banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 19 Okt 2009, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Radi u BL ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 11:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Nov 2008, 15:34
radi

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

3G mreža na području grada Banjaluke

Na području grada Banjaluka puštena je u testni rad mobilna mreža treće generacije...

Na području grada Banjaluka puštena je u testni rad mobilna mreža treće generacije. Svi m:tel korisnici koji posjeduju 3G mobilni telefon biće od danas u prilici komunicirati koristeći najsavremeniju 3G tehnologiju.

Kao prirodna evolucija u mobilnim komunikacijama tehnologija 3G pristupa donosi pregršt novih servisa, kao i značajno kvalitetniju komunikaciju, te mobilni internet. Nova tehnologija omogućava znatno brži pristup internetu i poslovnim mrežama kao i gledanje multimedijalnih sadržaja, televizijskog programa, slušanje muzike, gledanje video spotova ili filmova putem mobilnog telefona.

U cilju optimizacije mreže u ovoj testnoj fazi, naljepše vas molimo da se za više informacija, kao i za prijavu eventualnih smetnji obratite našoj korisničkoj službi putem besplatnog info telefona 065 5999.

Imate prijatelje!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Rendzeru sad ti kopiras od mene :lol:

Heh napokon i taj 3g na mtelu, malo su promasili dato obecanje da ce biti u 3.kvartalu, jer evo koliko ja znam vec je nastupio 4.kvartal, no bolje ikad nego nikad ali ne razumijem zasto samo BL i nekako mi stura i nelogicna ova info da bude samo u BL test faza. Takodje ne navode ni koliko ce dugo trajati. Lose marketinski odradjeno ni promocije ni nicega slicnog, samo eto ta objava na stranici. Vidim radi interworking sa bh mobile. Heh moracu testirati da vidim brzinu pa cu javiti cim dobijem rezultate.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ne mogu dežurati kad će izaći zvaničn saopštenje, ja sam objavljivao nezvanična ;)
Sad je 1:1 :D

Promo bi trebao trajati šest mjeseci.
Koliko znam dio opreme kasni pa da ne bi bilo pušteno npr u 20 gradova a u drugim ne bude, onda vjerovatno će biti samo BL na početku a onda svi ostali odjednom, to je moja pretpostavka.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
m:tel 3g mreza pustena u probni rad :).
Eto ako imate 3g mobilcice vidicete ljepi 3g znakic i ofc ako ste u bl :).
Jutros smo probali i (vjerovatno prvi u bl ikad :D ) video poziv, radi ok.Potrosilo je za 10 sec 11 feninga :D.
Nadam se da ce ovo usljediti i jos kojim prijatnim promjenama u telekomunikacijama u dragom nam gradu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ProbyHeart je napisao:
m:tel 3g mreza pustena u probni rad :).
Eto ako imate 3g mobilcice vidicete ljepi 3g znakic i ofc ako ste u bl :).
Jutros smo probali i (vjerovatno prvi u bl ikad :D ) video poziv, radi ok.Potrosilo je za 10 sec 11 feninga :D.
Nadam se da ce ovo usljediti i jos kojim prijatnim promjenama u telekomunikacijama u dragom nam gradu.

prvi video poziv u BL nije, jer je BHT par mjeseci ranije pustio istu uslugu u BL. dobra stvar je sto ce se cijene mob.neta sada srezati, bar je za ocekivati tako nesto do kraja godine.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Upravo sam probao video poziv, radi kao švajcarski sat :D

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
points je napisao:
Upravo sam probao video poziv, radi kao švajcarski sat :D

:)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To će biti prava stvar, ali kada zaživi, mnogi će je zamrziti, jer kako ćeš da petljaš i lažeš osobi kada te u oči gleda?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 07:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
glupost nevidjena...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Aj sad reci curi, ženi, ljubavnici,... evo me na fudbalu ili spavam... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
Hehe pa naravno :D, ali ajde nek bar napredujemo :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
BL Boy je napisao:
Heh napokon i taj 3g na mtelu,

Ti rece da na bht radi 3 g , a ja probam naci mreze i samo mtel pokazuje 3g? Bht i eronet pokazuju 2g?

by the way ne radi mi video poziv a svima radi. kako se podesava video poziv?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja konstantno imam u BL signal BH telekoma, doduše ne mogu sa 065 da koristim tu mrežu.
Što se tiče m:tel 3G ja nisam imao ni danas problema, mada je moguće da ih bude, tek je startalo, promotivni je period...
Nema tu nikakvih dodatnih podešavanja, samo treba imati aktiviranu usluga.
Trebalo bi da je svima koji imaju telefon koji podržava 3G usluga aktivirana (valjda su skontali preko IMEI koji su to mobovi, šta ja znam :)), a da će ostali kad nabave 3G telefon morati da odrate aktivaciju.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Prijatelji m:tela sa Željkom Joksimovićem

