contador je napisao:
Hertzog je napisao:
Pa decko dragi da odes u BGD i vratis se nazad sa sve najosnovnijim potrebama, treba ti 150-200KM, tako da to ne mozes porediti, kao da ljudi ne bi cesce isli na Zvezdine/Partizanove utakmice da je to blize i dostupnije. Druga stvar Zvezdu gleda 7000 ljudi na utakmici protiv tima sa dna tabele, a borac 11.000 na utakmici protiv trenutnog sampiona. Koliko dodje ljudi na neku bezveze utakmicu borca 500-600... Neka i 100% banjalucana navja za borac to je 300.000, neka 10% beogradjana navija za Zvezdu/Partizan to je 300.000, tako da te smesne statisticke podatke nema potrebe izbacivati.
bravo majstore, nek' si im objasnio neke stvari. i kao što kažeš: zvezdu gleda 7000 ljudi kad igra sa metalcem, a borac kad igra sa nekim iz donjeg dijela tabele dođe 500-600 ljudi (prije bih rekao djece). kazete, nisam u pravu u vezi broja navijaca borca u bana luci. pošto banja luka ima oko 250 000 stanovnika, neka 5% navija za borac to je 12 500 ljudi na utakmici. kad ih je bilo toliko? nikad !
sa tobom ne vrijedi,jes ti glup toliko
isto da te ja pitam sad kad je ostalih 95% otislo na zvezdu i partizan(235 000??)
nije do mene al sta cu kad contadora hoce ta statistika
Macr0 je napisao:
Htjedoh se ukljuciti, ali onda kontam cemu rasprava sa likovima koji se loze na ligu Bosne i Hercegovine i Borac.
sta hoces reci sa ovim ko voli Borac on je malouman,neobrazovan???
Macr0 je napisao:
Ima Banjaluka jos klubova (BSK, Naprijed, Zeljeznicar, Omladinac itd.) pa mi nemojte baljezgat samo o Borcu i kako smo mi sto se ne lozimo na Borac i ovu ligu kreteni, izdajice i sl.
ko baljazga,ako jedan covjek to napise svi navijaci Borca misle tako???
mene prvog zaboli cuna za koga ces ti navijati dal za mancester,zvezdu,partizan,inter tvoja stvar.
Macr0 je napisao:
Ako volite Banjaluku i povlacite znak jednakosti sa podrskom Banjaluckom klubu, sto ne pratite ove klube? Kvalitet je tu negdje. Ili zasto ne idete na rukomet tako masovno i organizovano? *ebem vas u licemjerstvo.
jebem ja tebe u licemjerstvo kakve gluposti izjavljujes
po tvome delije iz beograda bi trebale navijati i za zvezdu,partizan,ofk-u,rad,zemun...za 100 klubova.Kvalitet je tu negdje,jos jednom te jebem u licemjerstvo tvoje, Borac i ovi gore navedeni klubovi su nebo i zemlja po kvalitetu,a o tradiciji i ko je pronio slavu grada da ne govorim.
Macr0 je napisao:
Nego poenta je da se lozite na pripadnost grupi, psihologija mase. Lijepo vam je paliti baklje, putovati otadzbinom jer vecina nema nikakve druge obaveze u zivotu, a sto se ispred vas gomila retadra (uz pokojeg izuzetka) dobacuje loptom, to nije toliko vazno, jer ionako nemate pametnija posla u zivotu.
ti navijace Borca jebes u licemjerstvo
daj mi jedan valjan argument za ovo ,ako ljudi idu subotom na Borac oni nemaju nikakve obaveze u zivotu ni pametnijeg posla aaaaaaaaaaa
da nisi i ti isao po tribini ispitivao ko se skoluje i da li je neko zaposlen negdje,da li ima djevojku, zenu i djecu???
Macr0 je napisao:
Pa gledam samo one golove, pa kome bi onaj mali Bilbija (iako ne sporim da je talenat, bar za nase uslove) dao pola onih golova u bilo kojoj boljoj ligi? Dva od tri gola koje je Borac dao Zrinjskom bi golmani iz evropskih liga odbarnili jednom rukom, a u drugoj drzali sendvic.
vidim,stojkovic me 3 dana prije toga bas uvjerio
Macr0 je napisao:
Ja mogu samo reci da mi je drago da je "Borac prvi u selu" i to je to. S vremena na vrijeme bacim pogled u novinama, i nista vise. I kao sto rekose neki prije, Borac je klub koji je vjecito kuburio u drugoj ligi, sa nekoliko bljeskova i to je to.
na tu tvoju dragost poserem jedno 10-15 deka govana
Macr0 je napisao:
Vi se dernjajte po Travniku, Laktasima, Gradaccu, Modrici... a ja cu za to vrijeme iz fotelje da gledam Mancester, Bajern, Barselonu i ostale i uzivam u [b]FUDBALU. Svako ima svoj izbor, i ne treba ga zbog toga osudjivati.[/b]
super,mi cemo tugovati i radovati se sa svojim igracima,a ti televizoru govori bravo runi bravo mesi