banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 02 Okt 2009, 11:31 
Bogami tu moze doci i do trajnog invaliditeta, u sluchaju povrede kichme naravno govorim...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ma ništa strašno, malo distorzije i dislokacije pa ga boli mnogo, pa čisto ostao na posmatranju. Kako su udarili glavama o krov i njegova se malo više savila i to je sve.
Samo kako to đavo ne da mira, bojim se da bi to moglo tek kasnije da se zakomplikuje.... :confused1:
Daj Bože da to sve ostane kako je.
U principu svaka povreda glave je zabrinjavajuća, može ne biti ništa a može da se izrodi problemčina.
Uglavnom za sada su svi ok :D
E sada ih treba preko kolena pa po goozici :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 11:37 
Citiraj:
E sada ih treba preko kolena pa po goozici :D

I to dobro... 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Несрећа се догодила понедјељак у 19.40 часова, када је према Шимшићевим ријечима, Станојчић, који је управљао камионом "мерцедес", крећући се низ велику стрмину, из још неутврђених разлога, скренуо у десну страну и ударио у земљану површину.
Возило, које је било натоварено огревним дрветом, послије удара у земљу, преврнуло се на кров.
Увиђајем је утврђено да је Станојчић погинуо у кабини возила која га је приклијештила на волан.

Citiraj:
Комшија настрадалог Станојчића Неђо Пецикоза, који је учествовао у вађењу настрадалог возача испод камиона, каже да је призор био језив, јер је кабина буквално пригњечила Станојчића за волан. Додаје да му је и једна нога била сломљена.
- Вјероватно је и Илија покушао да искочи из возила, али у томе није успио - испричао је потресени Пецикоза.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/28614/cir/Poginuo-u-prevrnutom-kamionu-punom-drva.html
:(

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
na relaciji venecija most ekonomski fakultet lik se motorom zakuco u auto :( koliko sam provalio iz vidjenog vjerovatno se kurcio pred buducim ekonomistkinjama te zvjernjo u njih pa tako nije primjetio da je auto ispred njega usporilo/stalo 8) mootr je djelimicno ispod auta sto ce reci da je vozac pokusao zakocio te pao na stranu i tako odklizao pod auto, kao u onom filmu "sa motorima".

oko mjesta nesrece okupile su se vlazne studentice.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
ignjholio je napisao:
na relaciji venecija most ekonomski fakultet lik se motorom zakuco u auto :( koliko sam provalio iz vidjenog vjerovatno se kurcio pred buducim ekonomistkinjama te zvjernjo u njih pa tako nije primjetio da je auto ispred njega usporilo/stalo 8) mootr je djelimicno ispod auta sto ce reci da je vozac pokusao zakocio te pao na stranu i tako odklizao pod auto, kao u onom filmu "sa motorima".

oko mjesta nesrece okupile su se vlazne studentice.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dečko o kome pričate koji je danas napravio manji udes je, hvala Bogu, dobro, zadobio je samo lakše povrede ali je noćas dečko od 14 god. poginuo na motoru :(
U zadnjih mesec dana je mnogo saobraćajnih nesreća u kojima učestvuju motocikli a vozači teško stradaju :(
I kad vidim klince na motorima bez zaštitne opreme, posebno kaciga :angry4: :angry4: :angry4:
Ne treba njih dirati, nego roditelje. Pa bolje ga ubij sam kod kuće nego mu kupi motor da pogine na njemu :angry1:
Uvek se setim svog kuma koji je sinu, pokoj im duši, kupio motor na kom je i nastradao, pa godinu dana hodao oko kuće kao lud i umro od silne tuge za detetom :cry:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jezivo! :(

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
@ Nicole
Gdje ti radis?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
smucek je napisao:
@ Nicole
Gdje ti radis?

Hitna pomoc

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dušan Radivojac (55) iz Omarske poginuo je u utorak na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Banjalučanin Nemanja Miljković (24), za čiji život se ljekari bore.

Do nesreće je došlo u jutarnjim satima u Mišinom Hanu, kad je Miljković na putu za Prijedor vozilom "mercedes" prestizao u krivini "mercedesov" kombi i udario u njega desnom stranom. Poslije toga se odbio na lijevu stranu puta i direktno udario u kombi marke "ford", kojim je upravljao nastradali Radivojac.

Od siline udara oba vozila su smrskana na vozačevim stranama. Vrlo brzo na mjesto nesreće stigla je policija, Hitna pomoć i vatrogasci, koji su morali da isjeku kombi da bi izvukli nastradalog Radivojca. Nažalost, u KC Banjaluka gdje je prebačen, ubrzo je preminuo od zadobijenih povreda. Na mjesto sudara brzo je došao i Milan Radivojac, brat nastradalog, koji tada još nije znao da je njegov brat podlegao. Milan je za "Novosti" objasnio da je Dušan krenuo na posao prema Banjaluci, gdje je radio na građevini.
- Tragedija. Brat mi je bio savjestan vozač i uvijek je pazio, ali eto, ne paze drugi - pričao je kroz suze.

U banjalučkoj policiji kažu da je uzrok udesa neprilagođena brzina "mercedesa", koji se kretao preko 120 km na sat u trenutku udara.

