banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosarka, EP 2009
PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Dijete ... idi veceraj ...
Hladi ti se cokolino ... 8)

Ja te guram da nasledis Dudu a ti tako :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Evo kako je balvan Tripkovic igrao na ovom EP protiv malo jacih ekipa ...
Hm... uz napomenu da bi on trebao biti nas najjaci suter

Spancima 3 p
Slovencima 7 p
Turcima 3 p
opet Slovencima 3 p

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Sinny je napisao:
Zna li ko gdje se moze gledati finale online?

Odes na ovu stranicu. Registruj se i potvrdi samo mailom registraciju i onda ces otici na Live Shows. Tu ima prenos.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jebo te kru' nevalja Ivkovic nevalja Antic pa ko valja sunce ti poljubim Ivkovic sa "djecom" dode u FINALE a vamo se nade neki specijalac da sumnja u njegov izbor igraca a covjek igra FINALE i ima medalju u dzepu poslije 7 godina i opet nevalja, Antic od reprezentacije napravio ekipu za respekt ode na SP i opet se nade neki specijalac da ispravlja i pametuje na njegovu igru pa stvarno ljudi pretjeruju.
Tacno covijek nekad pozeli da imas reprezentaciju koja sluzi samo za nabijanje pa da vidim kako bi se onda ponasali ti silni pametnjakovici.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
hajde da na ovoj temi zaboravimo na to glupo, imbecilno evropsko prvenstvo, na ocajne partije nase reprezentacije, i da se sljedecih 20 stranica potrosimo na to da likovi sa zvezdinim avatarima pisu o tome kako su tripkovic i tepic invalidi, velickovic prosjek, a bjelica novi bodiroga...a onda partizanovci opletu kako je pola ove reprezentacije stvorio dule vujosevic...

mislim, stvarno, treba da se znaju prioriteti i sta je najvaznije. jbt, mos mislit, nekima je bitno to sto veceras igramo finale evropskog prvenstva poslije 8 godina, pa im je, svetogrdje, svejedno ko je u kom klubu ponikao, ko je kako igrao do veceras i koliko je trica pogodio. ma jebes to...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
ono u sto sam uvjeren je da ce ovi momci veceras proliti poslednju kap znoja.. bice tijesno do samog finisa i dostojno jednog grand-finala.. bez obzira na konacni rezultat utakmice.. dakle uzivanje!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 19:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Tripkovic je uvijek bio i ostao suter koji kad ga ide yebe kevu svima a kad ga ne ide sluzi samo tome da stvara prostor drugima za sut jer na njega, ilso ga ne islo, uvijek paze. Ocekivati od njega konstantno 20-25 poena po utakmici je nerelano, nije taj kalibar i gotovo. Ipak, juce pogodi vrlo vaznu trojku u produzetku. Po meni, mjesto mu u reprezentaciji definitivno jeste, sa maksimalno 20 minuta po utakmici, osim ako ga krene sut, naravno. Kao na primjer ove godine kad je Romi dao 5 od 5 trojki za 10 minuta (nije jedina njegova dobra utakmica u sezoni, ali ta mi je ostala u dobrom sjecanju). Mene dakle nije toliko razocarao jer nisam ni previse ocekivao. Po meni, njegov najveci problem je to sto osim tog suta nema nista. Igrac koji ga cuva ne mora da razmislja o tome da li ce krenuti u reket - jer jednostavno nece, ne zna, ne smije. Da mu je to malo jaca strana, imao bi po utakmici znatno vise poena jer bi pogadjao 8-9 od 10 slobodnih bacanja i imao bi vise sansi za sut. Ovako mu ostaje samo da se nada dobrim blokovima i ponekad sam sebi stvori prostor za sut, sto je na ovom nivou veoma tesko (na ovom prvenstvu nema toliko los procenat suta, nego generalno malo suteva). Kako god da okrenes - boljeg sutera od njega nemamo. Rakocevicu svaka cast i veliko hvala za sve, ali mislim da je za tim bolje da se nekih "starih" igraca rijesimo.

A onaj koji je nazvao Tepica invalidom, ili je prvi put u zivotu gledao basket ili generalno ne podnosi igrace iz crno-bijelog tabora. Drugacije tu izjavu ne mogu objasniti. Teodosic-Tepic-Velickovic je osnova koja obecava i koju bi svaki trener pozelio u svojoj ekipi.

Za Teodosica sam se plasio na pocetku, kritikovao sam ga jer je u prve 2 utakmice srljao, forsirao sut... Imao sam osjecaj da i kad vidi da ne ide covjek ne zna stati dok ne sjedne na klupu. Ali pokazao je sta je pokazao, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji - kapa dole! Nadam se samo da ce doci do vise minutaze, bilo to u Olimpiakosu ili nekom drugom EL-klubu.

