banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 07:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2009, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
RSnavijac je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Aj nek si ti nama odrzao lekciju nek si ti pametan a mi svi budale pa kud puklo da puklo.

Претпостављам шта те највише погодило стари навијачу са сјевера :wink:

Balvac ja kad sam gledao Borac ti si se igrao partizana i njemaca na selu prema tome pokrij se usima i vrati se na selo odakle si i dosao u Grad.

A pogodilo me to sto takvi kao ti sad prestavljaju navijace Borca u ovoj propaloj drzavi a suta i u Evropi e to me balavac pogodilo, sto nemas pojma u kojoj se ulici nalazi stadion sto nemas pojma sta je prije bilo oko stadiona i sto neznas ni kad je osnovan klub ako ti pocnem nabrajati jos neke stvari o Borcu sam ces se vratiti na selo odakle si dosao. Zato bi ti preporucio da normalno diskutujes na temam a ne da narodu govoris da su glupi i da trebaju ici iz svog grada kad ti silazis sa svog sela da gledas Borac.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
RSnavijac je napisao:
Aj nek si ti nama odrzao lekciju nek si ti pametan a mi svi budale pa kud puklo da puklo.

Balvac ja kad sam gledao Borac ti si se igrao partizana i njemaca na selu prema tome pokrij se usima i vrati se na selo odakle si i dosao u Grad.

A pogodilo me to sto takvi kao ti sad prestavljaju navijace Borca u ovoj propaloj drzavi a suta i u Evropi e to me balavac pogodilo, sto nemas pojma u kojoj se ulici nalazi stadion sto nemas pojma sta je prije bilo oko stadiona i sto neznas ni kad je osnovan klub ako ti pocnem nabrajati jos neke stvari o Borcu sam ces se vratiti na selo odakle si dosao. Zato bi ti preporucio da normalno diskutujes na temam a ne da narodu govoris da su glupi i da trebaju ici iz svog grada kad ti silazis sa svog sela da gledas Borac.

Svaka ti dala Vuce,sad sam mu ja isto to htio napisat.......... :cat:

znaci potpis!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
RSnavijac je napisao:

Neka si mu reako Vucino :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
RSnavijac je napisao:

Не знам откуд ти идеја да пишеш овакве глупости, јер ме не знаш. За даље увреде можеш ми се обратити на пм па ћемо се договорити. поздрав за све лешинаре

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuce pi*ko dobices batina :lol: :lol: :lol:
Ima da te razbiju Ultrasi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Hertzog je napisao:

koce drugi nego Hercegovac ccccccccccc eeee Vuce skim se ti druzis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hertzog je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sta se smejes, javi se coveku na PP pa dogovori sorku, nek ti pocepa pi*ku, valja i tebi usta zacepiti... stari lesinaru :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RSnavijac je napisao:
За даље увреде можеш ми се обратити на пм па ћемо се договорити. поздрав за све лешинаре

Ovo kao neki poziv da se ja i ti potucemo :lol: :lol: smijesan si decko imao sam ja takvih milion na forumu pa niko nista, znam sad ces ti napisati kako ti nisi jedan od njih ali i taj scenario mi je poznat. Samo ti kazem ili normaln diskutuj i nemoj narodu govoriti da su glupi i tjerati ih iz grada zato sto ti ides na utakmicu i kraj price ako ni to ne mozes onda je svaka diskusija sa tobom presipanje iz supljeg u prazno.

A sa uvredama koliko vidim si ti prvi poceo.

RSnavijac je napisao:
MCB je napisao:
Vratimo se temi forumasi.Ja nebi zabranio navijacima da odlaze na tekme nego samo "tornjacima" na sve tri strane.Sta ti primitivci rade nego ispoljavaju svoje licne frustracije prije,zavrijeme i nakon tekme.Neka se sa svojim vodjama nadju negdje na livadama sirom prelijepih BiH-kih planina i neka bubaju glavusama u drvo-zabava no&1.Mozda im se sloze kockice u glavusama da je ovo '09-'10 i da je vrijeme da se vratimo kulturi.Papanska revolucija je davno zavrsena i nista dobro nije donijela svakom normalnom covjeku.Svaki navijac bilo kojeg kluba,bilo gdje ,treba da se osjeca ugodno.
pozdrav pozitivcima

Какав си ти глупан

Neko ko nema isto misljenje kao ti je GLUPAN naravno to nije uvreda

RSnavijac je napisao:
nindjaa je napisao:
vlast treba ozbiljno novcano kazniti udruzenje navijaca, pa neka oni fataju ko unakazuje fasade zgrada i lijepi ove naljepnice na saobracajne znakove i bilborde po gradu

Ајд озбиљи се, јеси нормалан

Naravno da nije normalan ti si normalan ni ovo nije uvreda

RSnavijac je napisao:
A to da ce naletiti na neku budalu zbog koje ce zazaliti dan kad su rodeni to stoji.
Na prosloj utakmici protiv Zrinjskog ovi klinci su skocili na Doku al neznam kako se sve zavrsilo znajuci Doku bice ili je bilo svega.

