banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2009, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Evo upravo sam maloprije zvao i dobio info da ce Eurosport2 sa bundes ligom najvjerovatnije biti ubacen sredinom sljedece sedmice umjesto dosadasnjeg ES2. Kazu da ih je dosta zvalo za taj ES2 sa bundes ligom pa ce biti vljda. Takodje kazu da su u pregovorima sa FTV, tj.da su poslali zahtjev njihovoj pravnoj sluzbi pa sad ocekuju odgovor, a inace bice promjena u kanalima tamo negdje u oktobru, ili ako ne tad do kraja godine.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 14:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
jel misliš na netkom kablovsku ili na eltu

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2009, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DANIJEL BL je napisao:
jel misliš na netkom kablovsku ili na eltu

netkom sam zvao, elta ima ftv.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2009, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
Evo upravo sam maloprije zvao i dobio info da ce Eurosport2 sa bundes ligom najvjerovatnije biti ubacen sredinom sljedece sedmice umjesto dosadasnjeg ES2.

Valjda ce i njihove kolege sa Elte slijediti ovaj primjer, pogotovo sada kada sve veci broj kablovskih operatera postepeno ukljucuje Eurosport 2 Bundesliga.

A sto se tice Arena Sport TV, sudeci po pregledu programa, to za pocetak izgleda dosta dobro...

Slika

Jos samo da ugleda svjetlo dana i u nasoj kablovskoj...po mogucstvu, sto prije, to bolje... 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
BL Boy je napisao:
Evo upravo sam maloprije zvao i dobio info da ce Eurosport2 sa bundes ligom najvjerovatnije biti ubacen sredinom sljedece sedmice umjesto dosadasnjeg ES2.

Valjda ce i njihove kolege sa Elte slijediti ovaj primjer, pogotovo sada kada sve veci broj kablovskih operatera postepeno ukljucuje Eurosport 2 Bundesliga.

A sto se tice Arena Sport TV, sudeci po pregledu programa, to za pocetak izgleda dosta dobro...

Slika

Jos samo da ugleda svjetlo dana i u nasoj kablovskoj...po mogucstvu, sto prije, to bolje... 8)

Pa sad italijansku ligu vec imamo na Sportklubu, a i nisam neki ljubitelj iste pa onako nije bas nesto ali ce mozda biti bolje kasnije.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
drug je napisao:
BL Boy je napisao:

Slika

zar uz tolike sportske kanale trazis jos ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kakve tolike sportske kanale BSE, imamo svega 3 cisto sportska kanala na kablovskoj i to Sport klub i ES 1 i 2 ako je to puno onda ne znam. Sad istina ima jos kanala koji prenose sport, ali nije non stop i kao sto vidis nemamo prenosa utakmica lige 5-ce na svim tim silnim sportskim kanalima. Takodje sto se tice filmskih kanala vrlo lose samo hallmark, ali to je sad druga tema. Generalno moze se reci da je los izbor kanala kod nasih kablovskih operatera, bruka nekih kanala bez prevoda, a malo je tematskih kanala i sto je najveci problem jos nemamo paketa gdje bi korisnici sami birali koje kanale ce gledati ili tako nesto (ili svaki mjesec glasali kojeg da ubace izbace iz ponude), pa onda ko voli sport uzme paket sa vise sportskih kanala i sl.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
kakve tolike sportske kanale BSE, imamo svega 3 cisto sportska kanala na kablovskoj i to Sport klub i ES 1 i 2 ako je to puno onda ne znam.

Zaboravio si SOS kanal i DSF...E bas recimo umjesto DSF, bi mogla Arena Sport TV i sve po taman...naravno pod hitno izmijeniti Eurosport 2 sa verzijom istog kanala sa Bundesligom lokalizovanog na srpski...

BSE je napisao:
zar uz tolike sportske kanale trazis jos ?

