banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2009, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
:lol:
Kakvo crno uživanje, pa nije to Hertha, Koln ili Hannover gdje poluproizvodi izgledaju kao vrhunski igrači... Ako sir ne bude puno eksperimentisao, rutinski 2:0 za United, s tim da zeleni neće centar preći 5 puta... Bayern je jedina ekipa iz Njemačke koja koliko-toliko ima iskustva igranja velikih utakmica i jedini su zreli da iznenade u jednom takvom meču... Ovo je prilika za Džeku da pokaže kakav je igrač na vrhunskom nivou, protiv najboljeg štoperskog para u zadnjih 10-ak godina, s tim da će i vezni red u startu sasjeći svaki pokušaj organizacije napada. Ja mislim da će najbolja utakmica biti Porto - Atletico, prilično su ujednačeni kvalitetom. Porto domaćin, ali Atletico ne smije igrati na bod jer su već kiksali najlakšu utakmicu kući...

Kakav promasaj od komentara :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
real lagano 3-0, ronaldo 2 puta i kaka iz penala. celzi uzeo na kipru sva tri boda, anelka jednom pogodio i dosta. cude me odlicni rezultati reala, nisam ocekivao da ce ovako dobro proigrati odmah. milan je stvarno sramota i jad i cemer. kako galijani voli reci, najtrofejniji klub na svijetu, hahaha. ove godine im je uspjeh ako prodju grupu, jos sad im idu dvije utakmice sa realom, sreca pa ni konkurencija nije nista bolja. ko ih ove godine na napuni, nece nikad.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 02:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vuk_samotnjak je napisao:
Kakav promasaj od komentara

Šta se dešavalo, ja se napio do poluvremena, vidim dobili 2:1, jel' se zakuvalo?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 09:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Mocni Milan :confused2:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Džeko oduševio FergusonaPiše: Prodigy
Srijeda, 30.09.09. 23:59.

Sjajna igra i postignut gol reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke na Old Traffordu u porazu od Manchester Uniteda dobila je sve pohvale velikog Alexa Fergusona.

Džeko je bio strijelac vodećeg gola za Wolfsburg, a bio je stalna prijetnja za odbranu Manchester Uniteda.

"Wolfsburg nas je pomalo iznenadio svojom igrom večeras i mogu reći da su nas dobro namučili. Naša pobjeda je ipak zaslužena jer smo u drugom dijelu bili mnogo bolja ekipa. Wolfsburg je strašno jak u napadu, a posebno bih istakao Edina Džeku, koji je zadavao mnogo problema našim stoperima, pogotovo Vidiću", rekao je nakon meča za SkySport veliki Škot.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mislim da ću detaljnije pratiti LŠ ove sezone. Konačno će opet biti zabavno navijati protiv Reala :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Harvester je napisao:
Mislim da ću detaljnije pratiti LŠ ove sezone. Konačno će opet biti zabavno navijati protiv Reala :D

Meni srce ko Rusija kad oni izgube :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Postoji li neko da voli taj Real 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 18:20 
Teshko... :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Da onaj velski metuzalem ne ubaci onu frljoku,do kraja bi ostala pozorisna atmosfera na Old Traffordu.Narocito me je dojmila zadnja minuta
susreta,kada je taj veliki Manchester na sve nacine(stjeran u 16 metara :lol: ) pokusavao da sacuva guzove. :lol: Evra i Vidic na velikom Dzeki :) .Sretan je Manchester,ali valjda je to odlika velikih timova.Odlika koja se godinama gradi.Steta sto nije revans za 7 dana.
Real izgleda mocno sto i pokazuje na terenu.Real,Barca ili Chelsea osvajaju LS. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Hertzog je napisao:
Postoji li neko da voli taj Real 8) 8) 8)

Tinejdzerke koje se loze na C. Ronalda... I pedercine :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

i ja ne volim Real, ali ni vecinu ovih evropskih "velikana" jer svi daju basnoslovne cifre za igrace.... ovo sve je postalo jedna velika pijaca!
Ja puno gotivim Porto... Ljudi sa relativno skromnim budzetom, u odnosu na Real, Chelsea, ManU, prave uvijek dobre rezultate u LS...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Napadač Volfsburga Edin Džeko smatra da je Nemanja Vidić najbolji odbrambeni fudbaler protiv koga je igrao u karijeri.

