banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2009, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
zasto pominjete jankovica kad je covjek, cini mi se, sjebao koljeno ili tako nesto, i nece ga dugo biti na terenu.
bod ko kuca i stvari su u nasim rukama. dosta.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 23:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
WinstonWolfe je napisao:
zasto pominjete jankovica kad je covjek, cini mi se, sjebao koljeno ili tako nesto, i nece ga dugo biti na terenu.

ja kazem da je falio da istrci nekad uz zigica

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
WinstonWolfe je napisao:

zato što je čovek u onoj prvoj utakmici protiv francuza imao nekoliko sjajnih prodora i asistencija ali pantelija smotan kao i obično nije znao da ih pretvori u gol.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U je... Nedostaje nam ovaj, onaj, fali nam taj i taj... Nedostaje nama Piksi Stojković već dobrih 10 godina, pa šta nam vrijedi da o tome pričamo... Trubite previše i jedni i drugi...

Jedni jer previše uzdižu ovaj rezultat, a drugi jer u tolikoj mjeri isti omalovažavaju zbog loše igre... Rezultat je bio dobar - igra užasna i to je kraj priče. Antić nije budala ili čovjek koji se juče dokopao trenerske pozicije, pa da ne vidi šta timu nedostaje ili gdje škripi. Ono čega je i on svjestan je da je protiv Francuza, sa nikad gorim selektorom i u ogromnoj krizi kako sa igorm, tako i sa rezultatima, plus sa igračem više na domaćem terenu, moralo da bude bolje. Ako ostavimo na stranu ipak dobar rezultat, činjenica je da se nije smjelo dopustiti brojčano slabijem protivniku, da kontroliše igru na sredini terena. Pomenimo i to zalaganje i trud... Jebeš (sad moram i da psujem) zalaganje i trčanje, ako trčiš kao muva bez glave... Upravo tim trčanjem i pokretljivošću igrača, ako već nemaš toliki kvalitet u tehničkom smislu, moraš da materijalizuješ igrača više. To se nije dogodilo i tu mora čovjek da se zabrine, pred nastavak kvalifikacija... Sa igračem više na terenu, dvojica najboljih su bili Ivanović i Vidić - odbrambeni igrači, a najbolji utisak u veznom redu ostavio je Kačar, koji je izašao na poluvremenu. To su podaci koji treba da zabrinu...

I reprezentacija jeste na dobrom putu, da me neko ne shvati pogrešno, ali neke stvari se moraju ispravljati. Dobra stvar je što se postepeno koriguju, a rezultati ipak ne izostaju. Tako je Obradović sa svojih 20 godina, već standardan, a i Kačar sve više dobija priliku, koju maksimalno koristi. Loša stvar je što nismo stekli pobjednički mentalitet ili odliku da grizemo svaki put kad se za to pruži prilika. Neka selekcija sa recimo germanskim mentalitetom bi pojela travnjak, da savlada Francuze u takvoj situaciji, dok su naši, pod ogromni pritiskom i strahom od dodatnog kiksa, bili čini se i prezadovoljni bodom...
I još jednom ponavljam da je atmosfera pred meč, nepotrebno prepumpana istorijskim najavama i stvaranjem tenzije, što je igračima samo nepotrebno okovalo noge...

Golman - problematična stavka i to će i ostati. Stojković je bez sumnje, najkvalitetnije što Srbija ima na toj poziciji, ali je činjenica da je onaj kiks, posljedica toga što nema klub i ne brani redovno. Refleksne reakcije, nikad neće da izgubi, ali hvatanje onakvih lopti, stvar je rutine, koju on gubi jer ne brani redovno u klubu. To je gadan problem, jer sva ostala rješenja, uz dužno poštovanje, nisu njegov kalibar.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Golman - problematična stavka i to će i ostati. Stojković je bez sumnje, najkvalitetnije što Srbija ima na toj poziciji, ali je činjenica da je onaj kiks, posljedica toga što nema klub i ne brani redovno. Refleksne reakcije, nikad neće da izgubi, ali hvatanje onakvih lopti, stvar je rutine, koju on gubi jer ne brani redovno u klubu. To je gadan problem, jer sva ostala rješenja, uz dužno poštovanje, nisu njegov kalibar.

