banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2009, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
au sinko al' si se ti malo zeznuo...osvojio je samo 2 lige šampiona, igrao još jedno finale iste, izgubio 2 ili polufinala, u italiji je uzeo bar 1 jednu titulu....i ono glavno: ovaj čekzi je neuporedivo jači od bilo koje ekipe Milana što je vodio...samo da iskoristi bar 70% tog potencijala i eto mu titule... Mančester je zadnje 3 godine izvlačio Ronaldo i tu nema puno priče...bio jedini igrač koji je mogao 1 na 1 da riješi tekmu...prosto uzme sam loptu i krene na gol...u ovoj ekipi ne vidim nekoga ko bi to mogao da uradi...Rooney eventualno i to je to...osim ako se bambi ne povampiri pa počne da rešeta protivnike :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Ovi postali-smo-preko-noci-navijaci Chelski-ja me potsjetise na proslogodisnju pricu i velicanje Skolarija. Kako je veliki trener, kako je preporodio Chelski i izvlaci maksimum iz igraca, kako je titula tu... Kad ono medjutim.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prvo nisam navijač čelzija jer ne navijam za klubove koji su postali ''veliki'' preko noći tako što je neko (vlasnik) upumpao 500 milki eura i sad su oni kao neki stručnjaci sa trofeje bla bla bla...hteo sam da kažem da anćeloti ima 10-ak godina iskustva u Milanu i zna kako se dobijaju utakmice i kad ekipa igra loše (sjetite se samo koliko je Milan puta pobijedio ili izjednačio u 90. i nekom minutu). Lično, navijam za Arsenal ali mislim da će se ove godine boriti sa Liverpulom i Sitijem za 3-4 mjesto. I čelzi i mančester su pobijedili minimalnim rezultatom tako da ne vidim što bi mančester bio bolji od čelzija ili obrnuto...sezona je duga i glupo je sada davati prognozu šta će biti na kraju.

što se skolarija tiče: uzeo je sa brazilom titula sp-a 2002. i ništa više nije uradio...vodio je portugal i sa onakvom ekipom (ronaldo, kvarešma, pauleta, postiga, karvaljo, nunjo gomeš, baija, rikardo...) nije uspio da pobijedi jadnu grčku u finalu pred svojim navijačima. sada je valjda završio negdje u uzbekistanu ili kazahstanu...a kakav je čovjek sjetite se samo ''šakatanja'' sa dragutinovićem kada smo im zabili gol u 93' minutu :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Milijaš u timu kola, po izboru Eurosporta...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Mančester trenutno nema igrača koji može dati više od 13 golova u sezoni (mislim samo na ligu).....i mislim da nema ekipu za odbranu titule.... :evil3: svaka čast Naniju, Valenciji, Rooniju, Berbatovu ali to nije to bez Ronalda...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rooney moze dati dosta golova ako igra isključivo u napadu...fazon je u tome što je ronaldo bio univerzalac: igrao je i sredinu i napad, i krilo i špica po potrebi, dalje: zabijao je i lijevom i desnom, imao igru glavom, slobodnjake i naravno: brzinu i dribling. jednostavno rečeno: bio je teg na vazi koji odlučivao na čiju stranu će da prevagne rezultat na kraju. ponavljam, tek je odigrano prvo kolo i jako je neozbiljno davati bilo kakve prognoze.

P.S. grobar sam, ali drago mi zbog Milijaša...ako je istina da ga je eurosport izabrao u tim kola :)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I mene je živo zanimalo kako će se snaći u Engleskoj...ali kad nema prenosa tottenham-l'pool, teško je očekivati wolves-w'ham. Sledeće kolo utorak i srijeda, jedva čekam 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

englezi odmah 3-4 kola u sedam dana, dok je lijepo vrijeme da uhvate zalet :D

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Сандерленд - Челзи 1-3
18' Бент
52' Балак (Ивановић асистент)
61' Лампард
70' Деко

Бане играо цијелу утакмицу на позицији штопера.

НАПРЕД ПЛАВЦИ!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobar ovaj Burnley... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Manchester ponovo prvak. Arsenal ce se ispucati do decembra (vjerovatno i ranije), Chelski ce ocigledno par puta momacki kiksati, Liverpool nije odavno u konkurenciji, a ni Citeh nece moci odrzati kontinuitet.

BURNLEY - manyoo 1-0

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bruka.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel' bio prenos???

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jebo prenos, Carrick promasio penal u prvom poluvremenu. Pored zivog Rooneya i Giggsa on suta penal, bruka. A i Ferguson je poceo srati, samo mijenja ekipu, jebala ga rotacija. To je i glupi Benitez radio, pa vidi gdje ga je odvelo. Bruka.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

džaba njima sve to kad nemaju ronalda, pre ronalda i posle ronalda su bili prosek: 3 mjesto i gotovo.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato su apsolutni vladari Premiershipa, zato što su prije Ronalda bili prosjek...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Standardno za engleze....prva dva kola pokazala da ne postoje laki protivnici.....ko god od favorita da ide u goste ne moze da racuna na sigurne bodove.....Arsenal bi mogao da bude jedan od glavnih konkurenata za titulu ako ih ne desetkuju povrede kao i svake godine, al cinjenica je da su glavni igraci puno zreliji nego proslih godina....Manchester (united naravno) je uvijek glavni konkurent pa taman sastavili tim od pocetka jer jednostavno imaju pobjednicki mentalitet kojeg je Ferguson itekako svjestan....Liverpool ako uspije dobit 3-4 utakmice sa losom igrom (ko Manchester prosle godine) definitivno moze bit konkurent za titulu....

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jesu bili vladari dok su ostali bili loši...čim bi se pojavio neko ozbiljniji (arsenal i čelzi) odmah truba...mančester jeste najbolji engleski klub ali ne mogu ni oni svake godine osvajati prvenstvo

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 14:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ajd sad ponovo pročitaj šta si napisao, pa se malo zapitaj nad sobom...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zato su apsolutni vladari Premiershipa, zato što su prije Ronalda bili prosjek...

Pa da, ali ih jebe malo Championship :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]