banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2009, 13:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Avg 2009, 13:45
Molim Vas ako neko može da mi pošalje ili kaže gdje mogu preuzeti "Pravilnik o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim školama".
Objavljen je u Službenom glasniku 49/08 polovinom 2008.godine.
Zainteresovan sam za rad u prosvjeti, pa želim da vidim kakve su kvalifikacije potrebne.
Unaprijed hvala svima!
Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 16:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
nikolailic je napisao:
Molim Vas ako neko može da mi pošalje ili kaže gdje mogu preuzeti "Pravilnik o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim školama".
Objavljen je u Službenom glasniku 49/08 polovinom 2008.godine.
Zainteresovan sam za rad u prosvjeti, pa želim da vidim kakve su kvalifikacije potrebne.
Unaprijed hvala svima!
Pozdrav!

Službeni glasnik RS:
http://www.slglasnik.org/
Ima na sajtu i dio za kontakt...

A može se naći u gotovo svim javnim ustanovama i brojnim preduzećima (potrebno je raspitati se - svako zna bar nekoga ko to može naći)... a mislim da se ta informacija može dobiti na "Birou".

pozzz

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 16:36 
Početnik
Početnik

Druže nisi u toku.
Da se to tako lako dijeli ne bi ni tražio ovde. Službeni glasnik se plaća, to samo ko se pretplati može dobijati službene glasnike. Nema to džaba. Kotaktiraj ih ti pa ćeš vidjeti kako će se slatko nasmijati. Nema to po sajtovima okačeno, da ima ne bi ni tražio ovde.
Šta znači u javnim ustanovama? To je širok pojam. Treba naći nekog u toj javnoj ustanovi ko radi u računovodstvu gdje su zaduženi za prelistavanje službenih glasnika (naravno ako je ta ustanova pretplaćena za primanje SG).

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 16:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
nikolailic je napisao:
Druže nisi u toku.
Da se to tako lako dijeli ne bi ni tražio ovde. Službeni glasnik se plaća, to samo ko se pretplati može dobijati službene glasnike. Nema to džaba. Kotaktiraj ih ti pa ćeš vidjeti kako će se slatko nasmijati. Nema to po sajtovima okačeno, da ima ne bi ni tražio ovde.
Šta znači u javnim ustanovama? To je širok pojam. Treba naći nekog u toj javnoj ustanovi ko radi u računovodstvu gdje su zaduženi za prelistavanje službenih glasnika (naravno ako je ta ustanova pretplaćena za primanje SG).

Sve se može, kad se hoće.
Ako si imalo sposoban - naći ćeš za 0 KM.

Raspitaj se i u ministarstvu obrazovanja jer to spada u njihovu nadležnost - oni su i autori pravilnika. Oni su ti dužni dati tu informaciju u roku od 15 dana od dana kada im uputiš zahtjev (zbog Zakona o slobodnom pristupu informacijama), a mogu ti naplatiti samo troškove kopiranja - uglavnom to neće uraditi.

Uostalom, odeš do Biroa za zapošljavanje (ako si nezaposlen) i zatražiš tu informaciju.

Dao sam ti link za sajt Službenog glasnika pa ih kontaktiraj. Ako ti treba ta informacija - plati!
Ti tu informaciju tražiš zbog sebe, a ne zbog mene.

pozzz

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 16:58 
Početnik
Početnik

Ma pisao sam care i Služ.glasniku i ministarstvu i udruženjima, sve sam ja to prošo.
Ljudi kuliraju boli ih uvo, neki ne odgovaraju, neki pričaju šuplju priču, a pravilnika nema.
Znam i ja da je zadnja opcija plaćanje.
Vidjeću.
Hvala!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]