Citiraj:
Pa dobro, u Sarajevu, Tuzli, Bihacu etc neces naci grafit "ovo je Turska", "Ovo je Arabija", niti se masovno izlazi na ulice kad Turska streljaska reprezentacija osvoji zlato ili Arabija pobijedi Asian Cup, da se dokazuje nekome "muslimanstvo". ( znam, znam turska kad je pobijedila hrvatsku na EP, al to je "one in a million years" ).
Zato sto nikada niste nikoga pobijedili
Citiraj:
Turska je ipak bila ovdje 500 i nesto godina i normalno je da ce tu biti neka tanka crna linija, bas kao i u Srbiji, kroz turske melodije srbijanskog folka, rijeci, uzrecice. BiH, sa druge strane, nikad nije bila dio Srbije, stoga mi je smijesno da se neko fura na, koliko god to nekima bodilo u oci, drugu drzavu.
Malo te istorija zeza
Citiraj:
Prodjoh Bosnom kroz gradove al ne naletih ni na koga ko "brije" na Tursku ili Arabiju kao sto ovi iz "boljeg dijela BiH" briju na Srbiju. Dobro, nadje se tu pokoji vehabija ali oni su procentualno jako jebena karika medju Bosnjacima da bi se racunali.
Ne treba biti neki plahovit strucnjak da bi se kazalo u koga je prisutna kolektivna psiholoska bolest.
Brate peosetaj malo kasabama federacije...pa vidi na sta to lici...TEHERAN.