisu jos ni trebali uvoditi dok ne budu spremni, svedno su promasili rok koji su sami obecali, a to je bio 3.kvartal.

Ala si dosadan, prekini kritikovati. Svakako je bolje da 3g uvode postepeno nego nikako. Zašto ničime ne možeš biti zadovoljan? :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2009, 18:15
svedno 3g ne valja k.... spor je i tilta slika i glas...testna je faza...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
BL Boy je napisao:

Koliko znam najavljeno je u drugoj polovini godine, to za treći kvartal nisam pročitao.
Nije toliko bitan video poziv koliko je bitan HSDPA, a tu će se morati cijene korigovati jer su sadašnje :-?
Oko postepenog uvođenja, pa to je i do marketinga i do tehnike, ali biće uskoro širenja, koliko već iduće sedice.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 02:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Na BH Mobile nisu faktički ništa napravili sa cijenama mobilnog Interneta. Onom brzinom kojom surfaš ti svlače sa računa. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kritike su opravdane jer ovako uvodjenje jos nigdje nisam vidjeo, prvo sto je etapno, drugo sto je 3g brzina skroz losa, a o marketingu da i ne pricamo, tako da points nemam ja sta biti zadovoljan sa mtelom, ja sam i presao sa njega jer sam bio nezadovoljan uslugama, a oni svojim postupcima samo potvrdjuju da je moje nezadovoljstvo bilo opravdano.

Rendzer da li je potrebno da ti nadjem iz arhive pa da povjerujes ili stvarno mislis da ja lazem. Prelistaj malo i ovdje na forumu i vidjeces da sam navodio izjave Culibrka kad je novinarima govorio i obecavao 3g u 3.kvartalu, a ne do kraja godine. Do kraja godine tj. u 4.kvartalu ga je najavljivao Eronet.

Evo prema informacijama od jednog korisnika u Doboju brzina 3g je mizerna i evo sta on kaze:
Citiraj:
evo surfam sa mtel 3G u Doboju. prvi test brzine je dao samo 72 kbps, dok video poziv nisam uspio pokrenuti jer nemam postavki.

Escobar istina da nisu znacajnije snizili gprs na ultri, ali zato jesu na post paidu. Ja sam ranije imao za 3,5km 5MB sada imam 10MB sto je duplo i ja sam zadovoljan meni je to sasvim dovoljno za svakodnevni surf.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 23:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Ma šta me bolan briga za postpaid, pa znaš li koliko uopšte procentualno čine postpaid korisnici? De ba, nisu mogli makar uvesti kakvu tarifu sličnu m:tel-ovom Surf tarifnom modelu nego me bukvalno odere svaki put kad hoću pregledati kakvu stranicu.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Kritike su opravdane jer ovako uvodjenje jos nigdje nisam vidjeo, prvo sto je etapno, drugo sto je 3g brzina skroz losa, a o marketingu da i ne pricamo, tako da points nemam ja sta biti zadovoljan sa mtelom, ja sam i presao sa njega jer sam bio nezadovoljan uslugama, a oni svojim postupcima samo potvrdjuju da je moje nezadovoljstvo bilo opravdano.

Rendzer da li je potrebno da ti nadjem iz arhive pa da povjerujes ili stvarno mislis da ja lazem. Prelistaj malo i ovdje na forumu i vidjeces da sam navodio izjave Culibrka kad je novinarima govorio i obecavao 3g u 3.kvartalu, a ne do kraja godine. Do kraja godine tj. u 4.kvartalu ga je najavljivao Eronet.

Evo prema informacijama od jednog korisnika u Doboju brzina 3g je mizerna i evo sta on kaze:
Citiraj:
evo surfam sa mtel 3G u Doboju. prvi test brzine je dao samo 72 kbps, dok video poziv nisam uspio pokrenuti jer nemam postavki.

Escobar istina da nisu znacajnije snizili gprs na ultri, ali zato jesu na post paidu. Ja sam ranije imao za 3,5km 5MB sada imam 10MB sto je duplo i ja sam zadovoljan meni je to sasvim dovoljno za svakodnevni surf.

