V@nja je napisao:
Da .. to jeste bas veliki problem onima koji bi dole da se tusiraju i na tome bi se trebalo poraditi

Meni to ne smeta jer mi je stan na minut hoda od teretane. Par puta mi je padalo na pamet da promjenim teretanu, ali kako god okrenem, ne isplati mi se. Em mi je blizu, em je cijena pristupacna, em ja nisam nikakav zahtjevan vjezbac tako da dole mogu pronaci sve sprave koje su mi potrebne.
Zasto ne probas u
Universum ?
Ja tamo idem vec nekoliko meseci i stvarno je ok teretana, a imaju i super prostor za aerobik, saunu, studio za masazu, dva tusa...
Covek koji je vlasnik je profesor fizickog i stvarno se trudi i uvek ubacuje nesto novo, menja sprave...sad ima novi, veci "vibrator-za-drmanje" za misice, sto ce se posebno svideti zenama

Vibrator je, naime, jako dobar za razbijanje celulita i opustanje misica

Atmosfera je totalno opustena, svi koji dolaze su ok i nema onog da te neko gleda i smara dok vezbas ili bilo sta da ti bude neprijatno ko sto mi se desavalo u drugim nekim teretanama. Teretana nije idealna, ali je bolja od ostalih u tom krugu i jeftinija. Ja sam isto krenula tamo jer mi je najbliza bila i mislim da je bolja od M power-a, i nije tolika guzva kao tamo. Ako bi mogla da biram isla bi u FF, da je blize ili da se mogu teleportovati u budzak