banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 08:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Farma na Pinku
PostPoslato: 27 Okt 2009, 10:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Vin_Diesel je napisao:
Vin_Diesel je napisao:
Da ne skrećem mnogo sa teme, ako je u hrvatskoj normalno da se uzdiže njihova vjera i da se nose njihovi simboli-oznake ili se pjevaju pjesme, ne vidim u čemu je onda problem da se u Srbiji isto radi???? Tko je kriv bosni što prenosi njihove emisije, i kako to da se bune samo na "Farmu" sa Pink-a a ni na jednu emisiju iz Hrvatske se ne bune i ne ukidaju??'

Oбрисано је десетак постова које нису имали никакве везе са медијима!
О четницима и усташама слободно полемишите, али на пдф Историја!

Модератор

jesam li ja negde spomenuo četnike i ustaše????

izgleda da neke vrijeđa i slovo s.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vin_Diesel je napisao:
Vin_Diesel je napisao:
Da ne skrećem mnogo sa teme, ako je u hrvatskoj normalno da se uzdiže njihova vjera i da se nose njihovi simboli-oznake ili se pjevaju pjesme, ne vidim u čemu je onda problem da se u Srbiji isto radi???? Tko je kriv bosni što prenosi njihove emisije, i kako to da se bune samo na "Farmu" sa Pink-a a ni na jednu emisiju iz Hrvatske se ne bune i ne ukidaju??'

Oбрисано је десетак постова које нису имали никакве везе са медијима!
О четницима и усташама слободно полемишите, али на пдф Историја!

Модератор

jesam li ja negde spomenuo četnike i ustaše????

Koliko sam skužio, poslije tvog posta je počela ta prepirka oko uloge četnika u Drugom svjetskom ratu što je off topic. Neko je "uletio" sa postom (ne sećam se ko), a onda mu drugi odgovorili itd.
Zato je moderator obrisao sve postove iza tog tvog i na tvom postu objasnio da je obrisao postove koji nemaju veze sa temom.
Mislio sam da će ti moderator odgovoriti. Ja mislim da je tako. Ako nije neka Vuk ili Shoole objasne šta su htjeli time.

pozzz

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Koliko sam skužio, poslije tvog posta je počela ta prepirka oko uloge četnika u Drugom svjetskom ratu što je off topic. Neko je "uletio" sa postom (ne sećam se ko), a onda mu drugi odgovorili itd.
Zato je moderator obrisao sve postove iza tog tvog i na tvom postu objasnio da je obrisao postove koji nemaju veze sa temom.
Mislio sam da će ti moderator odgovoriti. Ja mislim da je tako. Ako nije neka Vuk ili Shoole objasne šta su htjeli time.

pozzz

Управо ово што си написао!

Модератор му је одговорио, и то на ПП.

Проблем је што он није питао на ПП, па се овдје отвара беспотребна расправа ( на теми о Фарми се прича зашто је нешто обрисано).

Оставићу ово овдје,али убудуће ћу брисати и постове типа "а зашто је ово обрисано".

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
http://www.farmasrbija.net/2010/05/23/d ... -sa-farme/
hahaha, eto ko je sinoc gledao do pola 5 pink mogao je i vidjeti ovu veliku svadju :D.
http://www.youtube.com/user/rokybosanac ... oa2aGLzsH0 ovdje je lik uploadovao cjelu svadju.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Ta Farma je dno dna. Mene iskreno zanima kako je nisu već ukinuli, pa to 90% ljudi u kući su zreli za ludnicu. Daj im malo alkohola i psovke pršte na sve strane, psuje se sve živo i neživo i to direkt u LIVE programu bez imalo cenzure! Sinoć sam slučajno naletio na onog Đusa kada je onom jadnom čikici govorio da mu je ostao kurton u dupetu, da obliže spermu sa čela i ostale gadarije i to zamisli LIVE na jednom kanalu sa nacionalnom koncesijom. Ne znam, ovo je stvarno previše.. hoće li itko reagovati od nadležnih i ukinuti to već jedamput? Zbog takvih stvari se u civilizovanim zemljama oduzimaju koncesije!

