BlackHand je napisao:
Nije tako. Ti recimo obnovis drugu zbog jednog predmeta.. Naredne godine si slobodan da polozis taj jedan predmet i jos 7 iz naredne godine.. Upises narednu.. Slusas taj jedan sto ti je ostao i onih 7 iz cetvrte. Upises cetvrtu, polozis taj jedan koji ti je ostao i po Zakonu o visokom obrazovanju od trenutka kad si odslusao i polozio sve ispite imas pravo prijaviti diplomskii ciao djaci..
Meni ako sada ostaju dva ispita, ja moram da obnovim drugu godinu i te godine mogu da slusam predmete sa trece umanjen za broj ispita koji prenosim. Ako ja to sve i polozim meni opet ostaju dva ispita sa trece godine koja ja ne mogu da polozim prije nego sto ih odslusam, sto znaci da moram da nakon obnavljanja druge, moram da upisem trecu(cetvrta po redu) i da cekam kada ce da budu predavanja iz tih predmeta sto su mi ostali da to odslusam, pa tek onda da ih polazem. Opet to uzima skoro cijelu godinu za ta dva ispita, a pogotovo jos cekanje rokova za diplomski i za*ebancija sa tim...
Pitanje koje je postavio miki:
miki321oc je napisao:
npr
prenesem 2 iz I godine ( imam polozenih 7) i kako su rekli mogu slusati 7 iz II
da li ja mogu polagati ova 2 ispita iz II sto nisam mogao slusati zbog prenosa iz prve
...i iz ovoga svega sto sam ja skontao, mogli ste jednostavno napisati:
NEBlackHand je napisao:
Ali kolike su sanse da oni koji obnavljaju godinu zbog dva ispita, da ce naredne godine dati 8, a ove nisu uspjeli dati ni 6?

O kakvih ti 6 i 8 ispita govoris? Ja za godinu treba da dam 12 ispita...
Ajde sve i na stranu, nek i idem godinu dana duze na faks, ali mene vise nervira sto onda necu moci konkurisati ni za koju stipendiju, sto je opet prica za sebe...
I kako sam nezvanicno saznao, da ce ovo i biti slucaj, tj.
da za bolonjce nece biti prenosenja ispita!Ne uzimajte ovo zdravo za gotovo, ali je relativno provjerena informacija...