banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2009, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:
Sondri je napisao:
Rosseti šapnuo Stankoviću nakon penala i crvenog: "Sad ste izjednačeni, borite se..." :lol: Oćemo li ikad pobijediti neku velesilu ili bar bivšu velesilu u fudbalu, mislim na zadnjih 10-ak godina... Austrija jeste imala dosta sreće protiv pijetlova, ali su trčali i nadmetali se svih 90 minuta... mi smo se kolektivno branili dobrih 70 minuta, u trenutku kad imamo gol viška, igrača viška i protivnika koji svim silama navaljuje na gol... u takvoj situaciji Žigić nije baš koristan, trebao nam je brz igrač za kontru, ako je već odlučio da brani rezultat...

žigić je samo jednom bio koristan u reprezentaciji: kada je kežmanu spustio loptu na 3 metra od gola protiv bosne u kvalifikacijama za SP posle čega je ovaj naravno zabio...sve ostalo što je uradio ili pokušao da uradi je bože sačuvaj i sakloni...stvarno mi nije jasno zašto ga svi selektori forsiraju, ako su englezi mogli da zaborave na krauča možemo i mi na ovu našu banderu...a krauč je ipak klasa u odnosu na žigića

normalno da ti nije jasno, da jeste, bio bi ti selektor a ne antic:)...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Igrali smo 80 minuta sa igracem vise i odigrali smo kao p.i.c.k.e.

Stojkovic- malo posla ali ni to nije obavio kako valja. Oprastam posto mu je prva greska. :D

Ivanovic- solidno. Mada, poprilicno je duvalo po njegovoj strani. Krasic je "zasluzan" za to.

Vidic- dobar.

Lukovic- los.

Obradovic-los. Jado nijednom nije centrirao da valja. Petlja sa loptom previse.

Milijas- katastrofalan. On je PUZ.

Krasic- kako mi je samo cupao zivce, pa to je nenormalno. Ni sjenka igraca iz prethodnih meceva.

Lane- neprimjetan, jedno veliko nista.

Stankovic- on je FENOMEN. Toliko je davio loptu, gubio je na sredini. Mogu da zamislim koliko su mu psovali sa tribina. U Interu igra a u reprezentaciji jede govna.

Kuzmanovic- nista nije promijenio u nasoj igri.

Zigic- DRVO. U napadu beskoristan, u odbrani(kod prekida) vrlo dobar.

Kacar- los.

Lazovic- GLUPAN. Stvarno treba biti dileja pa onako dobiti crveni.

Antic- da mi je samo znati kakvu je on taktiku zamislio, posto ovi na terenu nisu odigrali nista.

Sramota!

Anri i Anelka zasluzuju sve pohvale. Odgovorno tvrdim da takve napadace mi nikad necemo imati!

da je tako bilo izgubili bi 5:0...:):):)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
@contador
Decko ti bas ne koristis tu svoju tintaru na pravi nacin....evo i zasto...Krasic i Jovanovic sinoc nisu uradili nista pametno i bili jedni od losijih igraca na terenu a u toj tvojoj postavki igre njih dvojicu bi ipak stavio na teren (iako je npr Ninkovic u tri kontakta sa loptom napravio puno bolje stvari nego Krasic za cijelu utakmicu)....cijelo vrijeme lupas kako Zigic ne valja, Panteliju ne bi zvao, Kezmana ne bi zvao....znaci osta ekipa sa Jovanovicem i Lazovicem u napadu....ajd ovo za Kacara i Milijasa u sredini i da se slozim, Stankovic uz njih bi bio taj neki defanzivni vezni....Ninkov koliko god dobar i koliko god srce imao nije (bar za sad) kalibar za ovakve utakmice....ako se jedan Ivanovic namucio sa Anrijem mozes mislit sta bi bilo sa Ninkovim....a to za Sasu Ilica je neopjevana glupost, ja znam samo jednog igraca takvog profila (ne krece se, slab u duelu, ali sa nevjerovatnom kreativnoscu) da je uspio u svijetu a to je Rikelme...a mislim da je Rikelme svjetlosnim godinama daleko od Ilica....cinjenica jeste da je taj Ilic bio talenat sa 18....pa je bio talenat sa 23....pa je bio talenat sa 25....pa je sad vec mislim blizu 30 a i dalje je talenat....a nama ne trebaju talenti nego igraci....prica o Jevricu je ispricana....mislim da je on cak izjavio da nece vise branit za reprezentaciju....dakle boljeg od Stojkovica nemamo.....

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ја и даље тврдим (као и у досадашњим текмама) да Стојковић није за голмана број 1. Ем нигде не брани значи нема рутину ем се губи на голу. Боље ставити Дишљенковића на гол, можда није бољи али бар редовно игра.

Мени је иначе Красић синоћ био солидан јер играч таквог профила не може ни доћи до изражаја у дефанзивној тактици какву смо имали синоћ.
Ја сам задовољан јер нама је требао бод и узели смо бод.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:

Upravo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
contador je napisao:
vb87 je napisao:
A koga drugog da stavimo?

