banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Sep 2009, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Gocias je napisao:
Хахахаха стварно немам лично ништа против оваквих и сличних манифестација али од спорта се прави циркус.

Узгред позивам све заинтересоване у Брезичане на први јубиларни турнир у stolbool-у, покровитељ је град Бања Лука, Влада итд...

Само ме немојте питати који је то спорт :wink:

Ma daj bolan,to sto mi zaostajemo za svijetom pola vijeka ti ne daje za pravo da pljujes po ovome.
Zasto je ovo cirkus po tebi?
Eto jedan razlog zasto ovo ne bi trebao biti sport.
Po tebi nije cirkus ovo sto se desava sa fudbalom danas?Svako malo pa padaju u sesnaestercu kao Eduardo,igraci se placaju po 50 miliona eura.Ne osporavam ja njihov kvalitet,ali nije li to malo precijenjeno?Ali isto koliko je jedan Messi dobar u fudbalu postoji mnogo igraca koji su toliko dobri u npr Floorballu,ali oni ne vrijedi 50 miliona.
I pored svega toga ih ismijavati i govoriti da je to cirkus.Daj molim te.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Cijenu igraca (bilo kojeg sporta) ne diktira isklucivo igraceva kvaliteta. Kvalitea i forma su sastavni dio cijene, ali glavni dio cijene diktira sve ono sto nema veze sa sportom tj. zarada koju taj sport donosi. Cijene fudbalera su enormne zato sto su zarade od prodaje TV-prava, ulaznica, dresova, sponzora, osvojenih takmicenja... ogromne, a svako hoce dio kolaca. Nisu ni igraci budale.
Ali, to na stranu, nije ni fudbal postojao oduvijek. Ne treba ismijavati sportove u nastanku. Pogledajte spisak sportova na prvim modernim Olimpijskim igrama i uporedite ga sa danasnjim spiskom Olimpijskih sportova.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
_Felix_Moses_ je napisao:
Cijenu igraca (bilo kojeg sporta) ne diktira isklucivo igraceva kvaliteta. Kvalitea i forma su sastavni dio cijene, ali glavni dio cijene diktira sve ono sto nema veze sa sportom tj. zarada koju taj sport donosi. Cijene fudbalera su enormne zato sto su zarade od prodaje TV-prava, ulaznica, dresova, sponzora, osvojenih takmicenja...

Sto opet sam taj sport stavlja u drugi plan.U prvom planu su pare,reklame,komercijala.
Zato mislim da ne treba ismijavati druge sportove jer su u ovom slucaju mnogo iskreniji od ovih najpopularnijih.
U dvoranu Borik ce doci ljudi koji ce igrati svim srcem,a kada bi neki tamo Ronaldo dosao ovdje i titrao loptu uradio bi to sa kiselim osmjehom i zato sto zna da ce dobiti para i para za to.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
I... kako je bilo?
Dosla bih da vidim kako se igra i da se upoznam sa pravilima, ali nisam mogla..

Nego... imate li zene/djevojke u timu :D 8) ?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 17:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
Posto niko ne odgovara ja cu :)

Pa recimo da se nismo bas proslavili :)
Sa Tuzlom i Srbijom nerijeseno, od Slovenaca smo dobili petardu a za trece mjesto smo izgubili od Srbije sa 2:0. U finalu Slovenci su pobjedili Tuzlu.

Slobodno dodji na neki od treninga, zene/djevojke su uvijek dobrodosle :) Imali smo jednu djevojku prosle sezone ali je prestala da dolazi a ima i djevojcica u djecijoj ekipi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Invader je napisao:
Imali smo jednu djevojku prosle sezone ali je prestala da dolazi

Hm, hm,...niste se ponasali kao gospoda, je li?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 19:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
A ne ne ne...mi smo nju drzali kao malo vode na dlanu :)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
U utorak pocinje upis novih clanova (odrasli - srednjoskolci i stariji) Floorball kluba Gromovi. Termini za nove clanove su: - utorak 21:30-23:00, - nedjelja 18:30-20:00, Lokacija: sala Osnovne skole Zmaj Jova Jovanovic (kod zelenog mosta) Pozivamo sve zainteresovane da dodju na trening, da se upoznaju sa ovim dinamicnim i zabavnim sportom i da se sami okusaju. Ocekujemo vas u utorak.

P.S. Hertzog i BSE su vec vrbovani! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prvo ukrao si mi potpis, drugo gde je tamo skola :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 09:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Skola na Hisetama se nalazi na drugom skretanju na desno kad se ide od zelenog mosta iz pravca Mejdana. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Ma ovo je odlicno...

U gradu u kome je sve mrtvo organizuje se turnir raritetnog sporta.

Eh, kad bi se neko jos sjetio da napravi terene za golf :cry:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 07:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Frisky_Dingo je napisao:

Eh, kad bi se neko jos sjetio da napravi terene za golf :cry:

Za info: Tereni za golf su planirani na Manjaci...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Znam da su planirani, kao sto su planirani autoputevi, stadion itd...kod nas je planiranje u ++ beskonacno :(

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 08:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za forumase iz Sarajeva.

