banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2009, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
skypostman je napisao:
Citiraj:
Prvenstvo BiH se nastavlja

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odlučio je da ne prekida nacionalno prvenstvo zbog nereda do kojih je u nedelju došlo u Širokom Brijegu, kada je ubijen jedan navijač Sarajeva.

- Ukoliko bismo sada ukinuli Premijer liga BiH, automatski bi bio ukinut i nacionalni savez i sve reprezentativne selekcije, što bi možda nekome i odgovaralo, ali sigurno ne bi odgovaralo stotinama hiljada fudbalera i članovima njihovih porodica - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza BiH.

Dodaje se da u ovom trenutku nije prihvatljivo ni odlaganje takmičenja, jer je kalendar usklađen sa kalendarom Evropske fudbalske unije, pa kasnijim završetkom šampionata Bosna i Hercegovina ne bi u predviđenom roku mogao da prijavi klubove za evrokupove.

- Svi oni koji predlažu prekidanje takmčenja žele da sakriju svoju odgovornost za to što nisu izvršili pritisak da se donese Zakon o sprečavanju nasilja i što se na kvalitetan način ne primenjuje postojeći Zakon o sportu - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Masalah :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Шта би?
Неће се помарисати Лешинар и "стари" Лешинар?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
RSnavijac je napisao:
НАШ КЛУБ НАШ ГРАД САМО НАМА ПРИПАДА...
То је дио из пјесме која се пјева на свакој утакмици Борца. Мислио сам да знаш...

Нећу више дискутовати на овој теми јер видим да нема сврхе.

поздрав свима

šta hoćeš s tim reći????

Da Borac pripada SAMO navijačima???
Da Banja Luka pripada SAMO navijačima??? :roll: :roll: :roll: :roll:

grow up kido

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
DELLBOY je napisao:
RSnavijac je napisao:
НАШ КЛУБ НАШ ГРАД САМО НАМА ПРИПАДА...
То је дио из пјесме која се пјева на свакој утакмици Борца. Мислио сам да знаш...

Нећу више дискутовати на овој теми јер видим да нема сврхе.

поздрав свима

šta hoćeš s tim reći????

Da Borac pripada SAMO navijačima???
Da Banja Luka pripada SAMO navijačima??? :roll: :roll: :roll: :roll:

grow up kido

vidiš da je čovek boldovao odgovor na tvoje pitanje :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 20:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Avg 2009, 22:24
Само да се надовежем на ово око тога да су Лешинари пребили тог момка.Након пар дана је тај исти новинар што је писао да су Лешинари пребили младића тог написао демант...Исто да кажем да је организовано добровољно давање крви,посијет Бањалучком дому за незбринуту дијецу а неко је споменуо да се није ништа одрадило "корисно"....Ево пар слика...
http://www.lesinari1987.net/sajt/doc/Im ... domrv1.jpg
http://www.lesinari1987.net/sajt/doc/Im ... domrv2.jpg
http://www.lesinari1987.net/sajt/doc/Im ... domrv3.jpg

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Samo razlika je u tome sto to stvarno jesu bili Lesinari, istina djeca, posto osim ove dvojice kojima ce biti presuda u cetvrtak ostalih 7-8 ili koliko je vec bilo su maloljetnici.. Stariji Lesinari su ih malo "prevaspitali" nakon toga ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Мислим да нема потребе за вријеђањем, или сличним, јер сматрам да и стари и нови Лешинари имају заједничку карактеристику - да воле Борац и Бања Луку...
И мислим да су ове оптужбе на рачун Лешинара неосноване, јер се не може свалити кривица на навијачку групу због групице пубертетлија која је купила шалове и фантомке па неког истуку, јер се фурају да су хулигани...
Мислим да момци који воде трибину нису уопште опредјељени за неке инциденте, већ им капа до пода како навијају и како се понашају... то знам, јер идем на сваку домаћу текму Борца...
моћда ће неко рећи за оно утрчавање против Славије, али то је смијешно какве се ствари дешавају!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Борац и Партизан руку под руку

БЕОГРAД - Партизан и бањолучки Борац јуче су договорили обострано дугорочну сарадњу на пословно-техничком пољу.

Делегација лидера Премијер лиге БиХ у саставу директор Радмило Шиповац, спортски директор Мухамед Ибрахимбеговић и тренер Велимир Стојнић боравила је у Београду с циљем да узме одређена искуства од "црно-бијелих", поготово оних везаних за учешће на међународној сцени.

Домаћини Бањолучанима били су предсједник Партизана Драган Ђурић, спортски директор Иван Томић и секретар Дарко Грубор. Причало се о многим фудбалским темама, а Београђани су се похвално изразили о Борцу, његовом буђењу и повратку у врх фудбала на бившим југословенским просторима.

