banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2009, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Harvester je napisao:
Evo jednog zanimljivog komentara na pozadinska dešavanja oko utakmice sa jednog drugog foruma:

Citiraj:
Po direktivi vlasti ovo nije bila samo utakmica decenije ,već dogadjaj od prvorazrednog značaja za srpsku državu i društvo,i evropske integracije,naravno.
Dogadjaj koji je u zadnje dve nedelje odlično poslužio da se u njegovoj senci zamaskiraju i u drugi plan potisnu vesti o ekonomskom kolapsu zemlje,masovnim otpuštanjima i štrajkovima radnika,novim samoubistvima gradjana,školskom nasilju i ostalim problemima koje čine srpsku svakodnevicu.
Meč decenije je naravno bio i odličan povod za još jednu promociju svih državnih funkcionera, počev od one debilne balerine pa do faraona lično bez čijeg prisustva ne može da protekne ni jedan dogadjaj ove vrste.
Za posebno povraćanje u sklopu svega ovoga bila je kampanja protiv zviždanja Marseljezi kojom su nam ispirali mozak zadnjih meseci.
Ali i pored ove danonoćne indoktrinacije,oni ipak nisu smeli ništa da prepuste slučaju-otud i direktiva da se aplaudira za vreme intoniranja francuske himne jer su aplauzi jači od zvižduka. A za realizaciju ovoga je neophodna probrana publika u čemu im je svesrdno asistirao Fudbalski savez svojom proverenom i tradicionalnom politikom „pravednog deljenja ulaznica“.
I šta vrede zvižduci i to što su se navijači dogovorili da okrenu leđa za vreme intoniranja Marseljeze,kada je mafija iz Saveza komplete karata podelila proverenim režimskim prijateljima i partnerima i prodala tapkarošima tako da je sastav publike na utakmici bio kao na finalu teniskog turnira Srdjana Djokovića.
Onda i ne treba da čudi odsustvo organizovanog navijanja i sramno aplaudiranje himni države koja je ubijala srpski narod zadnjih dvadeset godina i koja je učestvovala u otimanju njegove teritorije,aplaudiranje koje predstavlja primer najnižeg udvorištva i ropskog mentaliteta do sad nezabeleženog na svetskim stadionima.
Cirkus su upotpunile i šetalice sa znakom Nike-a na severu i jugu.
I onaj hermafrodit koji je prenosio utakmicu bio je na visini dodeljenog mu zadatka što je između ostalih gluposti koje je izvaljivao tokom prenosa, potvrdio i komentarom aplauza Marseljezi:-Beogradska publika je još jednom dokazala da poštuje evropske tradicije i vrednosti.
Sreća da je u ulozi stručnog konsultanta bio Hijavata pa smo se bar mogli nasmejati njegovim lucidnim opservacijama.
Prenos utakmice radila je Francuska televizija što je bilo i logično-kad nam stranci već vode državnu politiku i uredjuju medije,zašto da ne prenose utakmice naše reprezentacije.
Zato ne treba naši gledaoci da se bune što Francuzi nisu dugo upisivali naš gol na grafici jer nije istina ono što ti vidiš da se dogodilo nego ono što ti oni kažu da jeste.

:D

Ovo je pisao neki seseljovac sa djecijim mozgom:)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
FSS kontaktira Mihaela Rensinga?

Selektor Srbije Radomir Antić planira da razgovara sa golmanom Bajerna Mihaelom Rensingom tokom oktobra u Minhenu.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić planira da pre dolaska u Srbiju na kvalifikacioni meč sa Rumunijom, obavi razgovore u Minhenu sa Mihaelom Rensingom golmanom Bajerna. Kako prenosi "Sportski Žurnal", Antić je trenutno na odmoru u Španiji, a službenici saveza već su kontaktirali majku golmana bavrskog velikana, koja je poreklom sa naših prostora.

Slika

Antić bi u prvom razgovoru želeo da se uveri da li 25-godišnji golman uopšte želi da brani za Srbiju.