Citiraj:
Jeftini i zabavni timski sport za koji vam trebaju tek štapovi, loptica i talenat u njenom udaranju, floorball, stigao je i Sarajevo. U subotu, 17. oktobra u 13 sati ovaj sport za 21. vijek, koji zovu i "hokej na parketu" igrat će se u fiskulturnoj sali Druge gimnazije u Sarajevu. Tada će biti održana prezentacija i prvi trening floorballa u Sarajevu.

Organizatori ovog neobičnog sportskog događaja su UG "YMCA Bosna i Hercegovina" i Floorball klub "Gromovi" iz Banjaluke.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 14:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Jan 2010, 14:36
Momci,

Cuo sam da se radi na formiranju regionalne lige gdje ce i Gromovi ucestvovati i da ce ovdje biti i otvaranje lige. Ako neko ima neko vise informacija molim da ih postavi, mozda bi FbC Gromovi mogao reci nesto vise.

Inace prije par mjeseci sam cuo za floorball i pratio sam nekoliko utakmica na Eurosportu. Iskreno odusevio sam se kako je dinamican, brz i zanimljiv sport i drago mi je da je i u BL registrovan klub Gromovi.

Poz

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lukaman je napisao:
Momci,

Cuo sam da se radi na formiranju regionalne lige gdje ce i Gromovi ucestvovati i da ce ovdje biti i otvaranje lige. Ako neko ima neko vise informacija molim da ih postavi, mozda bi FbC Gromovi mogao reci nesto vise.

Inace prije par mjeseci sam cuo za floorball i pratio sam nekoliko utakmica na Eurosportu. Iskreno odusevio sam se kako je dinamican, brz i zanimljiv sport i drago mi je da je i u BL registrovan klub Gromovi.

Poz

Regionalna liga je formirana i ona krece u Februaru, a za sada su tu ekipe:
InSport Skofja Loka (SLO)
Galaks (SLO)
Gromovi (BiH)
Tuzla 3:16 (BiH)
Stari Grad (SRB)
Vodafone (TUR)

A moguce je i prikljucenje nekih ekipa iz Austrije, igrace se u turnirskom sistemu, tako da ce biti odrzana tri turnira. Prvi je 20.02.2010. u Banja Luci gde ce biti i otvaranje lige, a druga dva turnira ce biti odrzana u martu i maju u Sloveniji i Srbiji.
Ovaj mesec se vrse pripreme i bice odrzane dve prijateljske utakmice sa ekipom InSport Skofja Loka (SLO) u Banja Luci (23.01.2010.) i jos dve u Sloveniji pocetkom februara

Eto ukratko i najvaznije

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 20:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
Gdje se nalazi ovaj klub Gromovi... eto ja bih da dodjem da vidim kako to izgleda pa mozda i pocnem trenirati....samo mi daj adresu.....!!!!!! :) :) :) :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Doctor Who je napisao:
Gdje se nalazi ovaj klub Gromovi... eto ja bih da dodjem da vidim kako to izgleda pa mozda i pocnem trenirati....samo mi daj adresu.....!!!!!! :) :) :) :evil3: :evil3:

Pa treninzi su utorkom u 21.30 u OS Jova Jovanovic Zmaj (to je takticki trening pa i ne mozes videti kako izgleda igra), a Sredom imamo trening na kome se iskljucivo igra: 20.00-21.00 novi clanovi i 21.00-22.00 prvi tim... Ali najbolje ti je da dodjes 20.02. u dvoranu borik kada ce biti otvaranje balkanske lige pa ce biti utakmice taj dan....

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Pitam se odakle tolika podrska ovako marginalnom sportu (dvorana Borik, bilbordi) i sl.?
Mislim, "regionalna liga" od pola tuceta klubova?
A uz sve to ni blizu je da postane pretjerano popularan ili olimpijski sport...

Podrzavam inace sve takve aktivnosti, ali mi u vezi ovog kluba ipak nesto smrdi...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vlada RS nas finansira iz svog budzeta, kao i sam grad... Svi oni daju pare poreskih obveznika da bi se mi zajebavali... U prevedenom znacenju peru pare preko nas, uz neki sitni procenat koji mi dobijamo... Ups sada sam previse rekao i svi cemo u haps...
Kao da je bitno koliko timova ucestvuje, prva je sezona i najbitnije je dobro druzenje i rekreacija, eto ima milion popularnijih sportova pa se nisu uspeli dogovoriti oko regionalizacije, a domace lige propale, ako se tako moze reci, jer nisu niakda ni bile na nekom nivou...
Kako su klubovi prijavljeni za ovu sezonu, ostaje da igramo u tako malom broju, ali vec sada su odradjeni planovi za sledecu sezonu, tako da bi ligu mogao ciniti jako veliki broj klubova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]