banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sledeća

Ако би сутра неко организовао геј параду у БЛ, ја бих:
подржао тај хепенинг 20%  20%  [ 27 ]
отишао да их вербално (или чак физички) нападнем 19%  19%  [ 26 ]
ништа не бих урадио, јер их презирем 16%  16%  [ 21 ]
ништа не бих урадио, јер не мислим да је то нешто битно 45%  45%  [ 60 ]
Ukupno glasova : 134
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2009, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево да се подсјетимо како се то код нас ради...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WlbeeKmAo7U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
skypostman je napisao:
Ево да се подсјетимо како се то код нас ради...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WlbeeKmAo7U[/youtube]

Primitivci. Pripadnici ove razularene gomile hrabri su samo u čoporu, a kad su sami, manji su od makovog zrna.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Jevrej feget. Kakva kombinacija :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 23:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Kuš mori, gojime.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
urbana_extravaganca je napisao:

Zasto nema crnih Jevreja?
E, jbg sad... :)

@ Aaron
NHF ;)

A kao sto sam vec pisao - podrzavam paradu ravnopravnosti. Niti me to hladi niti me grije ;) Ako hoce da se ponose svojim opredjeljenejem - njihova stvar! Bezveze mi je izlazenje na ulice sa tim - kao sto neko rece, mogli bi da pravimo parade heteroseksualaca - ali mi to ne predstavlja neku "dusevnu" smetnju. Oni zive svoj zivot, a ja svoj i zasto bi mi to smetalo...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Некоме је та парада ОК, некоме није, некоме су педери као појава небитни, некоме су одвратни.
Неко може да мисли да је хомосексуализам болест, неко може да мисли да је хомосексуализам нешто што је природно код неких појединаца.

Све је то ОК, свако има право на мишљење...

Овдје се ријеч о држави и законима те државе!
Дакле, је ли хомосексуалност код нас дефинисана као болест? Није. Некада јесте била.

Alan Turing, човјек кога сматрају оцем рачунарске науке, био је 1952. године осуђен у Енглеској за дјело "велике непристојности" (осуђен због хомосексуализма), јер се у то вријеме хомосексуалност у Енглеској сматрала менталном болешћу (Алан је био осуђен на хормонску терапију). Прије неки дан се премијер Велике Британије Гордон Браун јавно извинио због онога што је учињено том човјеку: http://gizmodo.com/5356955/it-is-about- ... lan-turing

Данас хомосексуалност није третирана као болест. Да ли је она морална или није, то је друга ствар.

Даље, у овој земљи свако има право да изнесе свој став који није у супротности са законима ове земље. Тако је и у Србији. Ма како мени било страна и глупа идеја да педери дефилују по граду, ко сам ја да им то браним?
Ја можда мислим да закони ове земље не ваљају, треба онда тражити да се закони мијењају. Мени је баш пичкасто тући некога или спуцати га каменом у главу јер је педер и он као тражи нека права на улици. Мени је идеја геј параде глупа, чак контрапродуктивна за њих саме, али не разумијем шта се постиже ако се они претуку на улици? Хоће се тиме "излијечити"? Хоће постати стрејт? Хоће престати да траже та своја права?

Они траже право на истосполне бракове. Већина нас каже: "Не може, брак је заједница мушкарца и жене!". И шта са тим? Ништа, тако ће бити. Нити ће они тим парадирањем успјети да промјене мишљење стрејт већине према њима нити ће се они промјенити тиме што ће их неко пребити на улици!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
shoole je napisao:
Даље, у овој земљи свако има право да изнесе свој став који није у супротности са законима ове земље. Тако је и у Србији. Ма како мени било страна и глупа идеја да педери дефилују по граду, ко сам ја да им то браним?
Ја можда мислим да закони ове земље не ваљају, треба онда тражити да се закони мијењају. Мени је баш пичкасто тући некога или спуцати га каменом у главу јер је педер и он као тражи нека права на улици. Мени је идеја геј параде глупа, чак контрапродуктивна за њих саме, али не разумијем шта се постиже ако се они претуку на улици? Хоће се тиме "излијечити"? Хоће постати стрејт? Хоће престати да траже та своја права?

Svaka cast za komentar - ovim je sve receno! 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kako god okrenes .. od te parade nece biti nista dobro .. ako homoseksualci ne dobiju batine od ovih koji dodju da protestuju .. dobice ih ti sto protestuju od policije .. jer se mirno povuci nece sigurno .. a onda ce se nakalemiti prica o policijskoj brtalnosti i ugnjetavanju 'normalnih' ljudi .. zacarani krug :angry3:

Meni nesto svejedno .. ako je gay .. neka je gay u svoja 4 zida .. nek' mene ne handri time .. ako bas ima potrebu da paradira gradom .. ja taj dan ostanem kod kuce, gledam TV i opet mi dobro .. da idem nekoga da batinam iz ovog ili onog razloga, zato sto se ne slazem sa njime i njegovim nacinom zivota (dal' je bolest, nije li bolest u tu filozofiju necu da ulazim) .. to mi je veci kretenluk nego bilo sta