Kezmana ne zato sto komandant Vidic ne zeli njega u timu. Da se razumijemo, ni ja ga nikad ne bih pozelio u timu zbog njegovog ponasanja. A i crveni protiv Argentine mu nisam zaboravio.

Lazovic- GLUPAN

Pantelic- trci i trudi se ali nije to to. On mi je nesto kao Stankovic. U klubu dobar a u reprezentaciji taraba.

Mi jednostavno nemamo napadace, cak ni u mladjim kategorijama. Sve nesto najavljuju Aleksica ali mali nikako da se oteli.

staviti jovanovića u napad sa još nekim i gotovo. šta on ima da igra krilo a ostatak veznog reda zjeva od dosade. panteliju ne zvati više taman propali u crnu zemlju zbog toga. probati upariti kačara i milijaša u sredini, stanković zadnji vezni i to da centra ne pređe, ivanovića staviti do vidića, lukovića definitivno zaboraviti, ubaciti ninkova iz zvezde jer čovek ima srce za dvojicu, kežman je već star i ne igra redovno u klubu (u kojem je sada ne znam ni ja više), krasić desno krilo, janković lijevo kad se oporavi, ili tošića ako bude šta od njega do svjetskog prvenstva...kad nije hteo na vrijeme da zove sašu ilića...bolju desetku neće naći za 20 godina...to bi bilo neko rješenje jer žigić sa ovakvom postavkom ne može igrati jedinog napadača i samo se vrti u krug na terenu a može biti koristan za spuštanje visokih lopti.

stankovic da ne predje polovinu-a u interu igra ko zmaj kad uleti iz drugog plana
nebih se slozio i za lukovica, dosta korektno je odradio posao a volio biih vidjeti i druge igrace protiv anelke i anrija...
slazem se da je jankovic nedostajao a svakako da treba tosica ubaciti pa koji ga je zvao protiv juzne afrike i jos se pokazao u najboljem svjetlu...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Freak_on_a_leasH je napisao:
@contador
Decko ti bas ne koristis tu svoju tintaru na pravi nacin....evo i zasto...Krasic i Jovanovic sinoc nisu uradili nista pametno i bili jedni od losijih igraca na terenu a u toj tvojoj postavki igre njih dvojicu bi ipak stavio na teren (iako je npr Ninkovic u tri kontakta sa loptom napravio puno bolje stvari nego Krasic za cijelu utakmicu)....cijelo vrijeme lupas kako Zigic ne valja, Panteliju ne bi zvao, Kezmana ne bi zvao....znaci osta ekipa sa Jovanovicem i Lazovicem u napadu....ajd ovo za Kacara i Milijasa u sredini i da se slozim, Stankovic uz njih bi bio taj neki defanzivni vezni....Ninkov koliko god dobar i koliko god srce imao nije (bar za sad) kalibar za ovakve utakmice....ako se jedan Ivanovic namucio sa Anrijem mozes mislit sta bi bilo sa Ninkovim....a to za Sasu Ilica je neopjevana glupost, ja znam samo jednog igraca takvog profila (ne krece se, slab u duelu, ali sa nevjerovatnom kreativnoscu) da je uspio u svijetu a to je Rikelme...a mislim da je Rikelme svjetlosnim godinama daleko od Ilica....cinjenica jeste da je taj Ilic bio talenat sa 18....pa je bio talenat sa 23....pa je bio talenat sa 25....pa je sad vec mislim blizu 30 a i dalje je talenat....a nama ne trebaju talenti nego igraci....prica o Jevricu je ispricana....mislim da je on cak izjavio da nece vise branit za reprezentaciju....dakle boljeg od Stojkovica nemamo.....

prvo krasić je uvijek bio udvajan ali nema veze, treba se boriti i protiv takve odbrane. drugo, jovanoviću nije mjesto da igra u veznom i da pri tom igra i drugog napadača jer loptu uvijek prima daleko od gola i tako postaje bezopasan. treće: žigić ne da ne valja nego nema pojma, treba mu 10 šansi da zabije gol. fudbal se ne može igrati samo glavom treba tu malo i trčanja, poneki dribling... dalje: za ninkova, nisam ni mislio da mu prva utakmica bude ovako jaka već lagano da se čovek u sistem. evo na primjer neka počne protiv litvanije, nije težak protivnik i moći će da igra opuštenije. u vezi šaše ilića: naš problem je što smo za njega uvijek govorili da je talenat bez obzira koliko godina imao i zbog toga ga niko nije zvao u repku da igra, zato vrijeme čovjek je rasturao u partizanu. a što se tiče stojkovića, ponoviću još jednom: ČOVEKU TREBA ZAKONOM ZABRANITI DA BRANI ZA REPREZENTACIJU !!!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Dobar je Stojkovic. Uostalom, svakome se desi kiks, pa moze valjda i njemu. Grijese i najveci golmani, a mi boljeg od njega sada nemamo.
I kao da smo zaboravili koliko nas je puta do sada bas taj Stojkovic spasavao...
Glavu gore, ja mu uopste ne zamjerim.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

