Mile_lemi je napisao:
Dobar dan. Trenutno idem u srednju masinsku skolu.....i ne razmisljam o teh. fakultetu.
Planiram upisivati fakultet. Pa sam razmisljao o ova 2-3 Geografija,Engleski,mozda Istorija.
Koji je je bolji od ova 3 ? (Ako moze reci neko ko je to zavrsio ili studira navedene??)
I zanima me po zavrsetku ova 3 faxa s kojim se najlakse zaposliti ???
P.S. Matematika mi neide....
HVALA POZzzz........

Kada već pominješ tehničke fakultete, možda bi trebao razmisliti i o njima (pošto ideš u mašinsku školu) jer ima studija čije su diplome tražene u RS, ali i vani. Ali, ako ti oni "ne leže" nemoj ih ni upisivati.
Nego, ti upiši ono što voliš i završi faks!
A što se tiče zaposlenja, sve to zavisi... Nekome pomognu V.I.P. (veze i poznanstva), neko ima sreće, a neko izađe sa faksa sa dve-tri više u glavi pa lako nađe posao. Ima i onih koji se ne snađu.
pozzz
PS
Otvorio si posebne teme o ta tri odsjeka, pa sada ovu na podforumu N. i dešavanja u kojoj pominješ zajedno sva tri odsjeka...
Nema potrebe da otvaraš toliko tema
Imaš teme o svim tim odsjecima na podforumu obrazovanje. Stvarno su ti odsjeci pominjani više puta.
Prelistaj teme sa podforuma Obrazovanje!