banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 19:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2009, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Niste se valjda iznenedili zbog povika hrvatskih navijaca,to je vec postalo uobicajeno.Mene je najvise iznerviralo sto je komentator utakmice na RTS samo jednom i to pred sam kraj utakmice spomenuo ustaske povike sa tribina.Zamislite kako bi oni urlikali da se to u Srbiji desilo,najvaznije je da smo mi ipak daleko,daleko ispred njih.Sto se utkmice tice kako smo igrali dobro smo i prosli.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Pored ubij srbina i srbe na vrbe vise su puta skandirali "ajmo ajmo ustaše".
Vecina ovih povika se citavo vrijeme orila sa tribina. To nije omelo voditelja na HRT da kaze kako je to samo sporadicna provokacija zanemarivog dijela publike.

Poslednji put menjao ferdinand dana 14 Okt 2009, 08:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
ferdinand je napisao:
Pored ubij stbina i srbe na vrbe vise su puta skandirali "ajmo ajmo ustaše".
Vecina ovih povika se citavo vrijeme orila sa tribina. To nije omelo voditelja na HRT da kaze kako je to samo sporadicna provokacija zanemarivog dijela publike.

Цијели стадион је навијао, и прозивали су се запад-исток...једни крену, други наставе. Коментатор је већи усташа од навијача.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Nasi navijaci nisu nista bolji, sto se tice kulture ponasanja i tekstova koje urlicu na gotovo sve i jednoj utakmici..
Zato, smanjite dozivljaj! :wink:

Ne kazem da mi ne smeta, naprotiv, ali nista bolji nismo..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
skypostman je napisao:
Казниће нас због Томићевог "пуцања" по навијачима(ако се тако могу назвати).

То сигурно ,а са њиховим фашистичким узвицима неће бити ништа као и обично ,али као што вук написа ко нам је крив кад се не знамо жалити.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
stalle je napisao:
Nasi navijaci nisu nista bolji, sto se tice kulture ponasanja i tekstova koje urlicu na gotovo sve i jednoj utakmici..
Zato, smanjite dozivljaj! :wink:

Bolji su bar za klasu,gostovali su Hrvatski klubovi i Reprezentacije u Srbiji pa nikada nikome dlaka sa glave nije falila(dok su Srpski sportisti redovna meta napada u HR),malo kad ili mozda nikada u skorijoj proslosti nije skandirano ubi hrvata i slicne stvari.A sad se vratimo temi,zabole nas za njima.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Чуо сам их како пјевају Зови, само зови...
Зар они нису свјесни да је то Српска пјесма?
Какви идиоти.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Постоје српска: http://en.wikipedia.org/wiki/Oj_Srbijo_Mati и хрватска верзија те пјесме: http://en.wikipedia.org/wiki/Oj_Hrvatska_mati

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма знам.. али то је Српска пјесма.. :)

"Хрвати су најхрабрији народ на свијету, не зато што се ничег не плаше него зато што их ништа није срамота" Јован Дучић ...

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
ferdinand je napisao:
Pored ubij srbina i srbe na vrbe vise su puta skandirali "ajmo ajmo ustaše".
"Blajburg je iz raja izašao"

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:
Slazem se sa skevom, nije ovo prvi dolazak u HR, a svakako vise imamo dobrih nego losih rezultata sa njima sto se fudbala tice, ako se ne varam osim ovog i poraza groblja od dinama mi nemamo vise izgubljenih, za razliku od njih

Ako nisi mislio samo na utakmice u HR...imamo onaj poraz od 6:1 u Beogradu.

Krivi navod! Bilo je 6:2 :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Овај Дишљенковић брани ко вел`ки :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
ne mogu da pratim tekmu, nigdje nista online.. ali vjerovatno je tako bolje.. citam samo reakcije sa drugih foruma..