Korisnicima koji kupe m:tel proizvod u prodajnim mjestima u BBI centru, u ulici Ferhadija 35 u Sarajevu i tržnom centru Džanović u Zenici, m:tel poklanja ekskluzivnu ulaznicu za druženje sa Željkom Joksimovićem u četvrtak, 5. novembra 2009. godine, sa početkom u 18:30 časova, u m:tel prodajnom mjestu u Sarajevu u ulici Ferhadija 35.

Druženje sa ovim popularnim umjetnikom, zapravo je premijerna promocija Joksimovićevog novog albuma. Tom prilikom svi prijatelji m:tela dobiće poklon – novi album i potpisanu fotografiju Željka Joksimovića.

Ulaznicu za druženje možete obezbijediti kupovinom m:tel proizvoda u vrijednosti od minimalno 10 KM. Broj mjesta za druženje sa Joksimovićem je ograničen.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
BL Boy je napisao:
Heh napokon i taj 3g na mtelu,

Ti rece da na bht radi 3 g , a ja probam naci mreze i samo mtel pokazuje 3g? Bht i eronet pokazuju 2g?

by the way ne radi mi video poziv a svima radi. kako se podesava video poziv?

BH Telecom odavno ima 3g signal u BL ne znam u cemu je kod tebe problem, odakle pokusavas-znam sigurno da ima u urbanom dijelu grada(b.s. je vjerovatno na neboderu kod Boske), sad na perifieriji mozda i ne (ja sam u Budzaku i ima).

Video poziv se ne podesava ako je usluga aktivirana svima samo je potrebno da i onaj koga zoves ima sekundarnu 3G kamericu na telefonu i moci ces da se vidis tokom razgovora. Sto se tice brze konekcije ili surfa mobilnim netom tu vaze ista podesavanja kao za gprs, dakle ako ti je radilo prije i sada ce samo malo brze (meni ne rade ova ota podesavanja sa mtel sajta pa nisam u prilici da isti probam, cisto da uporedim brzine).

Ne znam da li radi video poziv izmedju bht i mtel :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nove pogodnosti za korisnike TOTAL GROUP servisa
http://www.mtel.ba/preview_story/22333/ ... rvisa.html
Citiraj:
Povoljniji tarifni modeli FLEX PLUS i FLAT PLUS

U promotivnom periodu od 15. oktobra do 15. novembra 2009. godine u m:tel ponudi su izmijenjeni, povoljniji tarifni modeli FLEX PLUS i FLAT PLUS m:tel servisa TOTAL Group.

Korisnici novih tarifnih modela koji pripadaju poslovnim grupama od 50 i više članova od sada imaju povoljnije cijene poziva prema fiksnoj i mobilnoj mreži m:tela, kao i povoljnije cijene poziva prema ostalim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH. Za pomenute poslovne grupe TOTAL Group pruža mogućnost dodjeljivanja bonusa od 60 besplatnih minuta razgovora i 60 besplatnih SMS poruka svakom članu tima.

Podsjećamo, tarifni modeli FLEX PLUS i FLAT PLUS ne sadrže grupnu pretplatu, imaju znatno niže cijene telefonskog saobraćaja i raznovrsnu ponudu atraktivnih mobilnih telefona. Razgovori unutar grupe su potpuno besplatni, a ne naplaćuju ni SMS poruke unutar poslovne grupe. Moguće je uključivanje novih članova bez promjene broja telefona, skraćeno biranje (pozivanje brojeva u grupi kao da su lokali), povoljnija komunikacija sa dvije Partner grupe, kao i uključenje fiksnih brojeva.

Pored navedenih novih poslovnih grupa i dalje egzistiraju mala poslovna mreža koja podrazumijeva najmanje tri, a najviše 5 članova i srednja poslovna mreža od 6 do 20 članova, zavisno od veličine kompanije. Izmijenjeni tarifni modeli nakon isteka promotivnog perioda prelaze u stalnu m:tel ponudu.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
@ rendzer

Ja sam dobio info da grupa od 51+ članova SVAKI MJESEC ima 60 poruka i 60 minuta free....

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
3g Mreža mtel-a i u Doboju:

http://www.mtel.ba/preview_story/22348/ ... lbd3fd8ja6

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]