banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Tajland!
PostPoslato: 22 Avg 2008, 21:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2006, 19:40
Bio sam na Tajlandu za Novu godinu, kartu sam poceo traziti u oktobru i jedva sam je uspjeo dobiti, tek sa liste cekanja Turkis airlines-a. Cijena je bila 950 eura, stim da je tada puna sezona. Karta je bila Zagreb-Istanbul-Bankok povratak Hong Kong-Istanbul-Zagreb
Oko 80% stvari sam unaprijed odradio preko interneta (hotel u Bangkoku, lokalne avio karte i slicno)
Viza se vadi u Zagrebu, poneses pasose svih koji putuju, popricas neobavezno za pocasnim konzulom, popunis formular i za 15min imas vizu. Moze za jednokratni ulazak (jeftinija) ili za dva tri ulaska izlaska (skuplja) ne sjecam se tacno koliko cca 200-300kuna

Vakcina u principu nije potrebna, iako smo se mi vakcnisali na hepatitis-A ili narodski receno zuticu (40km)

Ostatak price se moze pogledati ovdje

http://www.putovanja.info/sr/moja_foto_ ... erija/1022

http://www.putovanja.info/sr/moja_foto_ ... erija/1038

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 21:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2008, 09:16
Ajde vi što ste bili, može malo opširniji izvještaj (gdje, kako, šta) Mene konkretko

zanima ishrana, pošto inače imam slab stomak i kad putujem uvijek imam problema,

a znam da tamo vole ljuto...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
A sta je sa smrtonosnim meduzama? Najotrovnija zivotinja na svijetu, pliva po njihovim morima.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
U kom periodu ste letjeli? Ja sad gledam karte za mart .. sve se vrti oko ~2000e. Mozda i ne trazim na dobrom mjestu. Preko kojih ste vi sajtova/kompanija trazili kartu?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Sta ja znam,fino jest,ima se sta viditi,al daleko brate....

Takodje,masa raje iz cijelog svijeta ide tamo da goozi male kosooke,tako da uveliko postoji predrasuda prema ovim sto vole putovati u Tajland,pogotovo ako ne idu s curom,zenom i sl.,a vi kako volite..

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
V@nja je napisao:
U kom periodu ste letjeli? Ja sad gledam karte za mart .. sve se vrti oko ~2000e. Mozda i ne trazim na dobrom mjestu. Preko kojih ste vi sajtova/kompanija trazili kartu?

Dobar sajt za pretraživanje letova ti je www.bookingpoint.net
Uglavnom u martu imaš sa Turkish Airlines povratnu Zagreb-Bangkok ili Beograd-Bangkok za nekih 700e.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hvala :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taman za tih 2000e sto si kontao mozes sebi kupiti kartu, meni, i jos ti ostane :P

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 17:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
Predivno, bio sam prošle godine :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 01:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
@guess who, kako se zvala ona plaza na kojoj si ti bio? Ona iz "The Beach".

Drugarica je bila prije mjesec-dva dana na mjesec dana na Kao Pan Ghanu, a takodje, jos jedan poznanik je otisao sad na par sedmica tamo...
I ja se nadam, jednog dana... :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
@guess who, kako se zvala ona plaza na kojoj si ti bio? Ona iz "The Beach".

Plaža se zove Maya, a nalazi se na ostrvu Ko Pi Pi, odnosno tako se zove grupa više manjih ostrva. Smještaj se nalazi na Ko Pi Pi Don, a ta plaža na Ko Pi Pi Le, tako da se do tamo moraš prebaciti ili organizovanom turom (čamcem) ili uzeti kajak pa udariti po veslanju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 13:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Jan 2010, 13:44
pozdrav svima.

zanima me ako bih se odlucio za Tajland koliko novca treba da se ponese, onako okvirno, posto sam cuo da je privatni smjestaj dosta jeftin a cuo sam i za neke bungalove na plazama.
znaci, ako bi neko ko je bio mogao malo da mi objasni, i naravno koje doba godine je najbolje???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]