A za veceras - i da izgube 30 razlike za mene su momci ZLATNI i zasluzili su sve cestitke, pohvale i srdacan docek!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Strucnjaciu sjedite uz svoj komp i kritikujte Ivkovica ja odo u kafanu a poslije toga i na trg da proslavim ZLATO a vi nemojte zaboraviti odma poslije utakmice baciti kritiku na svakog igraca posto nemate pametnijeg posla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ipak oni igraju kosarku a Vi ih gledate

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Da je sreće kakve igrače imamo ovo bi prvenstvo u Poljskoj bilo šprdnja,ali..... valja se patiti :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kajak79...

Slazem se za komentar ... Tepic, Teodosic, Velickovic, ... trojka oko koje treba graditi reprezentaciju ...

I da momci izgube veceras, nista strasno. Ostvarili su pravi podvig, kojem se vjerovatno niko nije ni nadao. SP je obezbjedjeno, medalja je oko vrata.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Michigenac je napisao:
ono u sto sam uvjeren je da ce ovi momci veceras proliti poslednju kap znoja.. bice tijesno do samog finisa i dostojno jednog grand-finala.. bez obzira na konacni rezultat utakmice.. dakle uzivanje!

jebga, povlacim sve.. :( :( :( ipak, vidi se da su momci fizicki i emocionalno iscrpljeni

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
koliko god se pricalo da smo svi ponosni na njih i da izgube sa 20 razlike ipak se ne moze ovako igrati jedno finale!!! koliko god umorni i iscrpljeni i mladi bili ova utakmica kao da spanci igraju protiv nas basketasa!!! Kakve poene primamo to je nevjerovatno! stvarno su mi usrali sve dobro sto su do sad napravili

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Полувријеме је, губимо 20 разлике. И било је за очекивати. Реално Шпанци су тренутно јачи, наши уморнији. А оно што је још реалније, МИ ИМАМО ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ!

Свака част, ово првенство су нас обрадовали и поново смо се присјетили оних српских кошаркашких тренутака када у инат свима и против свих побјеђујемо. Екипа кој се ствара за ОЛ 2012, и која ће ако остане у овом саставу (заједно са Дудом) узети олимпијско злато (а за мене су и вечерас златни без обзира на резултат). Живи били па видјели.

С Р Б И Ј А

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma meni je ovo smijesno. Ubise me u pojam LAGANI POENI. Jesu Spanci jaki i dobri suteri. Ali sto je previse, previse je. U picku materinu...pa niko da PRAVI FAUL napravi na njima i da barem malo nasijece igra.
Ubise nas ljudi nasim oruzjem. ODBRANOM. Ne mogu se osloboditi igraca koji ih cuva. I pored blokova i statijaznam. Ne mogu da povjerujem da ova nasa omladina onako lako daje protivniku da skace i da daje koseve.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Ulrich je napisao:
koliko god se pricalo da smo svi ponosni na njih i da izgube sa 20 razlike ipak se ne moze ovako igrati jedno finale!!! koliko god umorni i iscrpljeni i mladi bili ova utakmica kao da spanci igraju protiv nas basketasa!!! Kakve poene primamo to je nevjerovatno! stvarno su mi usrali sve dobro sto su do sad napravili
Mogli bi mi zažaliti što smo dobili slovence.Ovo je bruka i sramota.Rakočeviću,Stojakoviću,Radmanoviću,Miličiću,Pavloviću ... jeb.. vam m.m. u usta smrdljivu :angry4: Ko se sve iživljava na nama,ojjj majko moja

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Taru nas Spanci dobro al ako cete iskreno i nije mi toliko ni zao ni krivo
Momci su dali najbolje od sebe........ova reprezentacija tek treba da stasa, vidjecemo sta ce raditi za koju godinu :) :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
live je napisao:
Ulrich je napisao:
Mogli bi mi zažaliti što smo dobili slovence.Ovo je bruka i sramota.Rakočeviću,Stojakoviću,Radmanoviću,Miličiću,Pavloviću ... jeb.. vam m.m. u usta smrdljivu :angry4: Ko se sve iživljava na nama,ojjj majko moja

Ајде не кењај, да је тих горе ми ни групе не би прошли.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
live je napisao:
Ulrich je napisao:

Potpis

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
skypostman je napisao:
live je napisao:
Ulrich je napisao:

Al bas.....Nije ni Duda lud...zna on koga treba dovesti u reprezentaciju.....
Dobro rece neko, sve strucnjak do strucnjaka.... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Neka niko ne kenja, ovi momci su zlatni već. A još ih imamo koji samo čekaju na vratima reprezentacije.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]