Безвезе ти је да спомињеш име од момка на форуму, могао би се наљутити.

Ti garant znas na kojeg ja Doku mislim dal onaj i AJ ili onaj sa Lausa mozda onaj sa Mejdana nene onaj iz Budzaka (e sad mi jos reci da ta naselja ne postoje)
RSnavijac je napisao:
Rikas je napisao:
Navijaci vecinom nafurani klinci koje neko treba spustiti na zemlju ,mada imaju i dobrih strana ,fini grafiti po gradu i dobre koreografije, pjevacki su jos daleko od pravih navijaca.

Па докле више прозивање навијача и тог спуштања на земљу. Кад сте сви тако огорчени и кивни на навијаче, скупите се па удрите ако имате муда. још нешто, шта су прави а шта криви навијачи?

:lol: :lol: :lol: :lol: nemamo mi muda vi imate muda da udarite 15 na jednog ustvari vi imate tuce muda

RSnavijac je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Nije zmajeriti djeci,,,,drustvena situacija takva,,,da djeca sve svoje ogromne frustracije ispoljavaju po stadionima.....Upravo zato su se stari Vulturesi povukli,,,mislim da ce proci jako mnogo vremena dok se varti kultura navijanja na stadione........

Старији су се повукли јер им није било до тога да се цимају по некаквим вукојебинама, нпр. Шепак, Шамац, Станари и таква села са којим је наш Борац био у истом рангу такмичења.

Sinko navijac Borca ce ici i u vukojebinu ako je pravi navijac oces i ti sutra prestati biti navijac Borca ako on opet krene po tim vukojebinama?

RSnavijac je napisao:
HeAd je napisao:
balavurdija....nista vise...kad je utakmica idem van grada...heheheh

иди одмах и не враћај се

Svaki komentar je suvisan

RSnavijac je napisao:
Rikas je napisao:
Odgledali par navijackih filmova pa umislili da su englezi, a i nemaju konkurenciju u gradu pa se ponasaju kao da im je ovo cacevina a u stvari pola ih nije iz banja luke.
колико си плитак неда ми се објашњавати

Jos jedan kulturan razgovor idemo dalje
RSnavijac je napisao:
Примијетио сам да по Лешинарима, а својевремено и по Борцу док је био лош, највише серу људи којима су у срцу БГ клубови, тј. индијанци који иду једном или ниједном годишње на утакмицу.

НАШ КЛУБ НАШ ГРАД САМО НАМА ПРИПАДА

Dobro primjecujes ali primjeti jos jednu stvar da u BL ima jos xx registrovanih klubova da BL nije samo Borac vec i BSK, Zeljo, Laus, Omladinac.... ako uopste znas gdje se koji klub nalazi

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 13:39 
Pripravnik
Pripravnik

1. Милио сам да не смарамо остале са оваквом причом, ал ако ти хоћеш тако, онда ок.
2. Написати бубање главушама у дрво је стварно глупост.
3. Казнити удружење грађана због наљепница, јел то ок? мени није, а не може се то ни остварити.
4. Има пуно људи са тим именом, али сви знамо о коме се ради, а њему не би било драго да се расправља о томе по форумима.
5. Смијешно ми је.
6. Наравно да ћу ићи као што идем већ годинама по тим вукојебинама. Хоћеш ти можда ићи?
7. Сам је рекао.
8. Имао је погрешан коментар, тј. омаловажавање лешинара.
9. Наравно да знам.
Још нешто, нисам балавац да ми се тако обраћаш и да ствараш људима дојам да си ти неки мангуп. Изнио си на форум причо о мени као да се знамо годинама а уствари немаш појма ко сам као што и ја не ѕнам ко си ти. дај уозбиљи се

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 15:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Jel se ta vasa ljubav prema gradu i klubu mjeri brojem ,slomljeni klupa,saobracajnih znakova,unistenih fasada,prebijenih gradjana(samo zbog toga sto su nosili obiljezje nekog drugog kluba) ako je tako onda mi vecina gradjana uopste ne volimo svoj grad jer nikada nismo nista slomili razbili ili pretukli nekoga. Kao navijacka grupa na tribini ne pravite probleme i ne brukate svoj grad i klub sto je za pohvalu ali se sami brukate u sopstvenom gradu vandalskim ponasanjem. :mad:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rikas je napisao:
Jel se ta vasa ljubav prema gradu i klubu mjeri brojem ,slomljeni klupa,saobracajnih znakova,unistenih fasada,prebijenih gradjana(samo zbog toga sto su nosili obiljezje nekog drugog kluba) ako je tako onda mi vecina gradjana uopste ne volimo svoj grad jer nikada nismo nista slomili razbili ili pretukli nekoga. Kao navijacka grupa na tribini ne pravite probleme i ne brukate svoj grad i klub sto je za pohvalu ali se sami brukate u sopstvenom gradu vandalskim ponasanjem. :mad:

Ili zato sto imaju dugu kosu.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ja mislim Vuče da bi ti trebao da bježiš.

