banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Sep 2009, 09:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Sep 2009, 09:30
Dobar dan.

Zna li neko neku prodavnicu djecije opreme u B.L. da ima internet stranicu sa katalogom i cijenama.
Krevetici, kolica, vrtici.........

Hvala

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 07:24 
Voajer
Voajer

Ok znate li bar onako okvirno cijene - djecijih kolica, vrtica, hodaljki i stalaka za presvlacenje

Znaci onako srednja vrijednost ako bi ovo kupovao u prodavnici, ni najjeftinije ni naj skuplje.

Hvala

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Stalak za presvlacenje ti je nepotreban. Ostalo ti ne mogu pomoci sem ako ti nisu od koristi inostrani linkovi.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 09:07 
ajkula ima pravo, stalak za presvlacenje je bacanje para.. to ti ne treba..
ne vjerujem da kod nas te prodavnice imaju linkove sa jos i katalozima i cijenama, ali ti mogu reci npr. da su ok prodavnice, bojprom, lelabini i u triglavu na spratu, biciani ( zaboravila sam kako se pise :D ). bojprom je po meni bas super, biciani malo skuplji ali po meni te dve i lelabini iza njih.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 09:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hajd' kada ne znaju ove šro imaju djecu da probam ja.........http://www.bojprom.com/

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 09:24 
Voajer
Voajer

Ok, hvala na javljanju, imate li bar okvirne cijene tih stvari?

Dobar link _zoka, bas to trazim, ali bas ovi imaju VEOMA MALO cijena na sajtu, za kolica nikakve a to me najvise zanima kao i vrtic (koji oni ni nemaju na sajtu).

Poslednji put menjao miura dana 03 Sep 2009, 11:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 11:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Avg 2009, 14:02
Ja dajem veliki + Bojpromu, tamo sam kupila prve stvari za bebaca (tetra pelene, benkice, bodice...) i sve je od kvalitetnog pamuka (uvoz iz Srbije) cijena vrlo povoljna. Sto se tice kolica ja sam izdvojila nesto vise novca za kvalitetna kolica (chicco trio enjoy) znaci baza (kisobran kolica, autosjedalica koja ide i na bazu kolica i korpu koja mi je najbolje posluzila, naravno ako se ne moze izdvojiti onda predlazem da se malo vise testiraju kolica "srednje" klase. Eto po meni je najbitnije da kolica ne budu teska (tesko je sa njima upravljati, em bebica dobija na kilazi pa ce ih biti tesko i nosati). U butiku Zvezdica (kod zgrade PDV-a) imas Cam kolica pa mozes otici da ih isprobas i vidis da li ti cijena odgovara, Graco (Trekko) su isto ok kolica samo ne znam da li ima kod nas gdje da se kupi (Bojprom je drzao Graco), Piccolo i ABC design ( djecija prodavnica na Trznici na uglu).
Sto se tice druge opreme, ormaric za previjanje nije neophodan, ja sam na ormaric koji je dosao uz sobu kupila obicnu premetalicu (20-ak KM) i na tom previjala malog do 6 mjeseci, mada moja prijateljica je kupila istu premetalicu (podlogu za previjanje) i stavila je na ves masinu.
Ostale stvari baby gym, ljulja, viper... sve to ovisi i od bebe a naravno i od finansija.

Ne znam jesam li ista uspjela pomoci (izvini sto ne znam bas okvirno cijene, poprilicno sam davno kupovala, ali vjerujem da je bojprom jedan od jeftinijih (uvoznik je....)).

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 11:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Avg 2009, 14:02
Zaboravih za vrtic, povoljnih vrtica imas u Tropiku i mislim da je to super stvar, nas bebac je volio biti u njemu, cak je i po danu spavao u njemu, ucio se podizati i pravio prve korake. Evo sjetih se sad da sam neki dan dosta djecije opreme vidjela u Pevecu.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 13:45 
Voajer
Voajer

OK, hvala svima na javljanju, da ima malo vise 'okvirnih cijena" bilo bi jos bolje, u svakom slucaju hvala na trudu.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 15:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
ne znam da li je tko primjetio dječju prodavnicu Pizzolino tj. Picolino, kad se pređe gradski most u mejdanu s desne strane preko puta pekare, dakle 100m od mosta desno,

stvarno uočljiv naziv.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi, pošto kupujem poklon, a nemam pojma o bebama, da li mi neko može reći koji broj nose bebe od mjesec dana. Ja sam postala tetka hihihih :D E sad bojim se da joj ne kupim nešto maleno.. Počinje od 16 valjda, no to mi se čini veliko... :/

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
kupis ono sto pise od 0-3 mj,ako je nesto sto se sad moze nositi a mozes i 3-6mj bebe za cas narastu :)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Htjela sam starke al su 30€... Pokvarenjaci... Kupiću nešto drugo. Hvala na odg :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moze mali savjet? Te minijaturne stvarcice jesu sladjusne ali se obicno dobiju u prekomjernom broju pa se sve ni ne stigne iskoristiti. Radije kupi nesto vece, ako planiras odjevni predmet, a plisana igrackica koja ce kasnije da sluzia za grizenje, mazenje, udaranje, igranje... one znaju potrajati godinama :D

Patikice nemoj da kupujes dok ne prohoda. Tek onda su cool 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hm i to nije loša ideja :D Ovdje ima super igračaka, al su baš skupe... Sve su neke marke, glupa fensi Italija... Al pogledaću sve i svašta, ja sam našla čizmice buce, one što se sad nose:
Slika
E sad zamislite roze za malu bebu kako je slatko... Al igračka nije loša ideja, ovo će joj brzo biti maleno...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jao ja sam videla skoro curicu u ovakvim rozim i helankice crne :D :D :D
PREslatka je :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znam sta pricam :D Ne kupuj sada nista uuuuuuuuu skupo.. Dok je malo obatali za cas a te medice, lutkice, zabice, bubamarice se ubace u masinu a posluze.. pojma nemas :D Evo ti ideja.. Kupi termos flasu ubacenu u neku zivotinjicu. Nema bebe kojoj to ne treba a kasnije posluzi mami za grijanje noguVa zimi :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daj mi sliku toga, nisam to nikad vidjela...
Jao da i helankice bih mogla awwwwww

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]