banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 15:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2009, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Koliko pricate, ispade da nigdje veze nismo imali.
Niko nije vidio pozrtvovanost za svaku loptu? Borbenost igraca? Precka sa nekih 30-35m? Nekoliko lopti pored stative? Sta ste se svi uzdigli ako imamo prvo mjesto, pa odmah svi ocekuju 3-0 za Srbiju.

Citiraj:
1-1, prihvatljivo. Sasvim!
Hrvati izgubili 5-1!!!
Neprocenjivo!!!
:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
nisam gledao drugo poluvrijeme, posto je prokelti balkaniyum zastekao zbog prevelike posjete...vidim da su se svi raskukali, ali, sudeci po izvjestajima, utakmica se razvijala upravo onako kako sam i prizeljkivao...

nije bilo neke velike igre i prilika. pa sta? jel bi bilo bolje da smo odigrali jos jednu svoju "istorijsku" utakmicu i "utakmicu generacije", napadali ko sumanuti i primili neka dva glupava gola (doduse, primili smo jedan idiotski) i onda poslije pricali kako su nas neke vise sile sprijecile da pobijedimo, kako smo bili bolji i nismo imali srece? ako smo drugo poluvrijeme igrali oprezno, umrtvili igru i nismo dozvolili francuzima previse sansi onda smo odigrali taman kako je i trebalo, na rezultat. pa makar ne stvorili ni polu-sansu.

francuzi su ti koji treba da se zale i kukaju, jer njima je u ovom susretu bila neophodna pobjeda. nama je ovaj bod sasvim dovoljan. oni su ti koji su trebali da napadnu i igraju leprsavo a to, makar u prvom poluvremenu, nisu radili. pa sta ako smo imali igraca vise? ta francuska i taj domenek su ne tako davno igrali finale svjetskog prvenstva, u svojoj ekipi imaju anrija, anelku, riberija, abidala i jos mnoge druge vrhunske igrace. a mi smo sad, kofol, trebali da ih napadnemo i ostavimo im prostora da nas izresetaju...

fala bogu, nek smo jednom mi bili ti koji su ostvarili dobar rezultat zahvaljujuci glupom i nepostojecem penalu...dosta mi je vise obrnutih situacija, pa nek prica ko sta hoce

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja zadovoljan rezultatom :)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Igrali smo 80 minuta sa igracem vise i odigrali smo kao p.i.c.k.e.

Stojkovic- malo posla ali ni to nije obavio kako valja. Oprastam posto mu je prva greska. :D

Ivanovic- solidno. Mada, poprilicno je duvalo po njegovoj strani. Krasic je "zasluzan" za to.

Vidic- dobar.

Lukovic- los.

Obradovic-los. Jado nijednom nije centrirao da valja. Petlja sa loptom previse.

Milijas- katastrofalan. On je PUZ.

Krasic- kako mi je samo cupao zivce, pa to je nenormalno. Ni sjenka igraca iz prethodnih meceva.

Lane- neprimjetan, jedno veliko nista.

Stankovic- on je FENOMEN. Toliko je davio loptu, gubio je na sredini. Mogu da zamislim koliko su mu psovali sa tribina. U Interu igra a u reprezentaciji jede govna.

Kuzmanovic- nista nije promijenio u nasoj igri.

Zigic- DRVO. U napadu beskoristan, u odbrani(kod prekida) vrlo dobar.

Kacar- los.

Lazovic- GLUPAN. Stvarno treba biti dileja pa onako dobiti crveni.

Antic- da mi je samo znati kakvu je on taktiku zamislio, posto ovi na terenu nisu odigrali nista.

Sramota!

