banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 03 Sep 2009, 18:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Ana, zaboravi na tenis, odmori se

Ana Ivanović prolazi kroz teniski pakao. Daleko je od one teniserke koja je bila broj 1, a ispadanje već u prvom kolu US Opena jasan je znak da treba da se odmori.
Srpska teniserka je očigledno izgubila samopouzdanje. Svaki udarac je pravo mučenje, pre svega psihičko. Od Rolan Garosa do danas traje pad nekada prve igračice sveta.
"Fizička sprema mi je na jednom nivou, misli na drugom, a igra na trećem. O svemu sam počela da razmišljam više nego što bi trebalo i pokušavam stalno da shvatim brojna pitanja u vezi sa mojom igrom...", kaže Ana.
Ono što je za jednu mladu pogubno to je da se oseća starijom. A Ana se baš tako oseća i to priznaje.
"Iako mi je 21 godina, osećam se kao da imam 25. A uskoro ću tako i da izgledam sa ovim podočnjacima", kaže Ana.
Odmor je ključna reč za Anu. Volju da igra ima, da popravi stvari takođe. Onda je jedino rešenje da pauzira.
"Već godinama nisam imala pravi odmor, tako da jedva čekam da se malo isključim iz tenisa. Mislim da će mi to pomoći da se vratim na stare staze. S vremena na vreme napravim mali odmor, u pauzama između dva turnira, ali ni tada nisam kompletno van tenisa. Uvek imam neke fitnes treninge, ili se oporavljam od povrede, ili nešto treće, tako da su moje misli i dalje okupirane tenisom. Mislim da mi sada treba potpuno isključenje iz svega. Volela bih da se vratim u vrh svetskog tenisa, očigledno sam veoma motivisana da izađem iz krize, ali jednostavno ne ide", kaže Ana Ivanović.

A sta je to trece :D

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:

Ana Ivanović prolazi kroz teniski pakao. Daleko je od one teniserke koja je bila broj 1, a ispadanje već u prvom kolu US Opena jasan je znak da treba da se odmori.
Srpska teniserka je očigledno izgubila samopouzdanje. Svaki udarac je pravo mučenje, pre svega psihičko. Od Rolan Garosa do danas traje pad nekada prve igračice sveta.
"Fizička sprema mi je na jednom nivou, misli na drugom, a igra na trećem. O svemu sam počela da razmišljam više nego što bi trebalo i pokušavam stalno da shvatim brojna pitanja u vezi sa mojom igrom...", kaže Ana.
Ono što je za jednu mladu pogubno to je da se oseća starijom. A Ana se baš tako oseća i to priznaje.
"Iako mi je 21 godina, osećam se kao da imam 25. A uskoro ću tako i da izgledam sa ovim podočnjacima", kaže Ana.
Odmor je ključna reč za Anu. Volju da igra ima, da popravi stvari takođe. Onda je jedino rešenje da pauzira.
"Već godinama nisam imala pravi odmor, tako da jedva čekam da se malo isključim iz tenisa. Mislim da će mi to pomoći da se vratim na stare staze. S vremena na vreme napravim mali odmor, u pauzama između dva turnira, ali ni tada nisam kompletno van tenisa. Uvek imam neke fitnes treninge, ili se oporavljam od povrede, ili nešto treće, tako da su moje misli i dalje okupirane tenisom. Mislim da mi sada treba potpuno isključenje iz svega. Volela bih da se vratim u vrh svetskog tenisa, očigledno sam veoma motivisana da izađem iz krize, ali jednostavno ne ide", kaže Ana Ivanović.

trudna? :D

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
O Jelena,Jelena :lol: mozak je cudo

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 13:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Nisam mogao vjerovati dok sam gledao mec... Drzi se nekako i kad popusi bezveze skoro dobijen poen, onda totalno padne psihicki... Kad je na 6:5 u trecem setu imala 15:0 i sjebala cist poen da bude 30:0 za nju, ona padne psihicki i dopusti break... I onda 2 mec lopte da propusti ...

Mislim da i njoj i Ani treba pod hitno odmor!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
contador je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:

trudna? :D

To je nemoguće.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sinoć, tj. jutros, neočekivano odličan meč između Kiefera i Nadala. Osim prvog seta, koji nisam gledao i koji je završen 6:0 za Nadala, velika borba i mnoštvo atraktivnih poena na obje strane. Na kraju naravno dobija psihički i fizički jači Nadal - 3:1.

