banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 04:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2009, 10:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Pokusao sam da nadjem temu o ovome takmicenju i dobro se zacudio kako je nema.Siguran sam da ima velikih
zaljubljenika u rukomet.Banjaluka je uvijek bila grad rukometa.Samo za njih postavljam ovu temu.
BiH predstavnik Bosna BH Gas se nalazi u grupi B.Liga je vec pocela,ovih dana se igra drugo kolo.Nas predstavnik dostojno parira.

Grupa A
RUS Chekovskie Medvedi
ESP Valladollid
HUN Pick Szeged
FRA Montpellier
ROU Constanta
GRE A.C.Paok

Grupa B
GER Rhein Neckar Lowen
POL Kielce
HUN Veszprem
BIH Bosna
SLO Gorenje
FRA Chambery

Grupa C
ESP Ciudad Real
CRO Zagreb
GER Hamburg
DEN Kopenhagen
SWE Alingsas
NOR Fyllingen

Grupa C
DEN Kolding
GER Kiel
ESP Barcelona
MKD Vardar
SUI Zurich

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2009, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Odlaskom Karabatića, Kiel više nije konkurentan Realu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2009, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
grupa gdje je bosna je izuzetno teska, i ne vidim da bosna ima neke prevelike sanse da prodje dalje. RNL je, uz kiel i hamburg, najbolja njemacka ekipa, o vespremu ne treba pricati (tamo vujin i peric caruju), gorenje je odlicno (tamo igra nas momir rnic, sin momira rnica i povremeni reprezentativac...inace neuporedivo bolji igrac od aleksandra stojanovica, al eto...), kielce se vrlo pojacalo (dosao je rastko stojkovic koji je prosle godine bio jedan od boljih pivota bundeslige), chambery je prosle godine bio odlican (doduse, otiso im je narcisse, sto znaci 2/3 tima). tako da bosna realno ima najslabiji sastav u grupi, ali ko zna...

inace, kielu jesu otisli karabatic i kavticnik, ali su dosli momir ili,c koji igra fenomenalno (protiv flensburga u bundes ligi u zadnjem kolu je dao 13 golova), i narcisse i oni su i dalje sjajni. a ciudad real je bitno oslabljen (otisli su im steffanson i rutenka), tako da ce biti vrlo zanimljivo...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 11:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Postovanje velikom poznavaocu rukometa i ostalih sportova sa loptom.Pretpostavljao sam da ces se javiti i objasniti nam gdje je ko u Euro
rukometu.Nisam "toliko" potkovan ali mislim da Bosna ima dobar tim i da moze proci grupnu fazu.Koliko timova ide dalje iz grupe?Ako su 4 tima,mozda prodju.Gledao sam tekmu protiv francuskog Chambery koju su studenti dobili golom razlike.U zadnjoj sekundi su dali gol za pobjedu.Nebojsa Grahovac je definitivno bio igrac utakmice.Francuski trener je izjavio poslije tekme da se ne sjeca kada je gledao da golman tako brani.Cini mi se da je imao preko 20 odbrana.Kako su pobijedili u prvom kolu,tako su izgubili od Gorenja u drugom kolu na strani,golom razlike.U zadnjoj sekundi im je presudio njihov bivsi igrac Harmandic.Sto se tice ostalih BH internacionalaca,Toromanovic je bio fantastican u Koldingu,a Terzic standardno dobar u Veszpremu.
Ko ce osvojiti ligu tesko je reci.Tipujem na svabe. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
bosni je utakmica protiv gorenja bila jedna od odlucujucih...bosna, gorenje i chambery su najslabije ekipe u grupi, ostale tri su bitno bolje, tako da ce jedna od ove tri proci dalje...sve ce zavisiti od medjusobnih duela

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]