U sustini i nema ih puno...naravno ako se uzme u obzir da mi u kablovskoj imamo samo osnovnu ponudu bez formiranih paketa, onda tvoja primjedba stoji, ali ako bog da, pa zazivi digitala, i formiraju se paketi, u sportskom bez jos Sport kluba + te buducih drugog, treceg i cetvrtog kanala Arene, uz Golf klub, Fox sport ili ESPN, EXTREME Sports Channel, nema ni govora o ozbiljnom sportskom paketu...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma SOS ni ne racunam skroz mi je bezveze kanal vrlo rijetko ga gledam, a DSF mi na Netkomu nemamo tako da smo sto se tog sport tice jos jadniji od korisnika ELTE.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 23:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Ma SOS ni ne racunam skroz mi je bezveze kanal vrlo rijetko ga gledam, a DSF mi na Netkomu nemamo tako da smo sto se tog sport tice jos jadniji od korisnika ELTE.

Pa nije bas da se SOS ne moze racunati u sportske kanale...zna na njemu biti dosta dobrih stvari, pogotovo pres konferencije nakon utakmica i pracenje liga nizeg ranga sto cak i RTS samo "na brzinu preleti"...Ko je pratio danas "SOS bubamaru" imao je priliku vidjeti pregrst reportaza sa fudbalskih utakmica igranih proteklog vikenda, od Jelen superlige do Vojvodjanske lige...Kad smo vec kod SOS-a, bas danas su potvrdili da ce ipak pratiti Prvu ligu Srbije jer je postignut dogovor sa Zajednicom prvoligasa Srbije oko sufinansiranja ovog projekta...Termin za reportaze je utorak.

Citiraj:

TV program posle 18.00 - utorak, 25. avgust 2009.
SOS kanal
...
-18.45 -SOS vesti
-19.00 -INpuls
-19.15 -Prva liga Srbije
-20.45 -SOS vesti
-21.00 -INpuls
-21.15 -U šestoj brzini
-22.00 -Balkanski špijun
-22.30 -Reket
-23.10 -Košarka
-00.00 -Crna tačka

http://www.krstarica.com/lat/tv/index.p ... elimican=1

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 00:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2009, 00:28
Kod nas u Gradišci ima ES 2 Bundesliga. Prvo kolo nije bilo, ja poslao mail (nemam pojma ima li kakve veze) i od drugog kola ima. :) Inače, kod nas je sad vlasnik kablovske Aneks (bivši Blic).

A što se tiče Serie A na Sportklubu i Areni. Samo pogledaj koje su utakmice radili ove sedmice i biće ti sve jasno.
Je li ima u BL Spotklub+ u ponudi? Ovdje nema.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 06:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Nema ni ovdje.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 07:16 
Majstor
Majstor

Pa ako su poustili u Gradišci bio bi red i nama da puste...odo ih zvati majku im......

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 05:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pod hitno u kablovsku...Arena Sport TV - danas na programu...

Slika

=D>

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 11:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi na Arena Sport TV rade posao...Pored vec postojeceg prvog programa koji je krenuo prije desetak dana, danas startuje i drugi program......Arena Sport 2...

Slika

http://www.tvarenasport.com/

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Neces to gledati u Elti ni za pola godine 99%

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da trampimo onda Arenu TV za Sport klub :lol: posto je Sport club koliko vidim postao losiji nego prethode sezone prenosi drugih liga i liga koje nisu u top5 i nisu bas neka atrakcija za gledaoce. Od sutra na Total TV krece ES sa bundes ligom pa posto vidim (po prekidu programa kad nestane da Netkom izgleda preuzima sa Total TV kanale, jer tada po nestanku slike pise probajte prebaciti na drugi kanal i u uglu potpis Total TV ) moguce da ce i nama od sutrta bundes liga.

