banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 13:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2009, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
a to je ipak domaći crnac bio :)
http://www.politika.rs/rubrike/vesti-da ... er.lt.html
http://www.nezavisne.com/nedjeljne/vije ... -divi.html

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 01:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Похапшена провалничка група

БAЊA ЛУКA - Бањолучка полиција ухапсила је Зорана Aлексића (34), Зорана Лајишића (48), Радисава Станковића (52) и Раденка Шавију због сумње да су су провалили и опљачкали више кућа и станова, сазнаје "Глас Српске".
Из полиције је потврђено хапшење и саопштено да се они, наводећи њихове иницијале, терете за провале између 30. маја и 10 јуна.
- Увиђајем је утврђено да су провалили у више стамбених објеката и тако прибавили противправну имовинску корист од 11.800 марака - рекли су у полицији. Н. Т.
Провалник однио лаптоп и алат

БAЊA ЛУКA - Непознати провалник је из предузећа "Интер- Метал" у Бањој Луци украо лаптоп рачунар, брусилицу "бош", двије брусилице "искра" и апарат за варење "фони", саопштено је јуче из Центра јавне безбједности Бања Лука.
- Крађу је полицији је 18. августа пријавио Г. П., наводећи да је претходне ноћи проваљено у наведено предузеће у улици Деспота Стефана Лазаревића. Увиђајем је утврђено да је проваљено кроз о прозор складишта, рекли су у полицији. Н. Т.

У селу Бањалучица код Сокоца обијене три куће

СОКОЛAЦ - Непознати провалник однио је телевизор, музичку линију и мању косилицу из викендице, власништво Г. В. у селу Бањалучица у општини Соколац, истакли су јуче у Центру јавне безбједности Источно Сарајево.
Из овог центра је саопштено да је провална крађа пријављена 18. августа Полицијској станици Соколац. У селу су опљачкане још двије куће.
- Полиција је обавила увиђај и том приликом утврђено је да је непознато лице, или више њих, извршило провалу и у куће и помоћне објекте, власништво Г. Х. и Г. Ћ. Из тих кућа и помоћних објеката није ништа украдено. У току је рад на откривању извршилаца овог кривичног дјела - навели су у полицији. Б. Г.

Citiraj:
Покушао да украде телефон

БAЊA ЛУКA - Бањолучка полиција привела је М. П. из Крупе на Врбасу који је у продавници "Мобил ком" у улици Краља Петра Првог Карађорђевића покушао да украде мобилни телефон. Њега је у крађи спријечила радница у продавници која је и пријавила догађај, навели су јуче у полицији. Н. Т.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26639/cir/Crna-hronika-cetvrtak-20-avgust.html

Neka su ih uhvatili.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
БAЊA ЛУКA - Бањолучка полиција даље трага за разбојником који је у четвртак послијеподне маскиран и пиштољем наоружан опљачкао Интеса Санпаоло банку у бањолучкој улици Браће Мажар и Мајке Марије, рекли су у петак у ЦЈБ Бања Лука.
- Увиђајем и каснијим провјерама у банци је утврђено да је разбојник од радника отео 21.000 марака и три хиљаде евра - рекли су у полицији.
Очевици су испричали да је разбојник у више наврата погријешио улазна врата банке и улазио је у три радње док није "погодио" улаз у банку. Н. Т.

Citiraj:
Украдено 30 литара ракије
БAЊA ЛУКA - Непознати провалник украо је 30 литара ракије из подрума М. Х. у стамбеној згради на булевару Војводе Степе Степановића, казали су у петак у ЦЈБ Бања Лука. Обављен је увиђај, а материјална штета процијењена је на око 350 марака, навели су у полицији. Н. Т.

Citiraj:
Рибару отуђен бицикл
БAЊA ЛУКA - Непозната особа украла бицикл власништво Н. К. из Бање Луке док је на обали ријеке Врбас, у насељу Aда, пецао рибу, истакли су у петак у Центру јавне безбједности Бања Лука. Вриједност бицикла је процијењена на 300 марака. Н. Т.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/27092/cir/Crna-hronika-vikend-29-30-avgust.html

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rano jutros u Stockholmu izvršena je pljačka depoa novca. Lopovi su na krov građevine sletjeli ukradenim helikopterom, provalili kroz stakleni krov i, upotrijebivši eksploziv, došli do određene sume novca koju su pola sata kasnije u vreći unijeli u helikopter i udaljili se s lica mjesta.

