banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 05:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Vec treci put mi se desava u koju god pizzetu u Bl da odem, neprijatno se iznenadim nehigijenom kojom su gosti izlozeni. Radnice koje rade pripremaju hranu i naplacuju tako da sendvic ili pizzu narucite prvo ce ga dobro ispipati rukama koje su prljave od novca od prethodnog kupca.
Dva puta sam im skrenuo paznju da diraju novac i hranu medjutim sve isto odgovore " pa to je zato sto nemama vremena i u zurbi smo"?

Svima preporucujem da radi svog zdravlja ne idu u pizzetu.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:32 
pa ako ces gledati tako onda neces jesti skoro nigdje.. nije samo to u pizzeti, skoro u svakom tom lokalu tzv. brze hrane je isto.. na zalost.... i u pekarama..

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:38 
Male su sanse da ces se zaraziti necim, ali opet...nije se igrati.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Tamo je ogroman promet, ja cesto narucujem i nikada do sada nisam cuo da se neko otrovao.
Da ovo nije nekakva konkurencija :cat:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ma i u 5 plusu isto to rade a vjerovatno i u drugim fast food radnjama.......nije pizzeta jedina....

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:41 
Nema sta biti konkurencija, svugdje je tako...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:44 
ma nebitno da li je konkurencija.. i ja sam zapazila to sto covjek kaze, na nekim drugim mjestima.. sto kaze tenssa nije sad to alarmantno toliko da se trebamo bojati,, al da je nehigijenski jeste..
ja vise volim kupovati bas tu gdje znam da je promet veliki, zbog svjezine namirnica i proizvoda, i vise na to obracam paznju.. a sta mislis da je u restoranima bolje, samo sto to ne vidis.. a tamo ima bas svasta
jos kad se sjetim jedne emisije na htv o skrivenim kamerama u kuhinjama restorana.. da ti se zivot smuci.. zato ja nikad ne maltretiram i ne svadjam se s kuharom i konobarom u restoranu.. on je uvijek u prednosti.. :evil3: :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Sad cete reci da je ovo reklama, ali bas sam obracao paznju u Cap-Capu, i stvarno paze na to da hranu uzimaju samo onom rukavicom dok stavljaju priloge, a skinu rukavicu kad naplacuju. O kvalitetu hrane ne govorim, da se razumijemo.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 00:01 
a ja ne znam od cega, da se razumijemo, al u cap capu otrovala se jednom ja, dvaput muz i njegov brat prije neki dan .. svi smo jeli pljeskavicu.. stvarno ne ulazim u to, da li je meso, higijena ili nesto trece..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ne znam da li bi se ovo moje moglo nazvati trovanjem, ali trebalo mi je 24 sata da svarim posljednju pljeskavicu (kod bivseg Zenita kupljenu). Bio mi je stomak kao bure sta god da pojedem poslije nje, i trcao sam par puta...
A cesto jedem u Cap Capu.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 00:10 
meni je bilo muka i povracala sam a i muz oba puta.. dok njegov brat kaze da mu je bilo lose ali svario je.. nas dvoje smo jeli kod bivseg zenita, preko puta uprave za indirektno a brat mu u budzaku, ima ljetos otvoreno kod zzoki komerca... nemam pojma stvarno zasto i kako, al me puskom tamo ne bi natjerali vise..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 00:21 
Ah sad, fazon je u tome kad alko team forumasa dodje zderati pocrkaju sve bakterije u krugu 20 metara od pizzete...gdje se vec jede...pobije sve alkohol. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 00:25 
ono sto je meni sumnjivo je zdravstveno stanje tih radnika, u smislu da li oni i koliko ceto idu na te sanitarne preglede... ili kako se vec zovu, koliko cesto se to provjerava, da li rade bris nosa i grla, da li kad su prehladjene ne rade... sve to pojma nema,, danas su sistematski pregledi pro forme, samo da uzmu pare i kao ok si, to kazem jer moja mama koja je profesor, kad ide na taj sistematski kaze da je to glupost, malo ti kao pogledaju pritisak, ovo ono i ok si.. a da li imas neke viruse i bakterije to niko ne gleda.. pogotovo u ovim lokalima s hranom..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 07:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Sistematski nije isto što i sanitarni pregled - na sanitarnom se uzimaju brisevi grla i nosa, svakih 6 mjeseci je rekontrola.
Imate na sajtu uprave grada kontakt za sve inspekcije, prijavite ako vidite neke neregularnosti.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 10:09 
nemam pojma zasto, kontala sam da sanitarna podrazumijeva samo analizu urina i stolice, mada bi bilo logicno i breseve, ja sam mislila da to ne rade.. a i uvjerena sam da to neki poslodavci i ne traze, i dovijaju protiv sanitarne inspekcije.. ne znam koliko kosta taj sanitarni kompletan za 1 osobu?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Mislim da je bio 45KM, a "hvatanjem krivina" se mogu služiti dok se ljudi ne otruju ...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
majlili je napisao:
a ja ne znam od cega, da se razumijemo, al u cap capu otrovala se jednom ja, dvaput muz i njegov brat prije neki dan .. svi smo jeli pljeskavicu.. stvarno ne ulazim u to, da li je meso, higijena ili nesto trece..

s obzirom da si jos uvijek jedina osoba koju cujem da kuka na Cap cap, a racunajuci da moji prijatelji i kolege, moja majka i ja, te moji rodjaci koji dodju iz inostranstva jedu ponekad cak nekoliko dana za redom i nista im ne bude, pretpostavljam da :
1) prije pljeskavice ste pojeli ili popili nesto
2) kombinacija priloga vam nije sjela
3) ko ce ga znati

inace, skontao sam da se svugdje pretjerano ne obraca paznja na higijenu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Evo jos jednog kojem je hrana u Cap Cap smece :angry3: Lakse bi ciglu svario nego ona sranja koja oni spreme :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Cap Cap je zakon, pljeskavice su im predobre, nikada se nisam otrovao niti se neko od mojih prijatelja poznanika bla bla bla otrovao od njihove hrane tako da se slazem sa ovim stavkama koje je BSE naveo :) :)
A sto se tice higijene bila je negdje i tema o ovom klipu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hNy468U6i18[/youtube]

Malo koja radnja brine o higijeni

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
I onda meni kažu da sam luda kad kažem da jedem samo hranu koju lično i personalno spremim 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]