Sa druge strane cijeli ovaj koncept Farme se skroz razlikuje od prave licence kako bi trebao da izgleda. Pa oni su po cijele noći budni i kolju jedan drugog, onda ujutro spavaju do 3 poslijepodne. Pa zamisli da jedan farmer spava do 3 popodne, pa stoka bi mu već odavno sva pocrkala. Treba im dati posao da nešto rade, da se bude u 6 ujutro pa da vidiš kako bi se umirili svi (to je uostalom i koncept samog showa). Ovo mi više izgleda kao big brother na seljački način.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
zigizmund je napisao:
Ta Farma je dno dna. Mene iskreno zanima kako je nisu već ukinuli, pa to 90% ljudi u kući su zreli za ludnicu. Daj im malo alkohola i psovke pršte na sve strane, psuje se sve živo i neživo i to direkt u LIVE programu bez imalo cenzure! Sinoć sam slučajno naletio na onog Đusa kada je onom jadnom čikici govorio da mu je ostao kurton u dupetu, da obliže spermu sa čela i ostale gadarije i to zamisli LIVE na jednom kanalu sa nacionalnom koncesijom. Ne znam, ovo je stvarno previše.. hoće li itko reagovati od nadležnih i ukinuti to već jedamput? Zbog takvih stvari se u civilizovanim zemljama oduzimaju koncesije!

То очигледно диже гледаност. Зато су, ваљда, и изабрали такве ликове. :wink:

Тачно је да се кажњавају телевизије због таквих испада вани, али... ко у неким земљама бивше Југославије даје дозволе и како се издају, чуди ме како програми неких телевизија нису још више "сочнији" :wink:

zigizmund je napisao:
Sa druge strane cijeli ovaj koncept Farme se skroz razlikuje od prave licence kako bi trebao da izgleda. Pa oni su po cijele noći budni i kolju jedan drugog, onda ujutro spavaju do 3 poslijepodne. Pa zamisli da jedan farmer spava do 3 popodne, pa stoka bi mu već odavno sva pocrkala. Treba im dati posao da nešto rade, da se bude u 6 ujutro pa da vidiš kako bi se umirili svi (to je uostalom i koncept samog showa). Ovo mi više izgleda kao big brother na seljački način.

Да ли би такав концепт којег помињеш био занимљив у "земљи (пардон, сада земљама) сељака на брдовитом Балкану"? ;)
Да ли би тада било тих свађа које очигледно дижу гледаност?

П. С. Не пратим Фарму, а немам појма ко су те звјездице које учествују које помињеш. :confused3: За Ђуса први пут чујем. Неки пјевач, шта је већ.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 15:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Beogradski reper.
Mislim iskreno, jedino sam od prije cuo za macu i sajka iz OT nikog vise :D.Tj. onako iz govora drugih ljudi sam se sjetio, ali ...
To ocito dize rating gledanja, pink se svaki dan hvali(na onom obicnom pinku) da je u srbiji premasio gledanost svih tamosnjih tv stanica.
A farma ima najvecu gledanost.
Iskreno, kada gledam neki reality show(iako budimo iskreni nidje realitya tu nema al ajd), volim se zabaviti i nasmijati i gledati da se nesto desava.Sigurno me ne zanima kako neko muze krave i cisti svinjac :D.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Gledam Farmu svaki dan i ne znam o cemu pricate. Farma rula! Go, Farma, go! Milosa za predsjednika!