И уз њега би додао ароганцију. Он је имао ове сезное шансу да нађе клуб тј. имао је понуду из Грчке али тај му је клуб наводно био испод реномеа. Е сад ја се питам какав он то реноме има кад је у каријери бранио за звезду и био резерва у Спортингу?
Па и Исаиловић се нпр. вратио у Чуку ове сезоне јер није хтео да седи на клупи у Турској. Значи превасходно битно је бранити.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 15:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Izgleda cemo svi morati kupovati satelitske RTRSu hoce da zabrane prenose Srbije a kablovse zamracuju RTS kad igra reprezentacija..... :mad: :mad:

http://www.svevijesti.ba/content/view/41036/228/

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шабани. Они мисле да ће мракам на РТРС спречити људе из РС да гледају Србију па ће ови онда да гледају БиХ (ваљда да им не буде досадно). Може али јуче.
БиХ сам гледао само два пита у животу. Када се Омеровић опраштао од активног фудбала и прошли пут када их је Иран напуцао у Сарајеву. Стварно су ме развеселили то вече.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
gluposti su to....samo lozenje mase....

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
urbana_extravaganca je napisao:
Шабани. Они мисле да ће мракам на РТРС спречити људе из РС да гледају Србију па ће ови онда да гледају БиХ (ваљда да им не буде досадно). Може али јуче.
БиХ сам гледао само два пита у животу. Када се Омеровић опраштао од активног фудбала и прошли пут када их је Иран напуцао у Сарајеву. Стварно су ме развеселили то вече.

A nsi ih gledao kada samo ih mi montirali po marakani 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 17:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ozna je napisao:
Izgleda cemo svi morati kupovati satelitske RTRSu hoce da zabrane prenose Srbije a kablovse zamracuju RTS kad igra reprezentacija..... :mad: :mad:

http://www.svevijesti.ba/content/view/41036/228/

a jest onaj bolestan sto kaze da mu se nesvidja sto se prenosi bilo koja druga tekma kad igra BiH!!! tacno su bolesni-valjda to vec ljubomora udara jer znaju da ce BiH tesko u Afriku

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

haha...baš smo ih montirali po marakani...poveli vrlo rano i onda se povukli, klasika nasa. necu ni pominjati da su nas pregazili u sarajevu, da ne bi jevrica odosmo i tri pm ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ma kakvi, to je bilo rutinski i planiranih 0:0 naše reprezentacije pod Petkom :wink:

A ovo za navodno ukidanje prenosa - ona smrdljiva stoka može samo da laje, nema nikakvog načina da spriječe da ljudi gledaju utakmice Srbije. I mene nervira što isključuju RTS na kablovskoj (ako se neko razumije, nek me uputi - da li je to legalno? Mislim, ako već plaćamo kablovsku, valjda imamo pravo da gledamo programe na njoj?) tako da umjesto normalnog komentatora moramo da slušamo Zoku Prnjatovića, ali do sada nismo bili uskraćeni za same prenose.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Ma kakvi, to je bilo rutinski i planiranih 0:0 naše reprezentacije pod Petkom :wink:

A ovo za navodno ukidanje prenosa - ona smrdljiva stoka može samo da laje, nema nikakvog načina da spriječe da ljudi gledaju utakmice Srbije. I mene nervira što isključuju RTS na kablovskoj (ako se neko razumije, nek me uputi - da li je to legalno? Mislim, ako već plaćamo kablovsku, valjda imamo pravo da gledamo programe na njoj?) tako da umjesto normalnog komentatora moramo da slušamo Zoku Prnjatovića, ali do sada nismo bili uskraćeni za same prenose.

kad on prenosi utakmicu protivnik u startu vodi 1-0 :) a ja se još pitam zašto nismo dobili francuze :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E pazi stvarno, 'ladno nisam obratio pažnju na taj detalj. :D
Ne znam kako stojimo sa Ćosovićem?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gluposti su to dragi moji forumasi, nije vrijedno raspravljati o tome...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
E pazi stvarno, 'ladno nisam obratio pažnju na taj detalj. :D
Ne znam kako stojimo sa Ćosovićem?

jebote, koliko se sjećam većinu tekmi smo izgubili... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Ja baš mislim da jeste.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
skeva je napisao:

Ja baš mislim da jeste.

