banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Banjalucka Mafija
PostPoslato: 20 Avg 2009, 14:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
ma ne dive se...ti mafijasi su obicni rizani koji nikada nece imati miran san, a kad se pare istope bice niko i nista i poubijace se medjusobno, rijetko ko prezivi od njih...a nisu svjesni da i neko ko im se divi divi im se samo zbog para i sto ih se boji a to su ovi bezmozgasi...a nikako ne zato sto su neki intelektualci ili ti ne daj boze poznati po necemu humanom u ovom gradu :)) tako da ...nikad niti sam im se divio niti bi kad htio da budem na njihovom mjesstu...para imam dovoljno i sto je najvaznije sve su bjele pare, a ne crne kao njihove...i jos mirno spavam:)))

Al polako dolaze vremena kad ce se i oni svojih djela da stide...dovoljno je samo reci par clanaka u Nezavisnim novinama....sto su nekidan bili izasli mnogi novopeceni bogatasi su se zastidjeli dobro kad su ih prozvali za zlodjela iz rata i crni kapital kako su stekli...polako sve izlazi na vidjelo kad tad, a doce na red i sud i sudstvo...ako ne sutra za desetak godina mora...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 15:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Avg 2009, 13:06
Zivjela REVOLUCIJA!!!! :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 15:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
HeAd je napisao:

Al polako dolaze vremena kad ce se i oni svojih djela da stide...dovoljno je samo reci par clanaka u Nezavisnim novinama....sto su nekidan bili izasli mnogi novopeceni bogatasi su se zastidjeli dobro kad su ih prozvali za zlodjela iz rata i crni kapital kako su stekli...polako sve izlazi na vidjelo kad tad, a doce na red i sud i sudstvo...ako ne sutra za desetak godina mora...
Ima li neki link ka tim clancima?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Jeste bezmozgasi im se dive i uzivaju u drustvu takvih, to jeste tako nema sta, ali nije mi jasno sto na ovim prostorima se cijene vise takvi ljudi nego, kao sto si ti napisao neki intelektualac/i! To je problem jednog ovakvog drustva...nadam se i ja da ce doci taj dan kad ce se odgovarati za "crno" stecene pare ali sta cemo mi do tada i kako djecu svoju (posto ce taj proces duuuugo da traje) izvesti na pravi put kad se svi loze na price o laganim parama i stvaranju klanova!? Zato kazem da je sistem vrijednosti totalno upropasten...jel gledaj, za neke od nas je dovoljno to sto imamo i cijenimo ono sto na ramenima nosimo ali vecini je vazno ono sto mozes da kupis i da pokazes.
Takvim ljudima ti clanci dolaze samo kao reklama...ne znaju oni sta je stid pusti to kraju!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
Vjeruj oni danas imaju novca sutra ga nemaju...gledam ovih par klinaca sto se kurce po gradu...pa oni nemaju felera da naspu gorivo u motor, a kamoli da ga registruju...sve ti je to jogurt mafija...t.j. traje 30 dana:))
dok ovi malo zesci su svi na kokainu smrcu ko ludi i u tom svemu se gube...tako da BL mafija je kurton zivi...kojeg ce vrijeme pojesti kad tad ipak ovdje je bio rat treba vremena i sto je najvaznije treba PRAVNA drzava u kojoj ce vladati nacela zakona kojeg opet dobro treba promjeniti jer za neka krivicna djela su kazne smjesne...cuj nagodio se sa sudom...to kad cujem sjede mi pocnu da rastu....

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

U mome svjetu koji nazalost jos ne postoji! Mafijasi bi po ulicama cistili cipele radnickom narodu da imaju za kruha 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zasto mafijasi zive danas ovako jasno je! Zakon je nesposoban tj drzavno (ne)uredjenje. :wink:

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 20 Avg 2009, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jalija je napisao:
Ebiga raja,Izet prica za sebe.

A prava mafija kod nas su politicari,tako zive,tako se ponasaju.

To je jedeno te isto!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 14:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
Mislim da Banjaluka i nema "Banjalucke mafije" osim sitnih kokosara .Jace lopovluke pravi najvise Srbijanska mafija.Sve smo uvezli odande pa i njih.Nikad niko od banjaluckih jacih lopova nije operisao u banjaluci (svom gradu).Islo se vani a u BL se dolazilo da se trosi "zaradjeno".

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja nikako ne kontam nase zakone i policiju - zna se da je covjek nezaposlen, da ne radi nista, a vozi, A6, X5 ili A8, i nikom nista, niko se ne pita otkud, kako, hajde da vidimo sta radi...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ja sam najjaci mafijas u BL. Upravo sam nabio 230-ti level na Mafia Wars. 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 11:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Avg 2009, 11:47
Dragi moji prijatelji, mene interesiraju čunke kao šta su Goran Ćulaja, i njegov prijatelj Dejo. Da li je istina da sa bave prostitucijom, drogom,reketom i slično ? Da li mi možete nešto više reći o njima ?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 12:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Startuj ih na ulici i pitaj :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
nisam ranije obračao pažnju na ovaj topic jer ovako nešto nije u mom interesu,međutim,
pogledao sam Godfathera sva tri djela, ali ne zbog toga,