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Meni nesto svejedno .. ako je gay .. neka je gay u svoja 4 zida .. nek' mene ne handri time

Ма признај да ти није свеједно! Ти си фин дечко, уредан, теретана, фолови, голови, такво "месо" они воле... 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hm ... pocecu jos rjedje da se tusiram ... ako je to ikako moguce .. mozda ih to odvrati :lol:

Ajde sad shoole .. dusmanine .. citiraj onaj post gdje su svi ljevaci gayevi .. pa onda onaj gdje imam rozu kosulju .. pa onda i onaj gdje sam obecao Tommyu striptiz .. pa sta me jos kompromituje po forumu?! :lol:

Nisam se izrazio na pravi nacin .. ne mislim handriti u tom kontekstu .. al' konstantno filovanje jednom tematikom .. ma koja bila u pitanju .. mi smeta .. pa tako kada su u pitanju i gay prava.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ноу хард филингс, Зевсе овог форума!

Једноставно, напеналио си се са овим "хандрењем педера", морао сам мало...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako, ako .. imas -30% na platu :D

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Poznajem dosta ljudi koji su homoseksualci, i ne mogu da ne primijetim da ih vecina upada u isti/vrlo slican psiholoski profil.
Na zalost, moram konstatovati da moja licna iskustva kontakta sa muskim homoseksualcima su krajnje negativna,
tacnije vecina ih je ostavila utisak prevrtljivog svijeta u koje se ne mozete pouzdati niti pod razno.
U 9 od 10 slucajeva radi se o narcisistickim licnostima, zaljubljenih u svoju 'intelektualnu' superiornost nad okolinom,
vecinu vremena provode izigravajuci velikomucenike kojima svi rade o glavi, a u stvari je suprotno,
niko nije sposobniji za ogovaranje i spletkarenje od drugova gejeva, niti sposoban da ti profinjenije radi o glavi.

Mozda nisam u pravu, ali govorim ovo iz svog ugla, cudno mi je da deset razlicitih ljudi toliko lice po mnogim pitanjima,
i cini se da je tu po srijedi problem psihologije, a ne samo nekakve dnk igrarije kako se pokusava predstaviti,
pa samim tim unaprijed determinisati homoseksualizam iskljucivo kao nesto prirodno i normalno. Drugovi i drugarice,
seksualnost covjeka je iskljucivo njegova licna i intimna stvar, a svako paradiranje vlastitim seksualnim zivotom,
ni u kom slucaju ne spada u normalno ponasanje, vec jednu vrstu egzibicionizma (koji je opet psiholoski poremecaj).

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Nemoguce mi je da gledam dva muskarca kako se ljubakaju i da ih smatram normalnim a da covjeka koji se oblaci 100% kao zensko i ima manire kao zensko posmatram kao nenormalnog. Za mene je to sve poremecaj. Ne mora taj poremecaj da se odrazava na karakter licnosti, mogu oni biti super ljudi, ali takvu seksualnost da smatram orijentacijom koju su oni izabrali... Kao da ja sam biram koja djevojka ce mi se svidjeti a koja ne... A to sto doktori kazu da homoseksualizam nije bolest.... OK onda neka lijece mene od osjecanja gadjenja i odvratnosti kad vidim kako se ljubakaju dva tipa.
Nemam apsolutno nista protiv njih, ali apsolutno sam protiv parade kao sto sam i protiv svake manifestacije tipa: "Vidi mene, ja sam to i to i ponosim se time".
He-he, sjetih se, prije neki dan sam citao kako neki momak kaznjen sa 50 eura zato sto je pustio gas u prisustvu sluzbenih lica. Sad ce i oni "proizvodjaci gasova" poceti izlaziti na ulice da se bore za svoja prava :lol: :lol: :lol:

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 14 Sep 2009, 11:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nek rade sta hoce, ali su u manjini, njihov zivot, njihova bulja.
Sto se tice ove najavljene parade u Beogradu, mislim da ce tu biti dosta problema.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda nije primjereno .. jer je ozbiljna tema u pitanju .. al' klip vrijedi pogledati .. pogotovo poslednju reakciju Denny Cranea :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k9OP0D-ps_A[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kako reče jedan moj prijatelj: bolje biti i peder nego ratni zločinac. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aaron je napisao:

Боље писати о теми него писати безвезе...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Aaron je napisao:

Ja bih prije rekao da je bolje biti i peder nego Izraelac. Kada neko spomene zlocine ja se odmah sjetim Izraela, zlocinacke drzave koja 60 godina ugnjetava onu palestinsku sirotinju.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 12:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Ja bih prije rekao da je bolje biti i peder nego Izraelac. Kada neko spomene zlocine ja se odmah sjetim Izraela, zlocinacke drzave koja 60 godina ugnjetava onu palestinsku sirotinju.

Uzmi ih sebi, rado ćemo ih prepustiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]