prva imao 17 godina, uzeo od caleta auto, do prodavnice...vozio bos, noga sklizne i po gasu srusim u krivini komsijinu ogradu, a na autu, opel manta razbijen far, razbijen gril, i prednji spojler.... nikom nista, a komsi morao pomoci da popravi ogradu... nije bila policija...
druga pre par godina, isao prema ukrini , neka nizbrdica, brzina 70kmh, i odjednom jos veca nizbrdica, pa nagla krivina, dok dam ja skontao da je krivina vec sam bio van ceste. Sletim u neki vodo propust , prevrnem se ,totalna steta, srecom nikom nista...auto je ford eskort , takodje nije bila policija...
treca u rosuljama, prosle godine, izlazim iz sporedne, auto ford eskort, ali drugi , 10h ujutro, drvored sa desne strane, nema nikog, ja se vucem ko draga baja, i taman kad sam skoro prosao raskrsnicu, opali me lik sa dostavnom fijestom, raznese me sa moje desne strane, uopste ga nisam vidio... kod mene auto razvaljeno. prednji desni far, zmigavac, branik, lafeta pocupana, ispala poluosovina, polomljen zglob, slomio amortizer, polomio bocu od vode, pomjerena sasija, kod njegga skoro nista, samo ogrebotina na prednjem spojleru, i otkinula se boca a vodom.Bila policija, kriv 100%, kaznu jos nisam dobio, ali me osiguranje oderalo, na sledecoj reg, sve platio 100%, tako da me umjesto 500 i nesto izaslo 880 KM.i sad jos svake godine placam skuplju reg. narednih 4 godine. popravak me kostao skoro 500 KM, ali srecom sam ga uspjeo prodati.
_________________ let the force be with you
|