Policija nije bila u mogućnosti pratiti lopove sopstvenim helikopterom jer je nad njim bila izvršena sabotaža. Helikopter s kojim je pljačka izvršena nađen je kanije u šumi sjeverno od Stockholma, a za kradljivcima se traga.

Na licu mjesta je veliki broj policajaca uključujući i specijalne jedinice. Policija ne želi govoriti koliku sumu su lopovi uspjeli odnijeti ali prema nekim saznanjima u depou se u trenutku krađe nalazilo preko milijardu švedskih kruna (oko 100 miliona Eura).

Po svemu sudeći akcija je bila dobro organizovana i moralo je biti uključeno najmanje desetak osoba sa iskustvom profesionalnih kradljivaca ili vojnim treningom. U depou se za vrijeme ove spektakularne pljačke nalazilo dvadesetak zaposlenih no nema navoda da je iko povrijeđen.

http://www.superbosna.com/vijesti/zanimljivosti/u_%A9vedskoj_izvedena_plja%E8ka_s_helikopterom/
:lol:

Svaka im čast!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Na licu mjesta je veliki broj policajaca uključujući i specijalne jedinice. Policija ne želi govoriti koliku sumu su lopovi uspjeli odnijeti ali prema nekim saznanjima u depou se u trenutku krađe nalazilo preko milijardu švedskih kruna (oko 100 miliona Eura).

E to se zove posao a ne ko ovi nasi ukradu 5.000 maraka ili ogule postara sa 20 penzija

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Valja to izneti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Valja to izneti :lol: :lol: :lol:

sta tebe sikira :D valja to pametno trositi :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kilimandzaro, aj iznesi ovaj alat na 12. sprat :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kilimandzaro, aj iznesi ovaj alat na 12. sprat :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam ja sportista ja sam lopov

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2009, 00:23
filozof sa vrbasa je napisao:
Очевици су испричали да је разбојник у више наврата погријешио улазна врата банке и улазио је у три радње док није "погодио" улаз у банку. Н. Т.

Ovo je p**ka pljacka vam materina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Pljačka a la Tarantino! :lol: :lol: :lol:

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Citiraj:
Rano jutros u Stockholmu izvršena je pljačka depoa novca. Lopovi su na krov građevine sletjeli ukradenim helikopterom, provalili kroz stakleni krov i, upotrijebivši eksploziv, došli do određene sume novca koju su pola sata kasnije u vreći unijeli u helikopter i udaljili se s lica mjesta.

Policija nije bila u mogućnosti pratiti lopove sopstvenim helikopterom jer je nad njim bila izvršena sabotaža. Helikopter s kojim je pljačka izvršena nađen je kanije u šumi sjeverno od Stockholma, a za kradljivcima se traga.

Po svemu sudeći akcija je bila dobro organizovana i moralo je biti uključeno najmanje desetak osoba sa iskustvom profesionalnih kradljivaca ili vojnim treningom. U depou se za vrijeme ove spektakularne pljačke nalazilo dvadesetak zaposlenih no nema navoda da je iko povrijeđen.

http://www.superbosna.com/vijesti/zanimljivosti/u_%A9vedskoj_izvedena_plja%E8ka_s_helikopterom/
:lol:

Svaka im čast!!!

juce citav dan na tv o ovom bruje......kazu da su lopovi toliko dobro organizovali bjeg da cak sumljaju na pilota da je iz vojske ili neko ko je bio pilot u vojsci.Valjda je letio po noci oko 30 km sjeverno od Stockholma i toliko nisko da ga radar nije registrovao,kazu da to obicni pilot nebi moga odradit radi tog sto ima toliko visokih zgrada i da obicni piloti nebi mogli da lete jer nisu obucavani za to...........ebeiga ljudi odradili lovu i sad se negdje skrivaju i smiju se plavcima :lol:
Tako isto je bilo prije 8 godina u Kopenhagenu kad su odradili transport love,njih 5 odradili i nikad se lova nije nasla.Na tv su prikazivali koliko su para odnjeli,cetiri palete u visini jednog metra....toliko je love bilo taj dan u transportu a oni ni helera nisu nasli.....4 leze u zatvoru a onaj zadnji sto je bio mozak negdje na slobodi cuga koktel i ceka da izadju ova cetvotica.........10 godina cuze za cirka 5 miliona evrica :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači tako je dobro odrđeno. Ne valja ni to, odmah imaš konkretne sumnjivce.

