neka, neka, sto reko nas narod "nicija nije do zore sjala" (ovde mislim na spansku dominaciju, da ne bude zabune)
nije mi uopste zao sto se ovo ovako zavrsilo. nek divljaju spanci, pogotovo ove nadobudne, arogantne pi**e od rubija i fernandeza. mnogo su mi zajebani kad znaju da pored sebe imaju gasola i navara koji ce da potegnu kad treba praviti prednost ili stizati razliku, i onda pustiti te seronje da prosipaju svoju aroganciju... neka, sve vise me podsjecaju na nas...i mi smo se nakon godina dominacije, tamo negdje do 2001-02, isto toliko uskurcili, lozili da smo "zemlja kosarke" i da nam niko nista ne moze, da smo pretplaceni na prva mjesta, da su jaric, rakocevic, radmanovic, pa i pavlovic novi dzordani koji ce da zablistaju kad odu stojakovic i bodiroga. a u stvari nismo bili svjesni koliko nam igra zavisi od njih dvojice. tako su se i spanci sad uskurcili, sigurno sad misle da imaju zamjene za gasola i navara i da se ne moraju bojati buducnosti. nemaju pojma koliko zavise od njih... i danas, kad su pravili prednost, to je bilo zbog udvajanja na gasolu, sto je drugima ostavilo otvorene suteve koje i prosjecni igraci rutinski pogadjaju...
sto se tice utakmice, nema se sta reci. previse mekano smo usli u utakmicu, spanci su bili gladni osvete. nadskakali su nas, mi smo bili impresionirani time sto igramo finale. nema puno price. nije uopste lose sto nam se to ovako desilo. sad su i nasi igraci svjesni da se mora jos mnogo raditi da bismo pobjedjivali najvece kad je najpotrebnije. u svakom slucaju, nista strasno, veliko iskustvo za nas. kao sto sam prije rekao, sadasnjost ipak pripada spancima, jos godinu dvije dok zivotinja od gasola moze da igra na ovom nivou kao sad, a poslije cemo da vidimo...
svaka cast nasima za sve sto su uradili na ovom prvenstvu
_________________ Zec: NEEEEEEE, RISE! Ris: Ma ne remse!
|