Anri i Anelka zasluzuju sve pohvale. Odgovorno tvrdim da takve napadace mi nikad necemo imati!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nisam bas pratio sve, povremeno sam prebacivao sa drugog na prvi, ali kratki rezime bi bio sljedeci: Cinjenica je da je vaznost meca bila prevelika, pa otud i donekle razumijem grcevitu igru nase reprezentacije...u svakom slucaju pamti se rezultat i to je najvaznije...pored onoga da je razlika izmedju nas i francuza ostala +4, te da sve jos uvijek zavisi iskljucivo od nas... Sve ostalo je nebitno 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 00:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
Igra Srbije goli q... igra Francuske takodje! Zasto 1:1 ovaj put... mi imali monoge srece i sudijske podrske (greske)... oni imali par velemajstora Anri, Anelka... i pit bull Lasana Diara (tip je novi Makelele kunem se)
Kod nas samo Vidic i Ivanovic nesto, ostali izgubljeni...

a to da ce nas nabiti na prvenstvu (kao 6-0)... moze se desiti ako se par sitnica ne promjeni (npr. golman), mozda nece biti zesce nabijanje 6-0, 6-1 ili slicno, ali porazi vrlo lako...
realno, mi ne znamo igrati utakmice protiv velikih ekipa (arg, hol, bra, ita...) a velikih ekipa bude na wc 8) , osim protiv spanije i njemacke, ali i tu odigramo odlilicno, budemo bolji, ali na kraju izgubimo 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 00:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Ja se izvinjavam zbog pesimizma... ali ovo je jadno do bola. Ovo smo trebali dobit!!!

Nadam se da ćemo se barem sa ovog svetskog prvenstva vratiti bez neke veće blamaže.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sabiše nas crnci s igračem manje... i to na našem terenu...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
ПРЕЗАДОВОЉАН!!!
Бане одиграо утакмицу живота (до сада), Немања на нивоу, Жига усамљен али врло добар, Луковић дефанзивно савршено (осим што воли да се поиграва и треба му пљуску одвалити), Обрадовић такође. Деки и Милијаш добри, Красић и Јовановић подбацили, поготово овај други. Стојковић, имао кикс, али деси се свакоме.
Ми нисмо никад никог великог побиједили, али зато скоро увијек учествујемо на највећим смотрама фудбала. Овај пут ћемо бити добро котирани на УЕФА- листи, и нећемо добити групу смрти. Ко се ложио на "утакмицу вијека" и "срце на терен", добродошао на планету земљу...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
I ja sam se odmah poslije utakmice lozio da je lose i sve, ali kasnije kad se razmisli, Francuzi su ti koji su debelo imali srece, em sto su dali smijesan go, em sto je nekoliko nasih lopti zamalo promasilo. Nerviralo me sto smo kilavili sa igrom, i sto nam je prenos iz odbrane u napad prespor, pa kontru ne bismo uspjeli odigrati sve da nam je namjeste, li dobro, cinjenica je da nismo ni srljali. Sa druge strane, Francuzi su nekim frljokama sa 30 metara pokusavali, jednom im srecno uspjelo, jest da su imali inicijativu, ali oni su svakako morali da napadaju (uz onaj jedan prodor Anrija, kad su mu se nasi prosto smicali). Cini mi se kao da su nasi ulazili u duele sa rezervom, na pola srca, ne znam zasto, mozda se pazili kartona ili neke kompenzacije.
Sve u svemu, Rumuni nisu kuci dobili Austriju, Litvanci izgubili od Farana, a nama treba jedna pobjeda protiv jedne od tih ekipa, sad dakako mnogo manje motivisanih. Ako je ne uspijemo ostvariti, ko nas j*be :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 06:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ja imam jedno pitanje,koje onaj sinoc sto je prenosio utakmicu na RTS..............ustvari pitanje je trebalo da glasi "jel on peder"?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 06:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
posto sam obiljezen kao glavni rasadnik neg. energije i pesimizma ovde, pokusacu ovaj put da izvucem pozitiv.. :P