Citiraj:
U noći sa ponedjeljka na utorak, u Vrbaški, na putu Gradiška - Dubica došlo je do saobraćajne nesreće, prilikom koje je poginuo Krstan Ranisavić iz Gradiške.

- Do nesreće je došlo kad je automobil "pasat", koji je vozio Duško Babić (30) naleteo na pokretni cirkular, kojim je upravljao nastradali Ranisavić. Sa njim su bile još dvije osobe, koje su teže povrijeđene. Uzrok nesreće bila je brzina "pasata", ali i nepostojanje signalizacije na pokretnom cirkularu - kažu u banjalučkom CJB.

http://www.banjalukalive.com/content/view/12836/82/
:( i :roll:

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 06 Okt 2009, 22:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:42 
Zalosno kada nevini stradaju zbog tudjeg nemara. :(

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
smucek je napisao:
@ Nicole
Gdje ti radis?

Hitna pomoc

Što lažeš kad znaš da radim u policiji, na kapiji, stražarim :cat:
c c c c c c 8)

Znam da su tema saobraćajke ali juče čitam izveštaj od uviđaja sa Paprikovca, NN čovek 40-ak god. propucan kroz glavu :confused2: :confused2: :confused2: oko 21h....

Iskopaću sebi rupu i napraviti osnovne uslove za život i zatvoriti se. Do daljnjeg :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Nicole je napisao:

Iskopaću sebi rupu i napraviti osnovne uslove za život i zatvoriti se. Do daljnjeg :D

a ko ce onda da strazari kod milicije?Ko ce da cuva nasu i vasu miliciju Nikolice aaaaaaa?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Poznavao sam nastradalog, mladi kolega sa faxa :(
Citiraj:
Pijani vozač usmrtio pješaka

ISTOČNO SARAJEVO - Mirko Sladojević (29) iz Sarajeva, upravljajući džipom pod dejstvom alkohola, usmrtio je u Istočnom Sarajevu pješaka Đorđa Jeftića (22) iz Šekovića, a teško povrijedio Asima Sulejmanovića (60) iz Tuzle.

Iz CJB Istočno Sarajevo navode da je Sladojević nakon nesreće uhapšen, a juče je predat Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Sladojević je i u januaru prošle godine, pod dejstvom alkohola i vozeći velikom brzinom, lakše povrijedio troje pješaka.

Vozeći džip hjundai Sladojević je u ponedjeljak naveče usmrtio Jevtića, koji se kretao pješačkom stazom u Ulici vojvode Radomira Putnika u Lukavici.

Nakon što je oborio pješaka na trotoar, Sladojević je udario u kombi koji je stajao pred semaforom. U kombiju se nalazio Sulejmanović, koji je zadobio teške povrede.

Nesreća se desila u 19.45, dok se Sladojević kretao iz pravca Lukavice prema Vracama.

"Zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta Sladojević je hjundaijem skrenuo sa ceste i prednjim desnim dijelom vozila udario pješaka", naveli su u CJB Istočno Sarajevo.

Uviđajem je utvrđeno da je vozilo nakon udara u kombi skrenulo na lijevu stranu i udarilo u metalnu ogradu dvorišta, gdje se i zaustavilo.

Pješak je poginuo na licu mjesta, dok je teško povrijeđeni Sulejmanović prebačen u sarajevski Klinički centar, gdje je utvrđeno da su mu slomljena rebra.

Nakon što je uhapšen oko 23 sata, analizom krvi Sladojevića utvrđeno je prisustvo 1,52 promila alkohola.

On je bio pod dejstvom alkohola i kada je 14. januara prošle godine u naselju Dobrinja izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su povrijeđene dvije djevojke i jedan mladić koji su hodali ivicom ceste.

"Osnovni sud u Sokocu mu je izrekao novčanu kaznu od 310 KM, dva kaznena boda i zaštitnu mjeru upravljanjem vozilom jedan mjesec. Sud je prilikom odmjeravanja kazne cijenio što je Sladojević prihvatio odgovornost i što je mlad", saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je toliko tragično, da ne znam šta je gore sud koji će mu sada vjerovatno naplatiti kaznu od 620 KM, dati 4 kaznena boda i zabranu upravljanja 3 mjeseca ili ovaj nepopravljivi kreten?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Akazne, pa ne mozes da verujes, katastrofa!!!
Inace danas na Venecija mostu pao onaj stub sto je drzao reklamu koja ide preko ceste i to na nekok starog kedija, palo direkt na vozacevu stranu i lepo je udubilo auto, doduse vidim da covek stoji sa strane i da mu na srecu nije nista...

Al ovo gore jos ne mogu da se nacudim... Jebem ti pravosudje i sistem :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
usmrtio je pješaka a teško povrijedio Asima Sulejmanovića
Osnovni sud u Sokocu mu je izrekao novčanu kaznu od 310 KM, dva kaznena boda i zaštitnu mjeru upravljanjem vozilom jedan mjesec.

Iiii??? To je to??? :confused1:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 09:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jbg,on ima "đipa".......Treba sudiju kaznti,a ne njega izgleda... :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čekaj malo, ovo je kazna za saobraćajni prekršaj, sad' treba krivično da odgovara za "krvni delikt"... Bar bi trebalo :confused1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]