drug je napisao:
Izbila frka oko ovoga...
Citiraj:
"Farma" ukinuta sa Pink BH zbog četničkih pesama
Televizija “Pink BH” ukinula je do daljeg emitovanje “Farme”, jer su VIP učesnici u ponedeljak uveče pevali četničke pesme.
Glavna i odgovorna urednica “Pink BH” Lajla Torlak, rekla je da je lično ona insistirala da se zabrani prenos ovog rijaliti šoua, kako zbog pesama, tako i zbog šubare sa četiri S, koju Saša Ćurčić nosi gotovo svakog dana.
- Lično sam tražila da se „Farma“ skine sa programa. Mi ovde imamo regulatornu agenciju, koja nam je poslala nekoliko opomena za širenje mržnje. Blago sam se naježila kada sam gledala šou i dok u nekim glavama ne dođe do promene, ja kao glavni odgovorni urednik, ne smem dalje da puštam taj program - rekla je Lajla za "Alo!".
Ona ističe da je „Farma“ samo privremeno skinuta sa bosanske televizije i da će se ponovo prikazivati samo ukoliko se takve stvari ne budu ponavljale.
Da podsetimo, “farmeri” su se u ponedeljak razgalili uz alkohol i pečeno prase, pa su pevali pesme iz svih delova bivše Jugoslavije, a uz to i četničke.
Ne mogu a da se ne upitam...jace je od mene

...ali ko je gazda Pinka: Mitrovic ili Lajla...Zasto se ne oglasi i Ruzicasti Baron ovim povodom???

Edit: Na sajtu Kemine grupe ni slova ovim povodom???

Uostalom, mogu emitovati snimak i kokardu mogu "pokriti" ili isjeći kadrove sa onim ko je nosi, pjesmi mogu "skinuti" ton. ali prase ne mogu sakriti

...
U stvari i taj dio mogu "odsjeći" i sve bi mogli završiti bez pompe, ali njima je bilo izgleda u cilju da se na ovakav način "reklamiraju".... pokušavaju dići gledanst i na taj način...
Pink BH od samog nastanka cilja na publiku iz Federacije, pa ovo nije ništa čudno...
I Drug mudro zbori. Ništa nije stajalo na sajtu RAK-a. Možda su se ružičasti uplašili?
Uostalom, RAK baš puno i ne opominje - oni pošalju kaznu

Sve u svemu, Farma i njoj slični projekti su bez veze!