banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Studiranje u Londonu
PostPoslato: 02 Nov 2009, 14:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Nov 2009, 14:21
Drugari, trenutno sam na masteru u Londonu (inace sam iz Beograda). Ako neko je zainteresovan za studiranje business i ITa, i zanimaju ga iskustva (naravno i zivot u Londonu) neka mi slobodno pise babyfoxy4@gmail.com ili samo replay. Slobodno ako treba bilo kakva pomoc :D )) (Znam da je meni trebala kada sam se prijavljivala za master, popunjavala aplikaciju, i za samo ludilo u Londonu) 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
jesi otisla u okviru razmjene studenata ili si platila svoj master?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Kakve su cijene života u Londonu? Koliko ti košta master? Na kojem si faksu uopšte? Informatika?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
zLo_krme je napisao:
Kakve su cijene života u Londonu? Koliko ti košta master? Na kojem si faksu uopšte? Informatika?

Isto pitanje :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Otprilike iste cijene kao i kod nas, samo u funtama :)

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pošto plaćam stan u eurima, ipak me zanima konkretno koliko šta košta...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 11:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Nov 2009, 14:21
:)) Ja sam na LSCu (London School of Commerce). Master placaju moji, ali sam dobila stipendiju od koledza, tako da umesto 6 500 funti, placam 4 000 funti. Stan je oko 300 do 400 funti, a za neki ok zivot vam treba oko 300 funti. Za koledz sam aplicirala ovde u Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hm, tvoj master je jeftiniji od mog... Al su troškovi života veći... Ja ću aplicirati možda i za London iduće god. Kako je živjeti tamo? Je li opasno? Ima li puno kriminala? Koliko izgubiš u prevozu?

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lili Fox je napisao:
:)) Ja sam na LSCu (London School of Commerce). Master placaju moji, ali sam dobila stipendiju od koledza, tako da umesto 6 500 funti, placam 4 000 funti. Stan je oko 300 do 400 funti, a za neki ok zivot vam treba oko 300 funti. Za koledz sam aplicirala ovde u Beogradu.

je li ovo tvoji sa faxa, ili roditelji? je li ovo cijeli master ili je samo jedna godina?
je li se placa po semestru ili odjednom?
kako nastava ide?
jesi li obavezan na predanjima ili???
vidi, ja sam trebao prije 4 godine ici na master u edinburg, ali razmjenom studenata. nesto se iskompliciralo pa je to propalo. ali mislim da je tada na IT bilo daleko daleko skuplje.
koju oblast informatike si uzela? i kako ide?

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa godina valjda 6500 funti... Za moj master 12500€, ne znam gdje ću naći te pare...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Pa godina valjda 6500 funti... Za moj master 12500€, ne znam gdje ću naći te pare...

puno. ja imaoo dzabe u bologni, znam tamo neke profesore. nije bilo smjera... doduse i ovo sto su mi nudili je bilo ok. do mene je...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neću radit master u Bologni... Milano, Pariz, Barselona ili Brisel. Za London pitam jer je to zadnja solucija... Milano isto ne bih jer mi se ne ostaje u Italiji, a najradije bih Barselonu... Ona je najjeftinija i mislim da mi mentalitet odgovara.... Al vidjećemo. Apliciraću svuda, pa ko prvi djevojci, sam u nju upada... :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Neću radit master u Bologni... Milano, Pariz, Barselona ili Brisel. Za London pitam jer je to zadnja solucija... Milano isto ne bih jer mi se ne ostaje u Italiji, a najradije bih Barselonu... Ona je najjeftinija i mislim da mi mentalitet odgovara.... Al vidjećemo. Apliciraću svuda, pa ko prvi djevojci, sam u nju upada... :lol:

samo nemoj da te nesto omete. goni, jasta ces!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
cicak je napisao:
zLo_krme je napisao:

puno. ja imaoo dzabe u bologni, znam tamo neke profesore. nije bilo smjera... doduse i ovo sto su mi nudili je bilo ok. do mene je...

Ajde malo se raspitaj koliko je godina negdje preko bare. Ako je taj fax iole priznat, to i nije toliko puno, toliko ti je i na Apeironu :lol:.

I priznaj, zbog samo odzvuka "magistrirao u Londonu", vrijedi tih para :D .A master kod nas, BL, Bg,Zg je od 4000-5000 KM pa navise (ekonomija), pa i nije toliko velika razlika.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
cicak je napisao:
zLo_krme je napisao:

Ajde malo se raspitaj koliko je godina negdje preko bare. Ako je taj fax iole priznat, to i nije toliko puno, toliko ti je i na Apeironu :lol:.

I priznaj, zbog samo odzvuka "magistrirao u Londonu", vrijedi tih para :D .A master kod nas, BL, Bg,Zg je od 4000-5000 KM pa navise (ekonomija), pa i nije toliko velika razlika.

meni dekan prije 5 godina trazio 10k.
odustao, rekoh mogu za te pare i u becu.
a vidi, kod njih je taj master 3x laksi nego kod nas. provjereno!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]