Citiraj:
Antić: Moj sin nije Raćin menadžer!
Radosav Petrović, mladi fudbaler Partizana, niže utakmice za najbolju selekciju Srbije, ali i diže mnogo prašine jer postavlja se pitanje ko njega, u stvari, „gura" u dres sa državnim grbom, pošto ni u nastupima za crno-bele ne blista.
U jednom dnevnom sportskom listu objavljeno je ono što čaršija priča mesecima, a to je da Petrovića zastupa sin Radomira Antića, Dušan, i da je zbog toga u reprezentaciji.
- Ja ne mogu da verujem koliko bujnu maštu ljudi imaju! Pa zar neko stvarno misli da selektoru Antiću neko može da sugeriše koga da pozove u tim!? Pa to se graniči sa naučnom fantastikom - rekao je Radosav Petrović za taj list.
Petrović je demantovao informaciju da o njegovoj karijeri brigu vodi Dušan Antić.
- Da se zna, moji menadžeri su Jovica Radonjić i Marko Domanović i sa njima imam doživotan ugovor - rekao je mladi fudbaler Partizana.
Selektora Radomira Antića, koji se trenutno odmara u Španiji, još više je naljutila ova priča.
- Ma to su gluposti! Ja ne znam kako drugačije da odgovorim na to! Pa taj momak je za deset dana, koliko je reprezentacija bila na okupu, svim igračima pokazao da zaslužuje da bude tu. Takve šamare koje nam plasira Manojlo Vukotić (generalni direktor i glavni urednik kompanije „Novosti", prim. aut) preko svojih novina mi uspešno trpimo, ali i ignorišemo - istakao je selektor za „Alo!".
Kada smo završili razgovor sa Antićem, selektor nas je pozvao da doda:
- Ko god može sebi da dozvoli da govori takve neistine ne poznaje Radomira Antića. Da me poznaje, znao bi da ja sebi nikad tako nešto ne bih mogao da dozvolim i time urušavam svoju karijeru i reputaciju - završio je Antić.
Vukotić: Bez komentara!
U želji da čujemo komentar Manojla Vukotića na prozivku Radomira Antića, pozvali smo prvog čoveka kompanije „Novosti".
- Nemam nikakav komentar, na ručku sam, ne želim ništa da pričam - ostao je zakopčan Manjo.