Ove sezone Rensing je branio na tri utakmice, prošle sezone je bio standardan kod Klinsmana stajao je na golu u 36 mečeva.

Radomir Antić i dalje ima veliko poverenje u Vladimira Stojkovića, ali kiks protiv Francuske ponovo je otvorio pitanje njegovog statusa u Lisabonu koji nije sjajan.

Ni Antić nema previše opcija, posebno u slučaju da se Stojković povredi, iako računa na Vladimira Dišljenkovića, Željka Brkića, Bojana Isailovića, Vladu Avramova ili Damira Kahrimana. Gotovo svi trenutno imaju problem sa povredama, statusom u klubovima u kojima brane (odnosno ne brane)i lošom formom.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Opet ova prica, mislim da od toga nema nista i da je i on sam rekao da nece braniti za Srbiju, ali ko zna videcemo

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Ide u Nemacku.Treba mu neko disciplinovan ;-)
Svabo ce na gol,a jos samo da nadje Brazilca za napad i onda su nasi kandidati za medalju :-)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hocemo i mi Dudua, da budemo fora kao Kroati :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
E necemo Dudua.Me cemo nekog sa duzim nadimkom.Da se zna ko je bolji!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
anoniman je napisao:
E necemo Dudua.Me cemo nekog sa duzim nadimkom.Da se zna ko je bolji!

daj bilo koga samo da počne zabijati a ne da nam Milijaš i Ivanović budu najbolji strelci

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A, da reaktiviramo Kezmana? :lol: :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 23:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
evo im bilbije-igra u zivotnoj formi

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
A, da reaktiviramo Kezmana? :lol: :D :lol:

svi se šprdaju sa njim ali mislim da bi nam dobro došao. vidim prešao je u Zenit, zna li neko jel' igra on tamo uopšte?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
contador je napisao:
vidim prešao je u Zenit, zna li neko jel' igra on tamo uopšte?

http://www.blic.rs/sport.php?id=110675
Citiraj:
Mateja Kežman ponovo je u centru pažnje, a da to nema veze sa učinkom na terenu. Nije prošlo ni dve nedelje od kako je stigao u Zenit, a srpski internacionalac je došao u verbalni sukob sa saigračem Romanom Širokovim na treningu dan uoči utakmice sa Rostovom. Kako prenose ruski mediji, do fizičkog obračuna, srećom, nije došlo jer su saigrači i trener Anatolij Davidov reagovali na vreme i sprečili veći incident.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

udri ga mateja :)

sunce ti poljubim, pa ovaj je stvarno konflktan lik, a bio mirno dete dok je igrao za Partizan i PSV :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije dzaba iz Zemuna :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

čovek emotivac i pravdoljubac...naročito poslije onog crvenog kartona protiv argentine kad su ga počeli pljuvati svi odreda. nešto razmišljam: gubimo 4-0 u tom trenutku, ne ide nam ništa od noge, rekoh ajd da polomimo bar nekoga od njih :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Eto sad mu se ostvario djecacki san da igra u velikom Zenitu u pravoslavnoj Rusiji ... tako je sam rekao ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ima li Zenit šanse ove godine da osvoje titulu?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
ima li Zenit šanse ove godine da osvoje titulu?

Slabo.

Antića čeka zarada od 2,1 milion evra!
Selektor Srbije Radomir Antić zaradiće 2,1 milion evra ukoliko odvede Srbiju na Svetsko prvenstvo! Naime, čelnici Fudbalskog saveza Srbije već su pripremili novi četvorogodišnji ugovor za Antića, prema kojem će iskusni stručnjak zarađivati 400.000 evra po sezoni, a pored toga, sleduje mu i premija od 500.000 evra za plasman na Mundijal!...

Press

jebote pa on nema pojma o sastavljanju i vodenju ekipe po misljenju vecine :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
http://www.bljesak.info/content/view/38196/155/

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Какав Ренсинг? Тог ни у Немачкој не схватају озбиљно.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
И да га за Буфона-лично сматрају...ИШ!
То је толико глупа вијест, да не може бити истинита.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]