Nije potrebno da kopaš po arhivi, nebitno je sad.
Pa makreting i ne radi, ne znam šta prozivaš kad je samo objavljena vijest na sajtu, nit se reklamira u elektronskim nit u stampanim medijima, bilbordima...
Etapno uvođenje je vjerovatno zbog tehnićkih stvari. BL je bila spremna, ostala mjesta nisu, tako mi se čini.

Što se tiče tih mjerenja brzine, kako sam čuo (ne mora biti tačno), je da je od 3G usluga pušten samo video poziv, a ne i brzi prenos podataka, dok traje ovo etapno uvođenje.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
BL Boy je napisao:

Citiraj:

Nije potrebno da kopaš po arhivi, nebitno je sad.
Pa makreting i ne radi, ne znam šta prozivaš kad je samo objavljena vijest na sajtu, nit se reklamira u elektronskim nit u stampanim medijima, bilbordima...
Etapno uvođenje je vjerovatno zbog tehnićkih stvari. BL je bila spremna, ostala mjesta nisu, tako mi se čini.

Što se tiče tih mjerenja brzine, kako sam čuo (ne mora biti tačno), je da je od 3G usluga pušten samo video poziv, a ne i brzi prenos podataka, dok traje ovo etapno uvođenje.

ne znam sta je pusteno i upravo je to posljedica onoga o cemu sam pricao a to je da je vrlo lose marketinski propraceno uvodjenje trece generacije u mtel mrezi. Mislim nije to bas tako mala stvar pa da se tek tako samo na sajtu spomene, vise buke znaju dizati oko nekih manje bitnih stvari. Upravo to pricam korisnici su neinformisani i eto sad niko od nas izgleda sa sigurnoscu ne zna reci da li je u mtel mrezi pustena u rad hsdpa mreza ili nije ili je samo video poziv. I dalje ostajem pri stavu da nisu trebali pustati dok komplet nisu bili spremni ovako se samo brukaju i pokazuju neozbiljnost.

Evo i tog famoznog obavjestenja o pustanju 3g mreze u kojem govore o mobilnom internetu, a ne znam onda sto govore ako vec nije pusten, samo dezinformisu ljude.

Citiraj:
Na području grada Banjaluka puštena je u testni rad mobilna mreža treće generacije.

Mobilna mreža treće generacije puštena je u testni rad na području grada Banjaluka, čime je korisnicima m:tel-a, koji imaju 3G mobilni telefon, omogućeno da komuniciraju koristeći sve prednosti savremene 3G tehnologije.

Kao prirodna evolucija u mobilnim komunikacijama 3G tehnologija, pored značajno kvalitetnije komunikacije i mobilnog interneta, donosi čitav niz novih servisa.
Ova tehnologija omogućava znatno brži pristup internetu i poslovnim mrežama, kao i gledanje multimedijalnih sadržaja, video spotova, filmova ili televizijskog programa putem mobilnog telefona.

Cijene svih usluga u testnoj fazi rada 3G mreže, jednake su dosadašnjim cijenama uz korištenje 2G tehnologije.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 14:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
Evo pustili su 3g uslugu i u Prijedoru, imam pun signal.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 19:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
gagi je napisao:

Evo ovako, juce sam dobio info, ovo je samo proba a ne test faza, ovako postepeno ce pustati signal po gradovima, kad puste u svima koje planiraju onda tek ide zvanicna test faza, zato trenutno nema nikakve marketinske kampanje. Razlog probijanja roka je kasnjenje isporuke opreme.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Promotivna ponuda ADSL Flat paketa

Odabirom jednog od ADSL Flat paketa sa bežičnim modemom, uživajte u internetu bilo gdje u vašem domu.

U promotivnoj ponudi m:tel-a je ADSL Flat paket sa 4-portnim bežičnim modemom po cijeni mjesečne pretplate od 1 KM za prvi mjesec korišćenja usluge, uz poklon CD Željka Joksimovića.

