banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 00:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja se planiram, ako ne dodje do nekih promjena, vratiti u teretanu, uskoro. Bio odustao jedno vrijeme, prebacio se na kontaktne sportove, al' onda je trener odlucio da upuca svog brata, pa nas vise nema ko trenirati :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:19 
Citiraj:
al' onda je trener odlucio da upuca svog brata, pa nas vise nema ko trenirati :lol:

:D :D
Idol mladih generacija...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
haha, v@nja dobro da nisi ti dobio metak :P hvala tensSa . .uvjerio sam se u ono sto kazu " ONO SI STO JEDES " . .e jos sam danas "smece" a od sutra pravi hahah :P ev slika na kojoj sam 105 imao i desno je sa 86, nisam imao ovu sa 116 kg nigdje. Sad je kazem oko 95 sto je opet divota kako je bilo.

Prikačeni fajlovi:
Komentar fajla: 105- 85
aaa.jpg
aaa.jpg [ 33.79 KiB | Pogledano 673 puta ]
Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:33 
Koliko si visok Bayrich?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

hmm, 178 ja mislim. . tako nesto :S

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:44 
Bogami sa 105 kila ne djelujesh debelo...mozda imas teske kosti. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nisi me vidio komplet tad :D :P pitao bi te ja onda:P

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 15:52 
Ma ok, ali i ja sam iste visie pa zato me interesuje, a ja sam max imao 90 kg... :)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja ne mogu maknuti sa 76kg. Ne znam više šta da jedem.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
hercegovac27 je napisao:

Jaja od prepelice 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 17:03 
hercegovac27 je napisao:

Daj napishi svoj prosjechan jelovnik pa cu ti ja reci sta da jedesh, ako ne mrdnesh odsjeci mi ljevo yaye... :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
кажу људи.. 70 % генетика, 20 % исхрана, и 10 % тренинг ..
лично мислим да су у праву :)

није проблем изградити се кад имаш кеша.. јер теретана је јако скуп спорт..

херцеговац, само трпај :) 5-6 пута дневно, у великим количинама..
меса, јаја, рибе, јогурта, риже.. видјећеш како ћеш расти :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka

Jedem 4 puta dnevno, nekada i 5. Iako su mi za masu preporučivali da doslovno jedem sve čak i masno. Nekada mi je problem sastaviti jelovnik tako da u svakom obroku unosim proteine. Tu sam malo ograničen jer neke namirnice ne mogu jesti. Alergičan sam na sve vrste morske ribe osim tunjevine. Od riječnih mogu jesti samo one koje nisu uzgajane u ribogojilištu ili one koje nisu lovljene u zagađenoj vodi. Takođe kao šlag na tortu je to da sam alergičan na kupovnu piletinu tj. na hormone kojima istu kljukaju. Sve ostalo jedem. Možda je i do toga što imam previše aerobnih aktivnosti. Treniram rekreativno tajlandski boks 6 puta sedmično po 2 sata i idem u teretanu 4 puta sedmično. Trebao bih možda malo smanjiti aerobne aktivnosti. Malo teže inače dobijam na masi. Mislim da je to ipak do konstitucije a možda i nije. Ne znam zaista. Volio bih barem do sljedećeg proljeća zaista dobiti na masi.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
hercegovac27 je napisao:
Jedem 4 puta dnevno, nekada i 5. Iako su mi za masu preporučivali da doslovno jedem sve čak i masno. Nekada mi je problem sastaviti jelovnik tako da u svakom obroku unosim proteine. Tu sam malo ograničen jer neke namirnice ne mogu jesti. Alergičan sam na sve vrste morske ribe osim tunjevine. Od riječnih mogu jesti samo one koje nisu uzgajane u ribogojilištu ili one koje nisu lovljene u zagađenoj vodi. Takođe kao šlag na tortu je to da sam alergičan na kupovnu piletinu tj. na hormone kojima istu kljukaju. Sve ostalo jedem. Možda je i do toga što imam previše aerobnih aktivnosti. Treniram rekreativno tajlandski boks 6 puta sedmično po 2 sata i idem u teretanu 4 puta sedmično. Trebao bih možda malo smanjiti aerobne aktivnosti. Malo teže inače dobijam na masi. Mislim da je to ipak do konstitucije a možda i nije. Ne znam zaista. Volio bih barem do sljedećeg proljeća zaista dobiti na masi.

Uz toliki obim vjezbanja neophodna ti je suplementacija ,tesko je ishranom unjeti toliko energije koliko ti je potrebno da bi dobio na masi.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka

Rikas je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Uz toliki obim vjezbanja neophodna ti je suplementacija ,tesko je ishranom unjeti toliko energije koliko ti je potrebno da bi dobio na masi.

To sam i mislio. Ali s obzirom da ovdje baš i nema neki izbor suplemenata, barem dok ne skoknem do Beograda krajem ovog mjeseca morao bih se zadovoljiti nekim home made suplementima. Šta mislite od šejku sačinjenom miješanjem banane, mlijeka i meda. To su mi preporučivali za masu.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
jos cuclu na bocicu i taman!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Много је физичке активности, али зато можеш да будеш згуљен до бола и са јако малим БФ-ом. :)
Суплементација би ти добро дошла..немој узимат неке глупости и то, најобичнији whey protein kupi ..

Банана, млијеко и зобене пахуљице. Убаци у блендер, измиксај и лудило.
Још боље ако можеш, зобене, јогурт и двоје троје јаја ..
То кркај између оброка.
Такође за масу убаци и млијеко, банану и плазму..то је доста УХ и фин број протеина.
Пред вече једи онај посни сир, он је јако добар, 0.1 гр масти на 100 гр, и 12 гр протеина..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 17:09 
Citiraj:
Treniram rekreativno tajlandski boks 6 puta sedmično po 2 sata i idem u teretanu 4 puta sedmično.

I ti se jos pitas sto ne mozes dobiti masu, e moj boze...pomozi samo....

Da nije pretreniranost?? :D :D :D

Covjeche ljudi na sterodima ne mogu se stici opraviti od takvih treninga...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka

tensSa je napisao:
Citiraj:
Treniram rekreativno tajlandski boks 6 puta sedmično po 2 sata i idem u teretanu 4 puta sedmično.

I ti se jos pitas sto ne mozes dobiti masu, e moj boze...pomozi samo....

Da nije pretreniranost?? :D :D :D

Covjeche ljudi na sterodima ne mogu se stici opraviti od takvih treninga...

Nije preteniranost jer imam i snage i energije na treninzima. Ne osjećam se bezvoljno. A upale su zaista rijetke. Doduše ni treninzi nisu onako jaki kao na početku. U početku je zaista bila tortura od treninga.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ма трошиш се много.. просто..
удри по храни и суплементацији ако можеш то себи приуштит..
и мало смањи те тренинге.. :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]