može li neko da se sjeti ko je branio 2004. godine protiv Italije, tada za Srbiju i Crnu Goru, u finalu evropskog prvenstva za mlade do 21 godine, kada smo izgubili 3-0 a golmanu kod 1-0 ispala lopta iz ruke i italijani poveli 2-0.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi valjda je Antic toliko sposoban da zna koga staviti na go a koga na klupu ili ce mo i njemu mi bajni selektori sastavljati ekipu, pa ima li ijedan selektor kod nas Srba da zna raditi svoj posao bolje od nas.
Treba provjeriti u FSS sta je potrebno da se postane selektor pa prijaviti par forumasa da preuzmu ekipu od Antica poslije SP posto covijek ocito nema pojma.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
kidem je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Englezi nikad al nikad nisu imali golmana ti ...

8) a Peter Shilton... bio dobar golman... mada to nije tema, necemo o dng golmanima, istina zadnjih 20 god :fist: ...svi... 8)

Petar Borota, a legend of Chelsea.. 8)

@selekcija

vidjeli smo, sta imamo imamo.. Vidjelo se da momci igraju pod pritiskom i u grcu, preplaseni u izvjesnoj mjeri.. Ono sto je najbitnije i sto ocekujem od Antica najposle je da stvori atmosf. povjerenja izmedju igraca, svaki da vjeruje igracu do sebe i onda moze da nas ponese do kraja, bez obzira na individ. vrijednosti svakog od njih...
Ciro, recimo, ima za to zicu..

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Harvester je napisao:
Citiraj:

Upravo.
Bravo.Trebali smo po pojedincima igrati lepršavo a izgubiti.Ovako je ipak bolje.nek se francuzi guzaju sa hrvatima , bošnjacima i ostalom refuzom po baražima :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Acrobatico je napisao:
Dobar je Stojkovic. Uostalom, svakome se desi kiks, pa moze valjda i njemu. Grijese i najveci golmani, a mi boljeg od njega sada nemamo.
I kao da smo zaboravili koliko nas je puta do sada bas taj Stojkovic spasavao...
Čovjek je u cijelim kfalifikacijama imao jedan kiks i sad drvlje i kamenje na njega.a čupao nas je u najmanje 3-4 utakmice.Dešava se,jbga.Mi boljeg golmana nemamo.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ma ljudi, samo opušteno. Nije bitna igra, bitni su rezultati. Tj. ne rezultati nego bodovi 8)
Istina je da smo mi selektorska nacija, ali mislim da ova 4 boda viška u odnosu na Francuze govore da možemo da vjerujemo ovom što je trenutno na toj poziciji :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:
Acrobatico je napisao:
Čovjek je u cijelim kfalifikacijama imao jedan kiks i sad drvlje i kamenje na njega.a čupao nas je u najmanje 3-4 utakmice.Dešava se,jbga.Mi boljeg golmana nemamo.

kiksao je on više puta samo sva sreća pa to sve nije pretvoreno u gol...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 12:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Dobar je i bod jer smo mogli i izgubiti a imali smo igraca vise . Nismo imali mu*a da napadnemo !!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ja jedino zamjeram anticu sto je stavio i zigica i jovanovica zajedno-dovoljan je bio mozda jovanovic a u sredinu je trebao staviti mozda kuzmanovica od pocetka...

falio je jankovic-cisto zbog trcanja

a za stojkovica niste realni-pa koliko je puta samo Kahn pogrijesio, ili Barthez... greska jeste bila kobna ali sta da se radi, najbolje ga okriviti i uciniti ga nervoznim za rumune...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Dobar je mali Stojkovic, dobar, ...
Generalno, u toku ovih kvalifikacija jedan od najboljih u nasem timu.
Steta sto ga Zvezda nije vratila ...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sad ako (kad) ovaj francuski selektor ostane bez posla, eto prilike vama sto se pravite selektori za dobar posao.

Da smo primili jos jedan gol, pa nam prisli na 1 bod, onda bi bilo veselo. Ajde ovako je dobro, smirite dozivljaje.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da se trebamo povuci iz kvalifikacija kad nismo zadovoljni ovim....Misli, velika je sramota ne nadigrati malu francusku, zar ne?...
Mene bi bilo sramota pametariti se i kritikovati reprezentaciju koja je prva u ovakvoj grupi, al dobro, takvi smo mi srbi...
A sta mislite vi srbende da malo kritikujete atnosferu na stadionu? 50000 "fanaticnih" srba prave manju buku od 10000 delija na nekoj zvezdinoj utakmici, sramota! Bilino polje gori od 20000 navijaca BIH a na marakani je bilo svega 3 minute strasnog navijanja, e to je sramota, a ne stojkovic ili krasic....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]