Vidiš da su se klinci opasuljili.

ima da te oplave, zato što pominješ imena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Naebao si starac, skroz naskroz.
mislim da je vrijeme da tražiš i policijsku zaštitu. :lol: :lol: :lol: :lol:
joj majko moja mila koga sve ima na forumima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:27 
Pripravnik
Pripravnik

Rikas
Пишеш не истине. наведи примјере гдје су лешинари поломили нешто и пребили грађане. У последње вријеме шта се дешава у граду, приписује се лешинарима. ти људи што су пребијени, питај да ли их неко од навијача пребио. Питај те исте што су пребили да ли су лешинари и иду ли на гостовања. Чак су поједини долазили и извињавали се јер су новинари по свом слободном мишљењу писали, а ти повјеровао истом новинару који је дошао ко зна одакле радити у БЛ.

DELLBOY
Лоша ти је прича.

Испадам овдје као адвокат бранећи углед своје групе из нашег града пред свима вама Бањалучанима. Па докле у овом граду да се пљује оно што је наше и нама припада??? Има ли неко нешто да похвали или вама стварно ми сметамо у овом граду

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.banjalukalive.com/content/view/11424/204/

Evo ti primjera.. Sad ti reci da to nisu bili Lesinari, a ja znam da jesu ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:38 
Pripravnik
Pripravnik

Знам и ја да их никад нисам видио. Баш данас сам у новинама погледао њихове слике са суђења.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
RSnavijac je napisao:
Rikas
Пишеш не истине. наведи примјере гдје су лешинари поломили нешто и пребили грађане. У последње вријеме шта се дешава у граду, приписује се лешинарима. ти људи што су пребијени, питај да ли их неко од навијача пребио. Питај те исте што су пребили да ли су лешинари и иду ли на гостовања. Чак су поједини долазили и извињавали се јер су новинари по свом слободном мишљењу писали, а ти повјеровао истом новинару који је дошао ко зна одакле радити у БЛ.

DELLBOY
Лоша ти је прича.

Испадам овдје као адвокат бранећи углед своје групе из нашег града пред свима вама Бањалучанима. Па докле у овом граду да се пљује оно што је наше и нама припада??? Има ли неко нешто да похвали или вама стварно ми сметамо у овом граду

Eto sad, pa jesam li ja prvi pohvalio grafite , koreografiju i ponasanje na stadionu. Ali budite i vi realni i objektivni i priznajte da se ti incidenti desavaju i da ih prave "pojedinci" sa obiljezjima lesinara i ako mozete vi "odgovorni i uzorni clanovi naseg drustva " da uticete malo na te "problematicne" clanove vase grupe ,pa da se svi nasi sugradjani ponose vama. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
RSnavijac je napisao:
DELLBOY
Лоша ти је прича.

Niko nije ni rekao da ste činili i dosta dobrog.

HVALA VAM za mnogo toga. (Znaju oni pravi šta ste napravili za mene i moju porodicu).

Ali dalje se čuje bilo koja loša stvar o vama nego bilo koja dobra.

I postavljam samo jedno pitanje?

Šta je to VAŠE i šta to SAMO VAMA PRIPADA???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 01:30 
Pripravnik
Pripravnik

НАШ КЛУБ НАШ ГРАД САМО НАМА ПРИПАДА...
То је дио из пјесме која се пјева на свакој утакмици Борца. Мислио сам да знаш...

Нећу више дискутовати на овој теми јер видим да нема сврхе.

поздрав свима

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Prvenstvo BiH se nastavlja

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odlučio je da ne prekida nacionalno prvenstvo zbog nereda do kojih je u nedelju došlo u Širokom Brijegu, kada je ubijen jedan navijač Sarajeva.

- Ukoliko bismo sada ukinuli Premijer liga BiH, automatski bi bio ukinut i nacionalni savez i sve reprezentativne selekcije, što bi možda nekome i odgovaralo, ali sigurno ne bi odgovaralo stotinama hiljada fudbalera i članovima njihovih porodica - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza BiH.

Dodaje se da u ovom trenutku nije prihvatljivo ni odlaganje takmičenja, jer je kalendar usklađen sa kalendarom Evropske fudbalske unije, pa kasnijim završetkom šampionata Bosna i Hercegovina ne bi u predviđenom roku mogao da prijavi klubove za evrokupove.

- Svi oni koji predlažu prekidanje takmčenja žele da sakriju svoju odgovornost za to što nisu izvršili pritisak da se donese Zakon o sprečavanju nasilja i što se na kvalitetan način ne primenjuje postojeći Zakon o sportu - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]