banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2009, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Tipicna provokacija......nikad se mi na ovim prostorima necemo opametit.....

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 02:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Provokacija je zastava, a nije javni poziv na klanje balija, zidova i Hrvata? Bem ti karakter.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 03:30 
Majstor
Majstor

BL4ever je napisao:
Dust je napisao:
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=37&id=21409

Ovi su mnogo gori.

Interesantno je da su ti grafiti u Banjaluci o kojima govori sarajevska TV ispisani zelenom bojom.
Mislim da ta boja nije popularna kod naših nacionalista. Ali, šta ja znam. Ne dijelim ljude po bojama.
I još se pominje jedna vjera koja nije ni učestvovala u ratu.
Možda je to provokacija nekog iz Sarajeva.

Ako je te grafite ispisao neko iz BL, onda ga stvarno treba kazniti!

Mene interesuje zašto ta TV ne objavi i priče o nekim drugim grafitima koji osvanjuju u Federaciji?

Oh, pa to je ta popularna RS "istina". Muslimani su sami sebi rusili dzamije, grobove, kuce, samozapaljivali, klali, granate sami na sebe bacali, klali rodjenu djecu a srpsku bacali lavovima bla bla bla. Ima Boga, to najvise znaju ocevi sto su namad palili a sada im djeca ginu u saobracajkama.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 07:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Dust seres al pretjerano, ako se muslimane ubijali klali i silovali Srbi ko je onda to isto radio Srbima??? Po tvojoj logici vjerovatno srbi sami sebi ili hrvati, muslimani nisu gdje bi ono. Dok je takvih kao ti BiH nikad nece biti moja drzava vec cu biti samo veci i veci nacionalista i zivjecu i volicu samo Cetnicku RS a ostatak bosne moze sutra u zemlju da propadne samo cu slaviti taj dan i nista vise.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Block out je napisao:
Za par sati sto sam proveo vidjeo sam preko 20 mermerni tabli na raznim zgradama i trgovima "ovdje su cetnicki agresori...", "na dan...je srpska agresija", "na ovom mjestu je...". "na ovu zgradu je ispaljeno...", "ovdje su djeca Sarajeva..."!!!
Raznih spomenika i svacega........ :angry3:

NAJJACE u svemu ovome je sto su skinuli plocu i uklonili sva obelezja mesta odakle je Gavrilo Princip izvrsio atentat na Ferdinanda jer je Gavrilo Princip naravno "ćetnik, srpski agresor i slicno" debili kompleksaski

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 08:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Kao da Srbi ne znaju kakve ovi kontove imaju, pa već 15 godina slušamo kako nas treba protjerati sa ovih prostora, prijete nam traktorijadama i genocidom, tako da ova zastava nije ništa neobično.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Interesanto Dust da si odmah našao kontra sliku a nisi našao za shodno da prvo osudiš ovu provokaciju.
I onda pišeš o karakteru... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Hertzog je napisao:
Block out je napisao:
Za par sati sto sam proveo vidjeo sam preko 20 mermerni tabli na raznim zgradama i trgovima "ovdje su cetnicki agresori...", "na dan...je srpska agresija", "na ovom mjestu je...". "na ovu zgradu je ispaljeno...", "ovdje su djeca Sarajeva..."!!!
Raznih spomenika i svacega........ :angry3:

NAJJACE u svemu ovome je sto su skinuli plocu i uklonili sva obelezja mesta odakle je Gavrilo Princip izvrsio atentat na Ferdinanda jer je Gavrilo Princip naravno "ćetnik, srpski agresor i slicno" debili kompleksaski

Mislis na nesto ovako? :wink:
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... mQPcvpHQDg
Slika

Inace kada je Vojo Dimitrijevic radio taj spomenik, nije mu bilo dozvoljeno da se dizu ikakve biste iradi nesto monumentalno!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Ajjj Bože dragi šta vi sve shvatate kao provokaciju.
Za neke ja provokacija kad vidi bajrak na Džamiji.
Pa valjda su se Bogu molili/klanjali u tom šatoru.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Eh, ako je komad zelene krpe na nekoj čuki najveći problem, onda se ova zemlja ne treba brinuti za svoju budućnost.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aco51 je napisao:
Ajjj Bože dragi šta vi sve shvatate kao provokaciju.
Za neke ja provokacija kad vidi bajrak na Džamiji.
Pa valjda su se Bogu molili/klanjali u tom šatoru.

