SIJUKS je napisao:
Acrobatico je napisao:
Sijuks, ...
Daj nam jos koju saljivu pricicu o Partizanu, Novici ubici itd...

Samo sam tebe cekao,priznaj da si jedva cekao da uzgubimo da bi pljuvao po nasim igracima

Kakav li smo mi narod majko mila,umesto da pruzimo podrsku nasim mladim igracima mi se ovde radujemo kada neko podbaci samo zato jer je iz suprotnog tabora.ZEMLJO OTVORI SE!!!
Sve je to lijepo ali je isto tako potrebno reci da su igraci odigrali katastrofalno. Evo ja ne pripadam nijednom taboru pa cu napisati da je Novica odvaljen i provaljen na samom pocetku i da je ono malo sto je odigrao bilo lose.
Tripkovic je bio gori nego u prvoj utakmici. Nista u napadu a o odbrani da ne pricam. Sramota je za evroligaskog igraca da uvijek kasni u odbrani. Jedini koji nista nije pokazao u 2 utakmice.
Krstica su izjebali na pocetku i to je to. Poslije nema povratka.
Kosta je nesto i uradio ali on je spor za onakvu igru Slovenaca. U odbrani je kao drvo.
Tepic dao trojku na pocetku i potonuo.
Teodosic divljao vise nego u prvoj. Po meni je on nas najbolji igrac, tj. igrac sa vicem. Njega Duda treba da primiri i to pod hitno. Zadatak pleja je da razigrava a ne da se zabija u reket i tako gubi 5-6 lopti po mecu.
Markovic napravio nekoliko glupavih faulova i nista vise.
Macvan se pogubio. Uopste, nase cetvorke i petice odvalio je jedan igrac a to je Lorbek.
Bjelica odigrao solidno. Zabio neke poene, imao nekoliko skokova. Promasio dva otvorena suta.
Paunic slabiji nego u prvoj, imao jedan dobar ulaz i polaganje. Odbrana slaba.
E sad- ovo je sve u glavi. Duda mora dici igrace inace ce biti problema sa V. Britanijom. Spanci su se napatili sa njima a meni je u glavi jos ona odlucujuca utakmica kada smo popusili od Izraela. Ovi igraci su dobri ali psiha im jos nije na nivou koji je potreban za turnirsko takmicenje.