Drug ma te reportaze sa trecerazrendih utakmica na SoS mislim da malo kog interesuju, jelen super liga i sl. gdje kvalitet fudbala nije bas na zavidnom nivou nije nesto cime bih bio odusevljen. Nije lose to sto se bave analizom utakmica i intervjue sto ubace ali mislim da sve zajedno program te TV meni nije neophodan.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 06:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Da trampimo onda Arenu TV za Sport klub :lol: posto je Sport club koliko vidim postao losiji nego prethode sezone prenosi drugih liga i liga koje nisu u top5 i nisu bas neka atrakcija za gledaoce. Od sutra na Total TV krece ES sa bundes ligom pa posto vidim (po prekidu programa kad nestane da Netkom izgleda preuzima sa Total TV kanale, jer tada po nestanku slike pise probajte prebaciti na drugi kanal i u uglu potpis Total TV ) moguce da ce i nama od sutrta bundes liga.

Calcio nije u top 5? A Calcio ide u Sport klubu! Ili se ta petica nesto promijenila? Salim se! Arena za Sport klub???
Ne, ne, to ne dolazi u obzir! Sport klub je sjajan kanal, tu imas svega, od tenisa, fudbala, americkog fudbala ( od ove sezone ide CEFL ), pa do kosarke Euroliga i NBA ( takodje od ove sezone) a uz sve to i lokalizovan je na srpski…Zasto sam rekao Arena za DSF? Logicno - DSF je njemacki kanal, a Arena je srpski sportski kanal…Zar nije logicnije imati u ponudi kanal na jeziku kojeg ogromna vecina gledalaca razumije za razliku od DSF, koji je na njemackom, i koji usput i nije nesto bog zna sta…

BL Boy je napisao:
Drug ma te reportaze sa trecerazrendih utakmica na SoS mislim da malo kog interesuju, jelen super liga i sl. gdje kvalitet fudbala nije bas na zavidnom nivou nije nesto cime bih bio odusevljen. Nije lose to sto se bave analizom utakmica i intervjue sto ubace ali mislim da sve zajedno program te TV meni nije neophodan.

Bez obzira na kvalitet fudbala u Jelen super ligi, cinjenica je da ogromna vecina ljudi u gradu, navija ili za Zvezdu ili za Partizan…A SOS kanal prati sva desavanja oko Zvezde i Partizana i u srpskom fudbalu uopste…Kamo srece, kamo puste srece da i mi u RS ili na nivou BiH, bez obzira na kvalitet fudbala ovdje, imamo takav kanal, pa cak i tako niskih tehnickih karakteristika poput SOS-a, a ne da nam sve televizije lice na Vikome ili tamo neke Alfe…

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zaboravio sam na calcio, zato sto ga slabo gledam(dosta los fudbal sa dosta prkrsaja), pratim premier ligu(zbog atraktivnog fudbala) i bundes(zbog dosta golova) ponekad primeru ovo ostalo tu i tamo. Mi na Netkomu nemamo DSF, zato i kazem da imamo vrlo malo sportskih kanala. Dobar je SOS samo kazem da nije prijeko neophodan, ali dobro valja neka ga ne kazem samo ga ne racunam kao neki kanal koji ima direktne prenose sportskih dogadjaja. Sto se tice Jelen kuruz lige mislim da je krajnje nezanimljiva kao uostalom sve lige u okruzenju HNL, premier bih i sl. sve su to namjestaljke i unaprijed se zna ko bi mogao titulu uzeti(tako vec sad Mamic kaze Dinamo uzima titulu), nema tu zanimljivosti i neizvjesnosti tj.kvaliteta i konkurencije sve sto je zanimljivo jeste taj derbi koji bude 2 puta godisnje tako da se vecina ljudi ne smara prateci eventualni kiks koji rijetko kad bude, jer to je kod nas smak svijeta kada neko izgubi od autsajdera.

Ja sam za Arenu neka izbace onaj RT, Vesti, Mondo TV ili RAI mislim da to slabo ko prati(a nema ni prevoda), a neka ubace jos koji filmski i sportski kanal jer ih nema puno.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 12:55 
Majstor
Majstor

netkom bi trebao u narednih mjesec dana krenuti s digitalnom varijantom
možda u dodatnim paketima bude mjesta za arenu.....
ovo je stvarno sramota za ES 2 BL ...isti gazda kablovske u Gradšci i imaju već 15 dana bundes ligu...a mi kao da živimo na kraju svijeta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]