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma milos je najvece govno u onoj cjeloj farmi.
Mene da provocira onako kako druge provocira odneli bi ga u kolima hitne pomoci odande.Glupan seljacki.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 23:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2010, 18:59
Ou shit, raspravlja se o Farmi, nemam komentar na nisko inteligentne emisije.
Nikoga ne podcjenjujem al naci vrmena i ono gledati i pritom se gotiviti, svaka cast.

jer ovo sto si skrabnula trazi takvu hrbatom-bekend sljagu pa da gravitaciju .3 dana trazis po sobi

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Evo čitavo jutro na poslu slušam šta su radili tom Milošu Bojaniću... te radili ovo, te govorili ono... te priča da je to on zaslužio... a ja mislim da je to sramota puštati preko tv.
Jbt sve neke poznate ličnosti a tako nešto dozvoliti sebi??? Možda je i to način kako postati poznat. :)
"Čega se pametan stidi budala se ponosi".

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 09:37 
Sranje od emisije...blago onom ko ima vremewna za te gluposti...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
cime se vi zamarate :S
btw zar ovakve gluposti nisu za neki pdf tipa cafe ili sl. ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Postoji tema vezana za Farmu. Može je neko spojiti.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne gledam ni ja, vec sam eto slucajno tu noc imao nesanicu pa okrenuo i vidio poceli se svadjati pa reko da pogledam :).

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
Farma je idiotska retardirana emisija, sramota

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 20:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
zigizmund je napisao:

Pokrenut postupak protiv Pinka u Srbiji...mozda ih i kazne...mozda ne bude nista od toga...
tekst je dugacak...evo dela,a za ostatak ima link...
Citiraj:
Zbog ekstremno vulgarnog ponašanja učesnika "Farme"
RRA pokrenuo postupak protiv "Pinka"

Savet republičke radiodifuzne agencije (RRA) pokrenuo je danas postupak protiv televizije "Pink" zbog "ekstremno vulgarnog ponašanja" učesnika rijaliti šou programa "Farma" koji se prikazuje na toj televiziji.

Potpredsednik Saveta RRA Goran Karadžić je na konferenciji za novinare, održanoj nakon hitnog sastanka, objasnio da prema zakonima Srbije i međunarodnim konvencijama i regulativima, ne postoji mogućnost da regulatorno telo ukine bilo koju emisiju.

"Nismo glavni urednici i ne možemo da skidamo emisije sa programa, čak i kada mislimo da je to potrebno", rekao je Karadžić i dodao da je RRA u slučaju "Farme" pokrenula postupak za izricanje mera protiv emitera, jer smatra da postoje razlozi za to.

On je naveo da RRA smatra da je u okviru ovog rijalitija došlo do kršenja Zakona o radiodifuziji, Zakona o javnom informisanju, ali i kodeksa o ponašanju emitera.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/190970 ... otiv-Pinka

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
Сумњам да ће Пинк бити кажњен, мада сматрам да би требали бити жестоко кажњени новчано због овог "пропуста" ;)

На сајту РТС-а су написали да им српска РРА може изрећи казну, чак и одузети лиценцу, али могу проћи само са опоменом, ма шта то значило. Углавном, док таје тај шоу, прчаће се о њему и дешавањима, а послије ће се та прича стишати... долази СП у фудбалу што је, бар мени, интересантније :)

Негдје пише да је та емисија оборила рекорде гледаности, па мислим да је можда Пинк свјесно ушао у "ризик", јер знају да ће зарадити на конто тог "пропуста", чак и ако би им РРА изрекла високу новчану казну.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Mismim da pretjerujete. Farma je farma i na noj su prisutne razne zivotinje. Ovu Farmu bi trebali gledati mladi ljudi koji ne vjeruju kada im kazem da zivot nije bajka - a ima ih. I jos se ljute i govoremi da sirim spam kao pip kondilome... Mism, bate, strasno. :cry:
Pustite mlade da gledaju farmu - mozda nesto nauce.
Inace, moj favorit je losMi. Nadam se da ce Firci jos koji put nategnuti Bebu... grabljama, naravno - U jeste brezobrezni... ju ju ju :oops:

EDIT:
Hahaha "televizijsko imanje".... tog se nisam sjetio - svaka cast :)

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 27 Maj 2010, 23:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
FARMA - Televizijsko imanje na kom umjesto seljaka rade seljačine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]