Zasto? To ti je isto kao ono, ukinucemo RS jedni kazu, ne damo RS drugi kazu, a ekonomija propada.....:) 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

contador je napisao:
Hertzog je napisao:

haha...baš smo ih montirali po marakani...poveli vrlo rano i onda se povukli, klasika nasa. necu ni pominjati da su nas pregazili u sarajevu, da ne bi jevrica odosmo i tri pm ;)

То сам заборавио. Кежман але.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jednog zanimljivog komentara na pozadinska dešavanja oko utakmice sa jednog drugog foruma:

Citiraj:
Po direktivi vlasti ovo nije bila samo utakmica decenije ,već dogadjaj od prvorazrednog značaja za srpsku državu i društvo,i evropske integracije,naravno.
Dogadjaj koji je u zadnje dve nedelje odlično poslužio da se u njegovoj senci zamaskiraju i u drugi plan potisnu vesti o ekonomskom kolapsu zemlje,masovnim otpuštanjima i štrajkovima radnika,novim samoubistvima gradjana,školskom nasilju i ostalim problemima koje čine srpsku svakodnevicu.
Meč decenije je naravno bio i odličan povod za još jednu promociju svih državnih funkcionera, počev od one debilne balerine pa do faraona lično bez čijeg prisustva ne može da protekne ni jedan dogadjaj ove vrste.
Za posebno povraćanje u sklopu svega ovoga bila je kampanja protiv zviždanja Marseljezi kojom su nam ispirali mozak zadnjih meseci.
Ali i pored ove danonoćne indoktrinacije,oni ipak nisu smeli ništa da prepuste slučaju-otud i direktiva da se aplaudira za vreme intoniranja francuske himne jer su aplauzi jači od zvižduka. A za realizaciju ovoga je neophodna probrana publika u čemu im je svesrdno asistirao Fudbalski savez svojom proverenom i tradicionalnom politikom „pravednog deljenja ulaznica“.
I šta vrede zvižduci i to što su se navijači dogovorili da okrenu leđa za vreme intoniranja Marseljeze,kada je mafija iz Saveza komplete karata podelila proverenim režimskim prijateljima i partnerima i prodala tapkarošima tako da je sastav publike na utakmici bio kao na finalu teniskog turnira Srdjana Djokovića.
Onda i ne treba da čudi odsustvo organizovanog navijanja i sramno aplaudiranje himni države koja je ubijala srpski narod zadnjih dvadeset godina i koja je učestvovala u otimanju njegove teritorije,aplaudiranje koje predstavlja primer najnižeg udvorištva i ropskog mentaliteta do sad nezabeleženog na svetskim stadionima.
Cirkus su upotpunile i šetalice sa znakom Nike-a na severu i jugu.
I onaj hermafrodit koji je prenosio utakmicu bio je na visini dodeljenog mu zadatka što je između ostalih gluposti koje je izvaljivao tokom prenosa, potvrdio i komentarom aplauza Marseljezi:-Beogradska publika je još jednom dokazala da poštuje evropske tradicije i vrednosti.
Sreća da je u ulozi stručnog konsultanta bio Hijavata pa smo se bar mogli nasmejati njegovim lucidnim opservacijama.
Prenos utakmice radila je Francuska televizija što je bilo i logično-kad nam stranci već vode državnu politiku i uredjuju medije,zašto da ne prenose utakmice naše reprezentacije.
Zato ne treba naši gledaoci da se bune što Francuzi nisu dugo upisivali naš gol na grafici jer nije istina ono što ti vidiš da se dogodilo nego ono što ti oni kažu da jeste.

:D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]