shoole je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Чињеница је да је са све бољим животним стандардом и хомосексуализам напредовао.
Kaко је то хомосексуализам напредовао? Како се то мјери? У којим јединицама?
Једноставно, више се потенцирају права појединаца у овом времену, наглашава се индивидуа и његова особеност.
Сад се пуно прича о насиљу над женама, прије то малтене нико није спомињао. Кампање се воде против трговине људима, пуно има приче о правима хендикепираних особа, разне НВО узимају лову на пројектима укључивања Рома у друштво. Сад је увреда рећи црнцу да је црнац, коректно је рећи да је Афроамериканац. Пуно се потенцира та нека коректност и то иде до екстрема, чак ме та наглашена коректност нервира.
Свега тога и још милион других ствари није прије било у медијима. Прије су постојале новине и пар ТВ станица, сад имаш милион медија, имаш интернет...
Ако се са афинитетом према мушком дупету мушкарац рађа (а око тога се слажу и педери и наука), онда нема теорије да неко чита о педерима, гледа Вил и Грејс, слуша Елтона Џона... и одједном постане геј!
urbana_extravaganca je napisao:
Наравно да је хомосекусалаца било увек али оволико сигирно не.
Откуд знаш колико их је прије било?
Откуд знаш колико их сад има? Можда их има још више, можда их има у твом окружењу, али се не експонирају. Сви знамо за причу о античкој Грчкој и педерастији у то вријеме. И шта са тим? Јесу Грци у то вријеме доживјели депопулацију? Демографски пропаст?
Опет се понављам:
Citiraj:
Такође видимо да су земље које су прве легалозовале исти и дале гејевима све што су тражили сада у проблему јер се управо у тим земљама јављају следећи који траже права а то су педофили и особе склоне инцесту(примери: Холандија, поједине државе Канаде и САД).
И то је непобитна чињеница.
Е сад ово са античким Грцима не капирам. Какав је то аргумент? Антички Грци су се карали у рчма и исто тако педофилија је била саставни део њихових живота. Јел то значи да је онда оправдано ако су антички Грци онда можемо и ми? Ниси ми јасан.
А она мајмунчина од министра се данас прославио изјавом како је парада потребан да би се онај конзервативни део Србије (то је ваљда неких 90%) привукао овом цивилизованом и толерантном. Па мајку ти јебем ретардирану министарску, ако не подржавам два геја која се карају у буљу то значи да сам нецивилизован.
Много лабаво гледају на све ово. Тако су и 50-тих и 60-тих година прошлог века гледали на хомосекусализам. Као ма дај нема од њих ништа а онда је геј лоби пробио причу преко извесних проминентих особа (нпр. она педерчина Елтон Џон).
Значи питање је само времена (да ли за 10,20 или 50 година) када ће неки стар да каже да је карање малог детета сасвим уредно и уз помоћ медија ће се та прича погурати.
Звучи нереално (али тако су мислили и за хомосекусализам).
Иначе, као аргумент томе додао бих да је омиљена туристичка дестинација људи из ЕУ Тајланд. Шта мислите зашто? Помоћу вам. Није због будистичких храмова.