Dakle, ne igra se fudbal nego vaterpolo.. i bez Nemanje mrka kapa.. :cry:

dajem samo citat od komsije sa jednog od foruma dat prije tekme:

Spoiler:
Danas nema teorije da pobjedite...zašto??? Jer vi niste nikad do sada spojili dvije prave utakmice zaredom..osim pobjeda nad Rumunjskom ni jednu niste odigrali kako treba..bunker,obrana,spašavanje žive glave..sjetite se Austrijanaca..nemojte sada Vi meni neka vidim moje..pa moji nisu bili kompletni ni u jednoj utakmici..ni u jednoj....Vama da fali Dejo,Krasić ili Nemanja...pa vi gubite 14:0 na Marakani...ali to je istina..ko kuži nogomet zna o čemu pričam.Dižete Pantelića a do jučer???? Pa pljuvali ste ga svaki put..i to na kakav način..najbolji igrač Vaše repke..konstantno..je Krasić..on je motor...kad on igra kako treba onda je lakše..ko nama sa Modrićem..oko njega treba da se vrti cijela srpska priča naredno vrijeme..Dejo još jedan ciklus pa pa...Nemanja protiv velikih problematičan...ali Krasić..uvijek na visini zadatka...i još jedno vrko važno..VI NEMATE GOLMANA LJUDI MOJI!!! Jer neko razmišlja o tome kod Vas???Od pobjede Vam se mozak zablokirao totalno...probudite se na vrijeme..
(FeboZg)

i potpisujem od poc. do kraja.. Nedaj Boze da nam se Nemanja ponovi na onakav nacin kao u NJem. 2006..

Jedino pozitivno iz ovoga veceras je da nam se nazire prvi golman u opticaju.. Ohrabrujuce zaista

I molim Boga da prodje dalje bez menadzerskih igraca tipa Race Pet. koji samo prismrdjuju ovom timu..

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ниђе везе ..
треб`о си гледат утакмицу..
значи два гола из пенала..
један зицер, тј. лопта је била практично у голу, на самој линији и стаде због јебене воде :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
E yebo ga ti Michigenac, gdje nadje Febu sa B92. Pa lik je skorz iskompleksiran. Na stranu sto se od 100 rijeci nadje 1 da iole valja, lik je totalno...Kerumovski nastrojen (da ga tako nazovem).

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Danas nema teorije da pobjedite...zašto??? Jer vi niste nikad do sada spojili dvije prave utakmice zaredom..osim pobjeda nad Rumunjskom ni jednu niste odigrali kako treba..bunker,obrana,spašavanje žive glave..sjetite se Austrijanaca..nemojte sada Vi meni neka vidim moje..pa moji nisu bili kompletni ni u jednoj utakmici..ni u jednoj....Vama da fali Dejo,Krasić ili Nemanja...pa vi gubite 14:0 na Marakani...ali to je istina..ko kuži nogomet zna o čemu pričam.Dižete Pantelića a do jučer???? Pa pljuvali ste ga svaki put..i to na kakav način..najbolji igrač Vaše repke..konstantno..je Krasić..on je motor...kad on igra kako treba onda je lakše..ko nama sa Modrićem..oko njega treba da se vrti cijela srpska priča naredno vrijeme..Dejo još jedan ciklus pa pa...Nemanja protiv velikih problematičan...ali Krasić..uvijek na visini zadatka...i još jedno vrko važno..VI NEMATE GOLMANA LJUDI MOJI!!! Jer neko razmišlja o tome kod Vas???Od pobjede Vam se mozak zablokirao totalno...probudite se na vrijeme..
(FeboZg)

Zaboravlja se utakmica sa Rumunima u gostima zaboravlja se utakmica sa Austrijom u gostima zaboravlja se da je Francuska i ovakva kakva je velika i veca fudbalska sila od Srbije i da je ovo jedan veliki uspijeh poslati Franuze u baraz.

Pa naravno da nam fali Dejo Vidic ili Krasica da to nebi bila ista reprezentacija i Spancima da Fali Kasiljas i Vilja nebi bila Spanija i naravno svakoj reprezentaciji kad fali jedan ili dva glavna igraca da to nije ista reprezentacija.