slazem se sa Bigmanom, Ivanovic je igrac utakmice, pojeo e Riberya i u velik. mjeri Henrya, precka i jos dosta toga.. ali ipak, opet se moglo vidjeti da promaja jako duva kroz odbranu.. samo malo vise agilnosti kod Henrya i Anelke mogla nas je skupo kostati (vidjelo se u onom prodoru Henrya sa lijeve strane 40m pa prema golu i onih par Anelkinih udaraca).. mislim da bi Baneta trebalo pomjeriti prema centru sa Vidicem.. Strahujem sta ce biti na WC u africi.. Vidic standardan i nezamjenljiv!
Na drugoj strani ljestvice, Capitain!! Nula na kvadrat.. Tacno se moze vidjeti kako si grize usne i postaje tezak samom sebi u svojoj nemoci.. Skrnavi uspomenu na jednog velikog Dejana (genia!).. Kako mu traka ne spadne sa ruke od sramote!? :angry4:
Kacar = mnogo htio, mnogo zapoceo.. zamajac motora, mjesto mu je u startnih 11, i znao sam da cemo najzad gledati fudbal na Marakani kad sam ga ugledao kad je istrcao na teren. Anticu bravo za odluku!
Milijas = penal i nista preko toga.. rado bih vidio Boska umjesto njega i sa Kacarom u tandemu..
Obrad solidan, Ninkovic bolji, Lukovic jos bolji.. Kuzman, vrlo mala minutaza..
Krasic i Lane podbacili ali ne moze se uvijek ocekivati da prosto lete..
Ziga = klasicni centarfor.. ima kliker za fudbal ali je van 5erca nista, mjehur od sapunice.. mora da se mijenja, mislim da ce jos jako da izgubi na brzini (koju vaistinu, nije nikad ni imao) u sled. godinu dana.. Ziv spomenik u kafani! :)
Lazovic kao sto neko naprijed rece = dileja (vjecita?!) , taj nece odrasti..
Stojkovic = nije kriv!

Da rezimiram: - Sve vise upada u oci nedostatak realizatora, napadaca.. vidjelo se da je Jovanovic dobio zadatak da se izbori za Pantinu poziciju, ali ne mozemo ocekiv. da se odmah snadje.. i treba mu dati priliku i na sledece 2 utakmice da se izgradi i potvrdi.. Dakle Lane u sami spic! I mladog Aleksica bih i te kako upleo u to kolo.. :thumbright:
zadov. sam vidjenim, i najzad prikazanoj pas-igri.. ali sve vec mora mnogo preciz. i prema napred.. primjecuje se rupa koja duboko zjapi na mestu Capitaina.. :evil:

I odluka je pala, vidimo se u BGu 10.10.! :) :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Резултат повољан за нас (кад се све сабере и одузме) и то је најбитније!

Стојковић - један кикс који се може десити и пуно бољим голманима. Осим тога и није имао посла, није имао неких интервенција јер Французи су углавном покушавали ударцима из даљине који нису ишли у оквир гола.

Одбрана солидна. Нису Французи имали неких продора и израђених акција којима би дошли пред Стојковића, Анри и Анелка су по лопту излазили ван шеснаестерца и онда индивидуалним акцијама и петљањима тражили простор за шут. Бане најбољи, Видић у складу са реномеом, Луковићу је Анри побјегао код гола, Обрадовић никакав офанзивно.

Средина лоша, поготово у другом полувремену. Имамо играча више, одузмемо лопту Французима и онда безвезе напуцавамо лопту, као тражимо Жигића у шпицу. Постојало је хтијење, воља, али су Французи са играчем мање господарили средином.

Напад... Без лопти, без кретања (Жигић)...

Понашање репрезентативаца је напредовало, утегао их је Антић. Трчи се, уклизава се, нема међусобних полемика.
Једино што им Антић није елиминисао је комуницирање са судијом! То је бољка коју наши играчи носе из домаће лиге. Милион пута сам видио (прије свега) играче Звезде и Партизана који, кад судија свира контра њих, уносе се судији у лице са фацом "сад ћу да ти јебем кеву!", машу рукама, само што не заплачу због неправде. Тако и Лазовић код црвеног картона, зна да је био контакт, да је био фаул, али он мора да гестакулира рукама и да покаже судији да је луд. Или код напада Француза, наша задња линија маше рукама, гледа линијског судију, па тек онда јури Француза.
А видјели сте како то ради Видић, након два контакта над њим који су била фаул над њим, он дође до Росетија, пита га нешто без дерања и онда га само гледа једно 10 секунди. Тачно сам видио на Росетијевом лицу да му није пријатно...