Prednost promotivne ponude jesu modemi koji omogućavaju korišćenje interneta bez dodatnih kablova, gdje god da vi to poželite. WLAN ADSL router dobićete po cijeni od 50 KM pomoću kojeg ćete moći da koristite internet u cijelom domu bez ograničenja.

Promotivna ponuda namijenja je novim korisnicima koji se odluče za tarifni paket sa 4-portnim modemom, a zahtjev za korišćenje usluge podnesu na prodajnom mjestu m:tel-a do 30. novembra 2009. godine.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
rendzer je napisao:

Odabirom jednog od ADSL Flat paketa sa bežičnim modemom, uživajte u internetu bilo gdje u vašem domu.

U promotivnoj ponudi m:tel-a je ADSL Flat paket sa 4-portnim bežičnim modemom po cijeni mjesečne pretplate od 1 KM za prvi mjesec korišćenja usluge, uz poklon CD Željka Joksimovića.

.

E *ebo ih vise Joksimovic, da mogu i na toalet papir bi ga stavljali kao gratis.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahahaha, ja čitam neki dan vijest da je Telekom Srbija sa njim potpisao ugovor o distribuciji njegovog albuma isključivo preko usluga telekoma, prepaid i post paid kartice, ovi modemi i sl i da je broj diskova koji će se dijeliti u okviru grupacije Telekom Srbija 300.000! :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 16:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
the_grunf je napisao:
rendzer je napisao:

.

E *ebo ih vise Joksimovic, da mogu i na toalet papir bi ga stavljali kao gratis.

:lol:
Možda će i biti okačen na tariguzu uskoro :D Da nešto vrijedi ne bi bio gratis :lol:
Ajde, dijelio je m:tel i novi album Van Gogha uz prepaid brojeve... bilo je tu još "muzičara" ako se dobro sjećam...

Nego, imal' kakvih vijesti o ubrzanju ADSL-a?
Vidim, sad nude i modeme sa čet'r porta. Treba brzina da se on upregne :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
the_grunf je napisao:
rendzer je napisao:

.

:lol:
Možda će i biti okačen na tariguzu uskoro :D Da nešto vrijedi ne bi bio gratis :lol:
Ajde, dijelio je m:tel i novi album Van Gogha uz prepaid brojeve... bilo je tu još "muzičara" ako se dobro sjećam...

Da, da, bili su tu i Boris Režak i Regina.
Reginu sam čak dugo vremena slušao u autu :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Pomozite djeci da ljepše odrastaju.

m:tel pomaže ugroženoj djeci u BiH kao ponosni partner UNICEF-a u projektu „Najbolji početak za svako dijete“

PR akcijom pod nazivom „Uložite u sebe, pomozite drugima!“ koju realizujemo u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2009. godine, kompanija m:tel se u skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja uključila u projekat UNICEF-a „Najbolji početak za svako dijete“.

Kako bi i najugroženije grupe djece u našoj zemlji ostvarile pravo na optimalan rast i razvoj, UNICEF je sa partnerima i vodećim stručnjacima iz domena ranog razvoja djece, u okviru projekta „Najbolji početak za svako dijete“ osmislio brojne koncepte podrške i edukacije, kako za roditelje, staratelje, tako i za predškolske odgajatelje, pedagoge, zdravstvene i socijalne radnike i sve one koji u prvim godinama života djece igraju važnu ulogu.

Planirano je da se u okviru projekta u cijeloj zemlji pokrenu Integrisani centri ranog dječijeg rasta i razvoja koji će djeci i roditeljima pružati besplatne usluge: edukaciju mladih i budućih roditelja, rad s roditeljima rizične djece, ranu detekciju razvojnih smetnji i ranu intervenciju, učenje i igru. Tako će i djeca iz najugroženijih kategorija dobiti priliku za najbolji početak. Svaka opština u BiH bi trebala imati jedan takav centar. UNICEF trenutno raspolaže sredstvima za pokretanje samo 4 centra, a u Bosni i Hercegovini ima 146 opština.

Istraživanja pokazuju, da se jedna marka uložena u rano djetinjstvo, vraća kao 8 maraka društvu. Stoga će vaš poziv vrijediti 8 puta više.