malo sam se upitao,
osim dakle kako je prethodno r4ečeno vlasti, dakle ovih na TV ekranima koji su tu već decenijama, a koji su donekle predstavnici ili pijuni krupnijih igrača, bilo odavde bilo izvana,
dakle ima ljudi koji su za sjenu i tu je valjda krupna riba,
ali posebnu pažnju obračam npr. na uvoznike određenih artikala npr.prehrambenih i drugih, jer tu se vrti novac, tako je radio i Corleone, dakle ne ova sitna djeca, već vlasnici nekih lanaca i slično koji ubiru novac i diktiraju7 standard,
tko to uvozi stoku i meso? sjemenski materijal?lijekove?cigarete?naftu?i slične artikle od važnosti za cirkulisanje zajednice, dakle uvoznici, kontrolori struktura vlasti i preduzeća, članovi upravnih odbora, bankari, ja stvarno malo o tome znam jer nisam u tome niti me takav život interesuje, ali ove ličnosti utiču itekako na naše živote,
uvoznik Pioneer sjemena?radi za amerikanca.
Sve u svemu planirano su raskupusali Jugu, ovi izvana i domaći izdajnici.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Vdim braca Brnici su opet aktuelni.Bacena bomba na Face, u prizemlju kafene je jedna od najjaci kockarnica,koja radi cjelu noc,bas se igra u veliku lovu.

Vjerovatno je neko ostao bez gaca,pa se fatio bombice :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 12:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2008, 11:45
Jos negdje na pocetku teme je neko rekao da ocito imamo pogresne idole. Jbt, pa zar 10 stranica o banjaluckoj mafiji, o "poznatim" facama i kriminalcima?! Zasto bi me bilo briga sta radi neki tamo nebitni Izet ili Eno ili ko zna ko!? Pa sramota je da se ljudi hvale kako su isli u osnovnu skolu sa nekim, znaju ko je kome bio ucitelj, i to je sve sto im je ostalo u glavi iz osnovne, ne daj boze da znaju sastaviti obicnu prostoprosirenu recenicu bez bar 2 pravopisne greske. Sto je najtuznije, to im nije problem i nikad im nece biti jasno zasto je to uopste nekome potrebno.. ne daj boze malo aktivirati te 2, 3 sive celije koje imaju. Sto se mene tice, umjesto tih svih informacija o banjaluckim mafijasima treba da stoji jedan post, npr. :" uhapseni ... odredena zatvorska kazna u trajanju od.. " i to je to!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Koga jos interesuju ovi banjalucki kauboji :lol: ...to nije ni vidjelo mafije...to su vecinom samo polupismeni momci koji su na snagu napravili par tucnjava i pucnjava (ako se pucanje u zrak moze nazvati tako), pa ih sad svi gledaju kao mafijase...ma kakvi crni mafijasi...oni pravi, koji prave biznis, okrecu pare i tjeraju strah u kosti su oni o kojima se i ne prica...a zna se u kojim foteljama oni sjede...ovi im dodju samo kao potrci...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 19:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2009, 21:16
Svi vi živite u pogrešnim uverenjima, kad ovde pišete samo sebe lažete, pa ko od vas ne bih hteo da mu puše najbolje banjalučanke, da ih karate gdje god hoćete i kako god hoćete....alo breee o čemu vi pričateeee !!! 8) To ko je mafijaš ko nije, alooooo ...kad vidite klinca koji ne jebe nikoga i fura svoj život i bori se za njega on je za mene mafijaš i bori se protiv najveće nepravde u životu a to je novac koji uništava ljudsku rasu, pa šta će bilo ko od nas da radi nego da se bori za svoje parče kruvaaaa pazite ovu reč kruvaaa, ne miliona maraka nego kruva..

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Ma daj ne pricaj gluposti, vecina tih momaka je dosla iz porodica koje su imale novca...pa znam i ja neke od njih i znam sta pricam...i bas zato sto su imali novca i zakon ih nije tretirao isto kao ostale, zato i rade to sto rade...a sto se tice tih najljepsih banjalucanki, grad ih je pun, pa ne moram da mlatim pistoljem i prijetim da bi bio sa nekom od njih...nisu sve bas tako plitkoumne...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 02:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Sep 2011, 02:06
E ovako gospodo moja lijepa .. stvarno ne zelim nikoga da uvrijedim sa ovim sto cu sada napisati.. Licno poznajem Izeta.. Jako dobar covjek,uspjesan,voljen,pun ljubavi .. Covjek zeljan dobrog drustva i dobre zabave,sa druge strane,vrijedan,izgradio je ogromno bogatstvo. Jedan obican covjek koji naravno kao sto vidite i sam ne zeli da zivi u sredini gdje je primitivizam i dalje najjace oruzje koje imamo.. Samo zbog toga sto ima ono za cim vecina ljudi boluje.. Samo se preispitajte,koliko ste vi na ovom forumu ispali iskompleksirani i zavidni.. Bice mi cast da licno pokazem ovaj forum Izetu pa da se drugarski dobro nasmijemo na ovo sve.. A ako je Izet mafijas,ubica,samoubica ? sto mi nije jasno,jos je ziv .. znaci vecina od vas ce saznati licno da li je to .. mislim stvarno neke stvari morate prestati gledati kao takve.. Sa jedne strane ljudi poput Izeta koji su izgradili sebi ime i zivot u raskosi , sa druge strane malo manje bogati ljudi koji kupe svome djetetu auto i puste djete da pokaze svima sta ima ? Zar je to odma' znak da je mafijas,da je jadan ? kako god.. LJUDI , preispitajte sebe prije nego sto brukate ljude koji su uspjeli, samo zbog toga sto im zavidite.. Jadni su nasi bijedni mozgovi... I na kraju ,zakljucak,svi ste vi one tetke sto im se smijete kada se iskupljaju i tracaju.. obicne zenturace sto bi se u narodu reklo.. sram da vas bude :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]