Bosanski reprezentativac igrao je protiv Mančester junajteda u drugom kolu Lige šampiona i uspeo da postigne vodeći pogodak, ali su "đavoli" na kraju ipak upisali bodove na Old Trafordu - 2:1.

Džeko je u izjavi za sarajevski "Dnevni avaz" naglasio da mu je taj dvoboj jedan od najtežih u dosadašnjoj karijeri, jer je za direktnog čuvara imao srpskog reprezentativca.

"Vidić mi je stalno bio za petama. Nisam mogao da dišem. Vidić i Rio Ferdinand su odličan defanzivni par, koji ima neverovatnu komunikaciju na terenu", rekao je Edin Džeko.

Osim Vidića, Džeko je istakao igrača Milana Kahu Kaladzea, kao takođe odličnog čuvara.

"Gruzijac je takođe poput Vidića stalno iza leđa i teško je uopšte primiti loptu, a kamoli se naći u gol šansi", zaključio je napadač "vukova".

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ја типује да ове године узима Челзи, увијек су близу врха, можда је дошло њихово вријеме....
али навијам и даље за "моћни" Порто!!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 15:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sondri je napisao:
Citiraj:
Napadač Volfsburga Edin Džeko smatra da je Nemanja Vidić najbolji odbrambeni fudbaler protiv koga je igrao u karijeri.

Bosanski reprezentativac igrao je protiv Mančester junajteda u drugom kolu Lige šampiona i uspeo da postigne vodeći pogodak, ali su "đavoli" na kraju ipak upisali bodove na Old Trafordu - 2:1.

Džeko je u izjavi za sarajevski "Dnevni avaz" naglasio da mu je taj dvoboj jedan od najtežih u dosadašnjoj karijeri, jer je za direktnog čuvara imao srpskog reprezentativca.

"Vidić mi je stalno bio za petama. Nisam mogao da dišem. Vidić i Rio Ferdinand su odličan defanzivni par, koji ima neverovatnu komunikaciju na terenu", rekao je Edin Džeko.

Osim Vidića, Džeko je istakao igrača Milana Kahu Kaladzea, kao takođe odličnog čuvara.

"Gruzijac je takođe poput Vidića stalno iza leđa i teško je uopšte primiti loptu, a kamoli se naći u gol šansi", zaključio je napadač "vukova".

Da bog da ga Vidic uvijek onako cuvao. :P
Nista novo nije rekao Dzeko o Vidicu.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 08:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

"Show must go on!"
Gdje su prognoze za nastupajuce okrsaje?
Moze li Miro :) Pjanic zalediti Liverpool u stilu svog predhodnika Juninha?Ili ce Lane utisati Grke. :)
Evo od mene sigurica.Sevilla dvica kao kuca. :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam šta je sa Torresom i Gerrardom, ali ako opet ne igraju, nema tu tri boda za crvene... U subotu ih je Sunderland rastavio. Kuyt se gubi u napadu, onaj mali Jevrej se stalno tu negdje mota, ali ništa konkretno, Leiva i Mascherano previše defanzivni... Ove godine su se konačno nadali tituli, ali najveće pojačanje, Aquilani, nije odigrao ni minut... povrijedio se čim je došao... Ne znam zašto onom Benitezu Voronin sjedi na klupi, kad se vidi da Kuyt puno više doprinosi po desnoj strani, nego u sredini napada...

Liverpool - Lyon, 0-2
Barcelona - Rubin, Rubin ne daje go
Inter - Dynamo K, Dynamo ne daje go
Olympiacos - Standard, 1

Eto moje 4 za večeras... :)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A jesam ih isprognozirao... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Деки поново објашњавао... 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
И да се још једном захвалим Платинију, што је дозволио да источњачка "сиротиња" покаже западњачким капиталистима да и они играју фудбал.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]