Uz nesebičnu pomoć medijskih pokrovitelja RTRS-a, FTV-a, Glasa Srpske, Dnevnog Avaza i Metromedije, pokušaćemo skupiti što više sredstava za najmlađe.

Pozivamo vas da pomognete djeci da ostvare svoja prava i kvalitetnije odrastaju.
Pozivom na broj 1412 donirate UNICEF-u 1 KM, kako bi svako dijete u BiH imalo ljepši početak života.

Ako ste vi među malo onih koji imaju mnogo, sjetite se da je mnogo onih koji imaju malo.
Uložite u sebe, pomozite drugima.

Više informacija možete pronaći ovdje ili posjetite www.unicef.ba

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mobilna mreža treće generacije puštena je u testni rad na području Sarajeva, čime je korisnicima m:tel-a, koji imaju 3G mobilni telefon, omogućeno da komuniciraju koristeći sve prednosti savremene 3G tehnologije.

Kao prirodna evolucija u mobilnim komunikacijama 3G tehnologija, pored značajno kvalitetnije komunikacije i mobilnog interneta, donosi čitav niz novih servisa.
Ova tehnologija omogućava znatno brži pristup internetu i poslovnim mrežama, kao i gledanje multimedijalnih sadržaja, video spotova, filmova ili televizijskog programa putem mobilnog telefona.

Cijene svih usluga u testnoj fazi rada 3G mreže, jednake su dosadašnjim cijenama uz korištenje 2G tehnologije.

U cilju optimizacije mreže, molimo vas da se za sve dodatne informacije i prijave eventualnih smetnji obratite m:tel korisničkoj službi, putem besplatnog info telefona 065 5999.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 15:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Novi, najmanji postpaid tarifni model:

M tarifni model - mali paket sa velikim pogodnostima

Najniža cijena pretplate od 15 KM, besplatnih 60 min razgovora i 60 SMS poruka

Postpaid ponudu u m:tel-u smo od 10. novembra 2009. godine upotpunili sa novim, promotivnim tarifnim modelom "M", koji osim najniže cijene pretplate koja za ovaj tarifni model iznosi 15 KM, korisnicima donosi 60 minuta besplatnog razgovora i 60 besplatnih SMS poruka.

Za sve nove korisnike "M" tarifnog modela, a tako i za nove i postojeće korisnike L, XL, i XXL m:tel postpaid tarifnih modela i VPN korisnike, od 10. novembra do 31. decembra 2009. godine u ponudi su promotivni paketi mobilnih telefona, sa mogućnošću izbora minimalnog perioda statusa pretplatnika od 12 i 24 mjeseca.

Novi korisnici koji se odluče za M tarifni model dobiće na poklon novi album Željka Joksimovića.

Tarifni interval koji će se primjenjivati na sve pozive u "M" tarifnom modelu je 10+10 sekundi.

Uvođenjem "M" tarifnog modela iz ponude se povlači tarifni modečl „START“, osim za postojeće korisnike navedenog tarifnog modela.

Dodartne informacije korisnici mogu dobiti pozivanjem m:tel Korisničkog servisa 065 5900

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 15:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nastavljena dinamika puštanja u testni rad m:tel 3G mreže

Mobilna mreža treće generacije puštena u testni rad na području Gradiške i putnom pravcu Banjaluka-Gradiška

Mobilna mreža treće generacije na području Gradiške i putnom pravcu Banjaluka-Gradiška, puštena je u testni rad 10. novembra 2009. godine, čime je korisnicima m:tel-a koji imaju 3G mobilni telefon, omogućeno da komuniciraju koristeći sve prednosti savremene 3G tehnologije.

Podsjećamo korisnike da je do sada realizovano puštanje u testni rad 3G mreže na području gradova Banje Luke, Doboja, Prijedora i Sarajeva.

U cilju optimizacije mreže, molimo vas da se za sve dodatne informacije i prijave eventualnih smetnji obratite m:tel korisničkoj službi, putem besplatnog info telefona 065 5999.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]