Citiraj:
Zastavu su na šator, koji služi za obavljanje verskih obreda, postavili pripadnici OS BiH, koji su inače stacionirani u Bihaću

Citiraj:
vojnim propisima strogo zabranjeno isticanje verskih simbola izvan objekata u kojim se obavlja molitva.

Ako se u šatoru vrši molitva...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
sta ima muslimanska zastava da trazi na srpskoj teritoriji? boli me ona stvar sto on hoce da se moli! nek se moli u svojoj muslimaniji, ili negde na zatvorenom, s obzirom da nije na svojoj teritoriji.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Islamska zajednica BiH pokušava da Oružane snage BiH pretvori u privatni servis Mustafe Cerića. Osim što je IZ BIH napravila pravi skandal s isticanjem verske zastave na vojnom poligonu na Manjači, Cerićevi saborci pokušali su da vojsci narede da helikopterom voze poglavara IZ na otvaranje obnovljene džamije u Fazlagića Kuli kod Gacka, tvrde odlično obavešteni vojni izvori!

http://pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=78170&sectionId=51

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Zasto se opste dovoljavaju objekti takve vrste, u vojsci? Zar nije i vise nego suvisno..?!?
Cemu razvrstavanje, cemu sav taj cirkus?
Pa mladi i onako rijetko idu u vjerske objekte... a ako vec, pomoli se Bogu, pa, kada odes na odsustvo- radi sta zelis... :-? :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Aaron je napisao:
Eh, ako je komad zelene krpe na nekoj čuki najveći problem, onda se ova zemlja ne treba brinuti za svoju budućnost.

Još jednom si dokazao da si pravi "Jevrej", s obzirom da dolaziš iz zemlje koja je puna čuka i na kojima se vijore isto tako zastave, a krađa i spaljivanje su svakodnevna pojava.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
filozof sa vrbasa je napisao:
Još jednom si dokazao da si pravi "Jevrej", s obzirom da dolaziš iz zemlje koja je puna čuka i na kojima se vijore isto tako zastave, a krađa i spaljivanje su svakodnevna pojava.

Hajd ne lupetaj. Dole se vijore razne zastave i zastavice, svih boja i oblika, pa niko ne pravi frku. Puno je gore kad opauči neki bombaš-samoubica.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
izvini, ali, tolike zrtve smo ostavili u ovom ratu, p astvarno je previse da i njihovu zastavu gledamo. mozda mi i ne bi toliko smetalo, da ja mogu to u federaciji da uradim, tj. bilo ko od nas. da rasiris svoju zastavu i uzmes da se krstis. pa to kad bismo uradili, u roku od 5 min. bismo bili 2m pod zemljom!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
veverushka je napisao:
izvini, ali, tolike zrtve smo ostavili u ovom ratu, p astvarno je previse da i njihovu zastavu gledamo. mozda mi i ne bi toliko smetalo, da ja mogu to u federaciji da uradim, tj. bilo ko od nas. da rasiris svoju zastavu i uzmes da se krstis. pa to kad bismo uradili, u roku od 5 min. bismo bili 2m pod zemljom!
Evo ja te pozivam ponesi zastava koliko te volja i krsti se dan i noć da ti niko neće ništa učiniti .

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemoj da pričaš bajke, eno u Teheranu prije neki dan polupano groblje. I mrtvi smetaju, a kamo li živi.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 13:42 
Majstor
Majstor

veverushka je napisao:
sta ima muslimanska zastava da trazi na srpskoj teritoriji? boli me ona stvar sto on hoce da se moli! nek se moli u svojoj muslimaniji, ili negde na zatvorenom, s obzirom da nije na svojoj teritoriji.

Povuci vodu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]