- Одржали смо користан састанак, разговарали смо о многим темама, посебно о сарадњи у размјени фудбалера. Постигли смо договор да сви таленти из Бање Луке и Републике Српске преко Борца иду у Београд. С друге стране талентована дјеца из Србије ће преко Партизана долазити у Борац на "каљење" и фудбалско одрастање. Осим тога упознати смо и са унутрашњом организацијом Партизана, актима клуба, искуствима с домаће и међународне сцене - истакао је директор Борца Радмило Шиповац.

"Црвено-плави" успјешно корачају Премијер лигом БиХ, али за останак на садашњим позицијама потребна су и појачања у играчком кадру.

- Свјесни смо те чињенице и у разговору с тренером Стојнићем "скенирали" смо гдје смо "танки". У зимској паузи постоји могућност да ангажујемо неколико играча из Партизана. Прије свега челници београдског клуба треба да поразговарају с њима. Постоји могућност и да у току првенствене паузе због обавеза репрезентације доведемо једно појачање, али о именима је још увијек рано причати - рекао је Шиповац.

Тренер Стојнић је истакао да добро познаје рад у Партизановој омладинској школи која је међу водећима на Балкану, али и шире.

- Партизан има изузетан тренажни камп, одличне услове с којима може да се похвали мали број клубова у Европи. Драго нам је што је Партизан прихватио сарадњу с Борцем. Ријеч је о великом клубу и постигнути договори могу да буду само од обостране користи - казао је Стојнић.

Спортски директор Мухамед Ибрахимбеговић Фишер је истакао да је састанак с челницима Партизана био пун погодак:

- Још из времена док сам био фудбалер увијек сам волио да гостујем код Партизана, ту сам имао много пријатеља. Све је на високом нивоу, а сарадња Борца и Партизана треба да се унапређује из године у године. Срећни смо због чињенице што у Београду имамо искрене пријатеље.
Повреде

Послије дербија у Приједору неколико фудбалера Борца жалило се на повреде. Бојан Петрић и Милош Бабић су се жалили на болове у рамену, ровит је био и голман Драган Старчевић, док Марко Максимовић има проблема с леђима.

- У првенственој паузи настојаћемо да рехабилитујемо редове за финиш јесење сезоне - казао је тренер Стојнић.
Огњен Врањеш

Већ неколико дана с фудбалерима Борца тренира и дефанзивац Огњен Врањеш. Некадашњи фудбалер "црвено-плавих" није у комбинацијама код тренера Црвене звезде Владимира Петровића Пижона и постоји велика могућност да се на зиму врати на Градски стадион као позајмљен фудбалер. Паузу у првенству Врањеш је искористио да дође кући у Бању Луку, а форму одржава с некадашњим саиграчима.

Рајко Брезанчић се спомиње као могуће појачање из Партизана.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 16:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ово је супер, надам се да ће та сарадњња бити остварена у правом смислу те ријечи, да не остане само овако на папиру...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 17:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Стигао Перица Станчески

Перица Станчески (24) је ново име на тренинзима Борца. Дошао је из београдског Партизана, а наступао је и за Чукарички Станком. Овај млади фудбалер јуче је дошао у Бањалуку, одрадио тренинг и биће на располагању шефу стручног штаба Велимиру Стојнићу. У сљедећих неколико дана Станчески би требало да потпише уговор са "црвено-плавима" и тим трансфером ће и званично почети договорена сарадња између бањалучког премијерлигаша и актуелног шампиона Србије.

- Ради се о фудбалеру који може да игра на више позиција, као задњи везни фудбалер, затим десни и лијеви бочни.

Подједнако квалитетно користи и лијеву и десну ногу. Био је у тиму Партизана код њемачког тренера Јиргена Ребера, послије тога отишао је у Чукарички Станком гдје је имао запажене партије – рекао је Велимир Стојнић, шеф стручног штаба лидера Премијер лиге БиХ.

Станчески, који има два држављанства, македонско и србијанско, био је одушевљен чињеницом што је дошао на бањалучки Градски стадион.

- Срећан сам јер сам дошао у клуб свијетле традиције и богате историје. Борац је велико име на овим просторима. Трудићу се да се наметнем радом и изборим се за мјесто у тиму. Иако је ово све за мене нешто ново, имам велики мотив. Једноставно, Борац је изазов за мене – истакао је Станчески.

У Борцу се надају да ће у току првенствене паузе, настале због обавеза репрезентација у квалификацијама за Свјетско првенство, успјети да региструју Станческог за наступ у Травнику. Овај фудбалер ће отпутовати данас са екипом на мини-припреме у Међугорје, а у међувремену треба из Србије да стигне комплетна папирологија за његову регистрацију.

- У Међугорју ћемо настојати да се рехабилитујемо и скупимо снагу за финиш јесењег дијела Премијер лиге БиХ. Очекују нас тешки испити на три фронта – истакао је Стојнић.

Директор клуба Радмило Шиповац најавио је да ће у Борац врло брзо стићи нова појачања из Београда.

