nikolailic je napisao:
Druže nisi u toku.
Da se to tako lako dijeli ne bi ni tražio ovde. Službeni glasnik se plaća, to samo ko se pretplati može dobijati službene glasnike. Nema to džaba. Kotaktiraj ih ti pa ćeš vidjeti kako će se slatko nasmijati. Nema to po sajtovima okačeno, da ima ne bi ni tražio ovde.
Šta znači u javnim ustanovama? To je širok pojam. Treba naći nekog u toj javnoj ustanovi ko radi u računovodstvu gdje su zaduženi za prelistavanje službenih glasnika (naravno ako je ta ustanova pretplaćena za primanje SG).
Sve se može, kad se hoće.
Ako si imalo sposoban - naći ćeš za 0 KM.
Raspitaj se i u ministarstvu obrazovanja jer to spada u njihovu nadležnost - oni su i autori pravilnika. Oni su ti dužni dati tu informaciju u roku od 15 dana od dana kada im uputiš zahtjev (zbog Zakona o slobodnom pristupu informacijama), a mogu ti naplatiti samo troškove kopiranja - uglavnom to neće uraditi.
Uostalom, odeš do Biroa za zapošljavanje (ako si nezaposlen) i zatražiš tu informaciju.
Dao sam ti link za sajt Službenog glasnika pa ih kontaktiraj. Ako ti treba ta informacija - plati!
Ti tu informaciju tražiš zbog sebe, a ne zbog mene.
pozzz