Danas igraju Hjuit i Federer, a to ću nažalost da propustim :( Ako Lejton ponovi odlične igre s Vimbldona i ako se planete postave kako treba, možda bi ona švajcarska smradina mogla ranije da se pakuje kući?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Cisto sumnjam, ali nada umire zadnja :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 20:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
koji je Nole kralj :lol: FOX sports...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xHolVks7o98[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dobar ovaj Murray :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno. Jednom u životu se kladim na tog škotskog retarda i on izgubi. Kakav moron.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Soderling je imao sinoć Federera, da uđe u 5. set, ali početnička greška i sajdžija sad ide na Novaka... Ovo mu je pravi test, ako ga sad ne dobije, 3. mjesto na listi i Australia Open će biti vrhunac njegove karijere...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cmizdravac je dobio Soderlinga samo zato što se ovaj tek pred kraj meča sjetio da počne da igra. Čovjek ima kompleks (rezultat u međusobnim duelima - 10:0) i unaprijed se pomirio s porazom, propustivši da iskoristi to što je Federer ipak ranjiv u pojedinim trenucima.
Kod Noleta to neće da prođe, jer on je već pobjeđivao Federera i neće umrijeti od straha i izgubiti meč praktično prije početka.
Dakle, u finalu Nole protiv Gonzalesa, mada bi i onaj ludi Del Potro mogao da se umiješa.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Novak obezbjedio nastup na Masters Kupu na kojem brani titulu...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hm, da, ako se taj Masters uopšte i odigra. Pošto se ovaj US Open očigledno nikad neće završiti. :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav bizaran poraz Serene, ono nikad nisam vidio. Prvo, nju onako živčanu, a onda da se tako poklope dešavanja i da se izgubi meč... nakon gubitka prvog seta, polomila je reket i dobila opomenu. U drugom setu pri rezultatu 6:5 za Clijsters i 15:30, na drugi servis je napravila foot fault i totalno izgubila živce... Napala je linijskog sudiju, navodno čak i prijeteći smrću zbog čega je dobila drugu opomenu, gubitak poena i automatski i gubitak meča. Clijsters vidno nezadovoljna takvim prolaskom u finale jer je u tom trenutku igrala bolje, a imala je dvije meč lopte... U svakom slučaju slijedi kazna, suspenzija, a finale je Wozniacki - Clijsters!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lpV3LmktrjQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 14:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Zamisli sad jednog bijelog tenisera ili teniserku da se ovako ponasa prema crnom sudiji koje bi to rasisticko ponasanje bilo kazna bi garant bila nekih godinu dvije suspenzije oduzimanje 1000ade bodova.... a kad camuga napadne onda je to samo trenutak slabosti nervoza... naravno bice kazna i za Serenu a li ne u toj mjeri u kojoj bi bila da se desila prva situacija

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
jel se zna kada bi mogao djokovic na teren?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
22.30 po nasem vremenu valjda

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Kakav bizaran poraz Serene, ono nikad nisam vidio. Prvo, nju onako živčanu, a onda da se tako poklope dešavanja i da se izgubi meč... nakon gubitka prvog seta, polomila je reket i dobila opomenu. U drugom setu pri rezultatu 6:5 za Clijsters i 15:30, na drugi servis je napravila foot fault i totalno izgubila živce... Napala je linijskog sudiju, navodno čak i prijeteći smrću zbog čega je dobila drugu opomenu, gubitak poena i automatski i gubitak meča. Clijsters vidno nezadovoljna takvim prolaskom u finale jer je u tom trenutku igrala bolje, a imala je dvije meč lopte... U svakom slučaju slijedi kazna, suspenzija, a finale je Wozniacki - Clijsters!!!

Da, zaista bizaran kraj meča. Imam određeno razumijevanje prema Sereni. Nije lako sačuvati živce kad na 15:30 dobijaš foot fault, a protivnik dvije meč lopte. Naravno da nije trebalo da se dere na sudiju, ali ono sa prijetnjama smrću su sigurno čiste gluposti.

Inače, fenomenalan, rekao bih istorijski povratak Kim Klajsters. Dvije godine neigranja i odmah ulazi u finale, a možda i osvaja turnir, ne znam da li je bilo slučajeva da se tako nešto desi? Svaka čast u svakom slučaju!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Del Potro vodi protiv Nadala 1:0 u setovima i ima brejk prednosti u drugom setu. Mislim da već sad možemo konstatovati da je u pitanju budući br. 1.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]