A ovo zadnje je filozofsko pitanje.

10 i manje najboljih godina iza rešetaka ili 10 godina na slobodi u bijedi? Za mene lično je to dug period, pa ma koliko para da me čeka poslije ćuze.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05

10 i manje najboljih godina iza rešetaka ili 10 godina na slobodi u bijedi? Za mene lično je to dug period, pa ma koliko para da me čeka poslije ćuze.

zamisli dobijes u cuzi neku bolestinu i krepas.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili čak to. Na to nisam ni pomislio.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Filozofe dragi ovdje zatvor je ko hotel sa 3 zvjezdice...imas svoje kupatilo i wc,tv,mozes skalpat olovke i pakovat kalendare i za to dobijas lovu(nije nesto al je i dalje placeno) a sta bi za deset godina na slobodi nebi nikad zaradio svotu od 5 mili evrica sto ga ceka kad izadje.....
Prije pet godina se digla frka oko jednog zatvorenika koji je lezao 15 godina radi ubistva.Tad je bio momak kad je to uradio i bio je clan bande ali dok je boravio iza resetaka izvukao se iz tog i sve je bilo ok al su mu trebali isplatit oko 70 000 evrica ili ti 500 000 dkr....digla se citava frka oko tog i na kraju se ustanovilo da je on te pare zaradio normalno i legalno.....eto ti zatvora u Danskoj a ni SwedCka nije nista losija pod tim pitanjem :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Filmski: Audijem iščupali bankomat

Naoružani lopovi jučer ujutro oko četiri sata automobilom audi iščupali su i odnijeli bankomat NLB Razvojne banke u Kneževu, u kojem je bilo oko 10.000 KM. Prema neslužbenim informacijama Nezavsnih, policajci su jučer na makadamskom putu u selu Palez, nadomak Kneževa, pronašli Audi i prazan bankomat.
Gospa Arsenović, glasnogovornica CJB Banjaluka, potvrdila je da su nepoznate osobe ukrale bankomat NLB Razvojne banke i da se trenutno radi na otkrivanju počinitelja.
Jedan od stanara zgrade u čijem prizemlju se nalazi ova poslovnica banke ispričao je da je vidio šest maskiranih osoba naoružanih automatskim puškama ispred banke sa dva automobila.
"Dovezli su se u Škoda Feliciji i Audiju, te su sajlom za kuku od Audija zakačili bankomat, iščupali ga i utovarili u gepek. Sjeli su u vozila i otišli u pravcu Banja Luke. U tijeku pljačke oglasio se jak zvuk alarma i policija je bila tu, ali vjerovatno nije smjela reagirati jer su bili naoružani do zuba", ispričao je mještanin koji je želio da ostane anoniman i dodao da su se policajci odmah poslije bijega pljačkaša uputili za njima.
Policija sumnja da su lopovi na oko desetak kilometara od mjesta pljačke nešto ranije namjerno zapalili vozilo Golf III i pozvali policajce da bi ih izvukli iz grada, nakon čega su na samo pedeset metara od Stanice policije u tom gradu ukrali bankomat.
Kako neslužbeno saznaje banjalučki list, nakon čupanja bankomata dva lopova su ušla u unutrašnjost banke, odvalila vrata iza kojih se nalazio sef koji je bio zaključan, ali da su najvjerovatnije zbog alarma izjurili napolje tako da nisu uspjeli ništa uzeti.
Mještani Kneževa pričaju da je u isto vrijeme policija iz Kneževa jurila vozilo Mercedes po gradu, ali da je vozač izašao iz auta i pobjegao u šumu. Ophodnja nije nikako uspijevala da ga zaustavi i sumnja se da je ovaj vozač takođe povezan s pljačkašima.

jao cirkusa! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a policiska stanica odma do banke :roll: ko koga ovdje zavaljuje samo se pitam :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 12:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
jesu i ukrali vrjednije ono auto sto su zapalili :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2009, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bio u zatvoru ili u bijedi isti ti je qurac ako znas zbog cega robijas 10g onda Ok ali ako robijas a rekao gdje je lova onda uzmi strik i vjesaj se.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]