Pantelica sam uvijek postovao zato sto je igrac koji na sebe navlaci dva igraca i ostalima pravi prostor to sto je dao jedan go u kvalifikacijama ne mora znaciti da nece proraditi tamo gdje treba.

Dejo jos jedan ciklus i pa pa naravno ali poslije Deje pojavice se neki " Slavko" niko ni tog Deju nece ni drzati u reprezentaciji do 40 i kusur godina samo zato sto je Dejo isto vazi i za Vidica...

Ni za golmana ne mogu reci da se slazem ipak je Stojkovic mnogo bolji iako ne brani u klubu od mnogih evropskih reprezentativnih golmana.

I Hrvati su se busali u prsa poslije pobjede nad Englezima na Vembliju pa se sad vade u 90im inutama protiv Katara i Kazahstaa jakih reprezentacija i komsija brini ti svoju brigu a nas pustimo da brinemo svoju mi sad u mladoj reprezentaciji imamo igrace koji su bolji od pola hrvatskog A tima. Malo nas jebe Dujkovic ali se i to da ispraviti

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Specijalno za sudiju tutu bugarina :

http://www.youtube.com/watch?v=ySDT6JRwJpE

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Flave

jeste, tacno da je iskompleks., ne bi visio konstantno na b92, ali to ne znaci da nije u pravu u pojedinim stvarima..

i ja ostajem sa potpisom iza ovog sto je napisao..

Koliko sam shvatio Bugarin nam ga je zavalio do kraja, ali to ne moze da bude opravdanje za katasrof. odbranu na takvom katastrof. terenu..

Cinjenica je ipak da mi nismo jednoj velikoj reprez. (trikolorima) skinuli skalp iako smo u tren. nadahanuca to ucinili Rumunima prije nekoliko dana i zbog toga ostaje taj osjecaj infer. u odnosu na velike timove..
Pogledajte na koji nacin zavrsava Spanija ove kvali..
@Vuk
Spanija ima klupu 20x jacu od nase tako da izostanak 2-3 njihova igraca njima ama bas nikakav problem ne predstavlja.. naravno moguce je da se i takvom timu desi los dan ali se ne desava vec dogledno vrijeme..

Mozda da pogledamo utakmicu od subote jos jednom i uocimo da je rumun. odbrana djelovala isto kao i ova nasa veceras bez Vidica, (na stranu sudija, tren. opustanja posle euforije i vrem. prilike..) samo sto je odnos napadacke linije Srbija:Litvanija visestruko u nasu korist..
dakle imamo ogroman i cini se nerjesiv problem kad nema Vidica, mi ne mozemo da se sastavimo..

Ono sto pokusavam da kazem je da hocu da vidim repku kako igra jedan konstantan fudbal pa makar igrali i protiv sudija i protiv mecave.. i nikako mi se ne svidja kad vidim ovakvu nestabilnost, oscilac. (i neozbilj.) u igri iz utakmice do utakmice..
Protiv Austrije u BG nisu ama bas nista pokazali, protiv Franc. je izgledalo ohrabrujuce ali sa igracem vise cijelu utakmicu...
protiv Rumunije je bilo to to, (bez obzira na rezultat i odbranu Rum. reprez. koja se ipak predala u poslednjim minutima utakmice, igrali smo FUDBAL!)

Nadam se da ce Antara najposle da uhvati te poslednje konce u svoje ruke i da se nece dalje ponavljati ovakvi kiksevi tipa Petrovica..
Smuci mi se kad vidim da i dalje ide po familijarno-rodjacko-klubaskoj liniji a ne po zaslugama... i opet iznova i iznova unistava kult reprezentacije..

Poslednji put menjao Michigenac dana 14 Okt 2009, 22:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
Specijalno za sudiju tutu bugarina :

http://www.youtube.com/watch?v=ySDT6JRwJpE

:headbang: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Тошић се опет добро показао, након Ј.Африке опет је забио. Требао би га чешће уводити Антара. Дишљенковићу би се такође требала пружити шанса, вечерас је одлично бранио по онаквом терену.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]