П.С. Имам осјећај да је Росети у полувремену погледао акцију код досуђеног пенала, јер је друго полувријеме баш нагињао Французима.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne znam ljudi sto toliko dizete frku....razlog lose igre je bio jednostavan - prepali su se....Krasicu se mogao na licu procitati strah, par puta umjesto da ide u prodor on gurne loptu u prazno, ocese se od Evru i samo padne.....Jovanovic isto tako.....imam osjecaj da Obradovic od straha nije smio naprijed, zastekao se na svojoj polovini i ne mrda....Lukovic i nije bio toliko los, vidi se da nije kalibar Vidica i Ivanovica al za sada je solidan (ruku na srce imao je protiv sebe Anelku i Anrija, pitanje je koliko se dobar stoper treba bit da se oni zaustave)....i ne znam sto se dize glas na Stankovica i Zigica....Stankovic se brzo oslobadjao lopte kad god je imao slobodnog igraca, potpuno druga stvar je sto mu se malo ko otvarao za pas a covjek nije htio stalno loptu vracat stoperima....Milijas se jako malo kretao i gotovo nikad nije dolazio po loptu....Zigic je odigrao dobro sve sto se moglo odigrat dobro, spustio je gomilu lopti nasima u napadu, kad god se vratio na nasu polovinu da uzme loptu odigrao je neki pas da se zapocne kontra, i odglumio je penal...ako ovo nije dobro ja stvarno ne znam sta taj covjek treba uradit da bi se reklo da je dobro odigrao....ako treba dat gol, nije ni to problem al daj barem jedan centarsut da valja, a nije bilo ni jednog....Stojkoviceva greska, hm...prva u kvalifikacijama, i odma bi da vjesamo covjeka, eeeee...ne ide to tako....

Mi zadovoljni bodom....moglo bit bolje, al je moglo bit i gore....i ne treba zaboravit da su francuzi ti koji sa marakane odlaze nezadovoljni....

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Losi smo bili, ... usred Beograda sa igracem vise, mi se branimo od Francuza.
Sad stisnuti petlju, dobiti one Rumune i moliti Boga da nam u grupu ne dodju Argentina ili Holandija.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Gdje ste selektori :D
Ja cu kratko samo. Da smo ovako igrali u gostima protiv FRA rekao bih da je bilo dobro. Sudija nam pokloni igraca vise i penal a mi se branimo skoro citavu utakmicu i idemo na kontre. To mi nije jasno. Mislim da su podsvjesno pomislili: sad cemo lako (do tog poklon penala je sve bilo solidno) i da su upali u pogresan ritam iz kojeg se protiv vrhunskih igraca tesko izvuci. Na kraju moramo biti zadovoljni samo rezultatom i zeljom, sve ostalo je bilo na niskom nivou.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Macr0 je napisao:
Gdje ste selektori :D
Ja cu kratko samo. Da smo ovako igrali u gostima protiv FRA rekao bih da je bilo dobro. Sudija nam pokloni igraca vise i penal a mi se branimo skoro citavu utakmicu i idemo na kontre. To mi nije jasno. Mislim da su podsvjesno pomislili: sad cemo lako (do tog poklon penala je sve bilo solidno) i da su upali u pogresan ritam iz kojeg se protiv vrhunskih igraca tesko izvuci. Na kraju moramo biti zadovoljni samo rezultatom i zeljom, sve ostalo je bilo na niskom nivou.

tako je, penala nije bilo ni u priči, žigić je trebao dobiti žuti karton zbog simuliranja !!!