- Радимо на томе да ојачамо играчки кадар и створимо здраву конкуренцију за свако мјесто у тиму. Познато је да имамо мали фонд играча који морамо да увећамо. Врло брзо ћемо ангажовати још неке играче из Београда, али у овом моменту је рано причати о њиховим именима – рекао је Шиповац.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Mozda nam posalju Klea :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Одржано ''црвено-плаво вече''

Бањалучки ресторан "Романов" био је претијесан да прими све пријатеље Фудбалског клуба Борац који су се окупили на "црвено-плавој вечери". Сјајни резултати у овој сезони били су довољан мамац да испишу позивницу свим љубитељима "црвено-плаве" боје да покажу колико им значи љубимац града на Врбасу.

- Ниједан спортски клуб у Републици Српској нема тако дугу и богату традицију.

Преузимањем управљања клуба од нове управе, именоване 5. августа ове године, отворена је нова страна бањалучког фудбала и нашег клуба. Правци развоја у кључни циљеви су пласман у европска такмичења, организациона транзиција клуба, кадровско ојачање и финансијско рехабилитовање – рекао је предсједник Управног одбора Фудбалског клуба Борац Мићо Миловановић.

Он је додао да је клуб затечен у тешком стању.

- Реализовање постављених циљева неће бити лако јер нас оптерећују бројни проблеми акумулирани у прошлости. Нажалост, они су импликација лоше менаџерске функције јер смо Борац затекли у дубокој економској, организационој и управљачкој кризи – истакао је Миловановић.

Према ријечима првог човјека Борца, дуговања клуба су близу шест милиона марака, а од тога 1,6 милиона вриједност спорова покренутих против фудбалске заједнице.

- Немојте мислити да смо у безизлазној ситуацији и у оваквој кризи јер на основу изузетног борбеног морала Борац је остварио фантастичан резултат – први је на табели.

На крају је Миловановић упутио поруку свим љубитељима "црвено-плаве" боје:

- Обећавамо да ћемо вас одушевљавати игром, а ви нас подршком и логистиком.

На "црвено-плавој вечери" био је присутан велики број пријатеља ФК Борац, бивши фудбалери и комплетан играчки кадар, као и бројне личности из друштвено-политичког и спортског живота Републике Српске. Били су ту у име Владе Републике Српске министри Антон Касиповић, Недељко Чубриловић и Проко Драгосављевић, градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић и његов замјеник Јасмин Комић, те многи пријатељи клуба: Слободан Станковић, Станоје Штрбац, Томо Марић, Слободан Радуљ, Пантелија Дамјановић и многи други.

Директор ФК Борац Радмило Шиповац поносан је на досадашње резултате клуба.

- Показали смо да је Борац фирма која иза себе има народ, а то је најбољи путоказ за нашу будућност. Нећу да причам само похвално о Борцу, али наше утакмице, када играмо као домаћини, прати највише гледалаца у региону. То све говори.

Генерални секретар Фудбалског савеза Републике Српске Родољуб Петковић истиче да је овакав вид дружења показује колико озбиљно раде у премијерлигашу из Бањалуке.

- Оваква дружења могу само помоћи да се Борац врати на старе стазе успјеха и да клуб буде за примјер у Босни и Херцегвини и Републици Српској.

Некадашњи голман Борца Слободан Каралић вјерује да ће "црвено-плави" још дуго година бити у врху бх. фудбала.

- Драго нам је што је Борац кренуо узлазном путањом и надам се да ова прича неће кратко трајати. Овај град показао је да то заслужује – истакао је Каралић.

(Глас Српске)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Travnik 2-0 Borac Banja Luka
Lose lose dva vezana poraza siroki sa utakmicom manje dise nam u vrat Velez takode

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 07:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Jedno pitanje za navijace Borca,tacnije za skupinu pod imenom "Lesinari".Procitao sam u medijima da je grupa od 200 navijaca Borca
bila na skupu u Sirokom Brijegu u znak podrske navijacima Sirokog.Iako sve informacije iz medija uzimam sa zadrskom,bas me interesuje je li to istina?Ako jeste, kakvi su im utisci?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Jedno pitanje za navijace Borca,tacnije za skupinu pod imenom "Lesinari".Procitao sam u medijima da je grupa od 200 navijaca Borca
bila na skupu u Sirokom Brijegu u znak podrske navijacima Sirokog.Iako sve informacije iz medija uzimam sa zadrskom,bas me interesuje je li to istina?Ako jeste, kakvi su im utisci?

:lol: glupost...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48

Spali se...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

мислим, шта рећи? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Poslednji put menjao vb87 dana 17 Jun 2010, 22:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 14:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Dali je iko od vas pazljivo procitao pitanje "wolfsburg_rapsodije" momak kaze da je procitao u novinama ali im ne vjeruje pa ga interesuje je li to istina i ako jeste kakvi su vam utisci. :roll:
A vi svi drvlje i kamenje na momka svasta kao da je tesko reci Nismo bili pusti novinare kraju i kraj price ovakvim odgovorima kao da se branite i krijete da ste bili :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Vuče, nemoj da te mrak pojede...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]