bigman je napisao:
ПРЕЗАДОВОЉАН!!!
Бане одиграо утакмицу живота (до сада), Немања на нивоу, Жига усамљен али врло добар, Луковић дефанзивно савршено (осим што воли да се поиграва и треба му пљуску одвалити), Обрадовић такође. Деки и Милијаш добри, Красић и Јовановић подбацили, поготово овај други. Стојковић, имао кикс, али деси се свакоме.
Ми нисмо никад никог великог побиједили, али зато скоро увијек учествујемо на највећим смотрама фудбала. Овај пут ћемо бити добро котирани на УЕФА- листи, и нећемо добити групу смрти. Ко се ложио на "утакмицу вијека" и "срце на терен", добродошао на планету земљу...

sve je ovo tačno samo da si napisao obrnuto...žigić vrlo dobar???? stanković dobar??? stojković dobar??? :confused2: :confused2: :confused2: :confused2:

vb87 je napisao:
Igrali smo 80 minuta sa igracem vise i odigrali smo kao p.i.c.k.e.

Stankovic- on je FENOMEN. Toliko je davio loptu, gubio je na sredini. Mogu da zamislim koliko su mu psovali sa tribina. U Interu igra a u reprezentaciji jede govna.

Zigic- DRVO. U napadu beskoristan, u odbrani(kod prekida) vrlo dobar.

Antic- da mi je samo znati kakvu je on taktiku zamislio, posto ovi na terenu nisu odigrali nista.

ovo je poenta priče zvane: srpski fudbal zadnjih 10 godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos uvek bez pobede nad velikom reprezentacijom, sta onda ocekivati na SP kada sa ovakvim kolektivom ne mozemo francuze pobediti. Istina X pre utakmice je zvucao fenomenalno, ali X sa igracem vise od 8. minute na punoj marakani je katastrofa. Opet ce nas sabiti neka nova Argentina i sl reprezentacije na SP.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Hertzog je napisao:
Jos uvek bez pobede nad velikom reprezentacijom, sta onda ocekivati na SP kada sa ovakvim kolektivom ne mozemo francuze pobediti. Istina X pre utakmice je zvucao fenomenalno, ali X sa igracem vise od 8. minute na punoj marakani je katastrofa. Opet ce nas sabiti neka nova Argentina i sl reprezentacije na SP.

Argentina nece sigurno...........unisti ih Maradona :lol: :lol:
Sto se tice Srbije, nisam ni zadovoljan ali nisam ni tuzan, imamo veliku sansu i dalje da odemo na Svjetsko dakle samo naprijed......nerijeseno sa Francuzima nije tolika steta iako je cinjenica da smo se uplasili........samo da su taj strah uspjeli nekako prebroditi momci bi ladno rasturili Francuze ali ni ovako nije lose......

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
contador je napisao:
sve je ovo tačno samo da si napisao obrnuto...žigić vrlo dobar???? stanković dobar??? stojković dobar???

За Стојковића нисам рекао да је добар. Имао је тај кикс, али реално, није имао посла, уопште. Имао је ону једну интервенцију испред Анрија, кад је овај прошао читав терен и избио пред њега. Иначе, дјечко нема рутину због неиграња, а реално веома, веома добар голман.

Жигић? Ко од њега очекује да трчи ко Руни, нека почне гледати други спорт. Постоји ли иједан ваздушни дуел, да га он није добио? Колико је пута сам спуштао лопте Качару, Јовановићу, Красићу. Присјети се шута Качара на почетку након његовог спуштања, изнуђеног пенала (у којем је тако шмекерски склонио лопту од голмана...иако није било неког контакта, потез је у стилу ниског нападача, техничара). О скоковима у одбрани послије њиховог прекида да не говорим Сјећам се да је у једном моменту полудио кад је схватио да нико не у трчава напријед и никог нема са њим у нападу!?

Деки? Објашњавао сам ти већ о њговој улози на терену. Човјек није креатор, а дефанзивно је одлично одиграо. примјер, одузимање лопте, Анрију, чини ми се у нашем шеснаестерцу... Офанзивно је имао два кикса, остало све солидно.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]