banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Avg 2009, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nemam obicaj 'bacati' pare na gluposti koji mi nece trebati, al' kao i svima omakn se ponekad :).
Proslo ljeto, kupio kosulju, 50 KM, obukao ju jednom u zivotu 2 sata, i gotovo. Nikad mi se nije svidjala.
Vjerovatno je bilo jos tako nekih bisera, ali sad mi samo ovo prvo pada na pamet.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 16:29 
uuuuuuuuu i ja imam milion takvih stvari... posto sam teska kad nesto kupujem, pa moram 100 puta razmisliti jel to to, desi mi se nerijetko da kupim nesto i nikad ne obucem, ali zato to poklonim drugarici ili mami..
a drugo je to sto ne volim hodati po buticima i traziti, pogotovo guzve, rasprodaje... najvise volim u grad radnim danom ujutro po radnjama kad nema skoro nikoga..

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
I meni se cesto desava da potrosim pare za neku odjecu koju nikad ni ne obucem. Cesto mi se puta to desi. Obicno mi se to desi kad isplaniram otici i kupiti sebi nesto, i nakon 4-5 sati gluvog hodanja kad ne nadjem nista lijepo i da mi se svidja, onda "uhvatim zadnji voz " i kupim "krpu" koja mi se ne svidja, al ajd uzmem da nisam dzabe hodala toliko sati. :D :angry3: A cesto puta sam i odma drugi dan otisla i vratila to sto sam kupila jer mi se vise nije svidjalo kad sam dosla kuci. Vecinom dobijem novac nazad. Zato ja cuvam uvijek racune , ako odjeca stoji 2-3 nedelje u ormaru bezveze i ne obucem je u tom roku onda uzmem racun i vratim je tamo gdje sam je kupila.

Moglo bi se reci da kod mene glupo utrosene pare vecinom idu u hranu koja se ne jede i u garderobu koja se ne nosi.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Kod mene pare idu na gadgets koji se ne koriste, tipa jednom upotrijebljen ispravljac napona za auto-upaljlac koji moze sve moguce uredjaje podmiriti jer ima desetak jackova za sve sto ti moze zatrebati. Najgore je sto ja to skupo platim kad naletim, umjesto da razgledam gdje ima povoljnije.
I pored toga jos jedna standardna muska boljka - alati. Kupio sam si aparat za zavarivanje a nisam znao ni raditi sa njim. Sad sam barem naucio. Ne smijem ponijeti pare u Fis i Centrum osim za ono po sta sam dosao, inace ode sve...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Eeeeeeeeeeeeeeeee grdne rane... Moj sav glupo utrošen novac bio je na garderobu, ali nisam ja opsednuta kupovinom, kao što bi po obrascu trebalo, jer sam devojka, naprotiv meni je to patnja. Bilo bi mi savršeno kada bi mi neko doneo na ofingeru stvari i rekao evo to ćeš kupiti i ja samo platim :D
Živela sam sportskim životom pa mi je i garderoba uvek vukla ka top pravcu i onda su mi problem predstavljale raznorazne kulturne manifestacije :D a ne mogu kao seljak ići npr.u pozorište, na večeru u restoran, na svadbu, maturu....
Prvi glupo potrošen novac bio je na maturi jer haljinu i cipele sam samo tad obukla, onda za svaku svadbu sam imala novu haljinicu i ista stvar, evo ih u ormaru, nikad obučene više, cipele npr.mogu i na farmerice da obujem pa i nisu neiskorištene ali te baš fine stvari, trunu u ormaru jer nemam gde i kad više da ih nosim i to je jedina stvar a ovako da kupim nešto iz hira ili samo zato jer imaju svi ili jer je u trendu ili ko zna šta već drugo, nikada!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Batine cipele prosle godine 175km, jednom obucene, na svadbu.
najgore kad ih moram dati policiji... uuuuuuuuuu, tu sam tezak, ubjedjujem se, nisam ja kriv, to je auto samo... samo...
ili u restoranu, kad me zakolju ko malog brava, a hrana ne valja... volio bih da sam ih bacio...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ovo ljeto kupio majicu kratkih rukava za 75km...sad mi se gotovo ne svidja a nosio sam je desetak puta...malo kasnije vidio mnogo bolju za 25...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Uuuuuu tu sam ti ja ekspert....kupim kosulju od 80evrica jednom obucem i spakujem je u ormar..
A kad bi vam rekao da imam u patikama jedno brat bratu 2500km(onako odflje da nagadjam jer se boim prebrojati.....moglo bi biti i veca cifra) nebi mi vjerovali..svaki put kad najk izbaci novi model odma zavrse kod mene a isto tako i adidas......isto sam zensko Tita mi :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koji broj nosis meni trebaju dvoje... sad pa sad...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
45 pa javi ako oces...imam vise modela i bija :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Eh, nije mi se odavno desilo da kupim nešto što mi ne treba. :proud: :) A dešavalo se prije, uglavom kad se iznerviram ako ne nađem nešto što sam htjela, pa onda onako ljuta na čitav svijet kupim neku glupost, tipa "hlače koje će mi savršeno stajati kad izgubim tri, četiri kilograma.." :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 23:42 
uuuuuuuu cvox, ista sam.. patike su mi bas opsesija, izmedju ostalog, imam 100 pari patika, ali to ne smatram bacenim novcem, nosim ih skoro sve redovno...
i ja to radim, kad nesto trazim pa kupim, pa nema, pa se iznerviram, pa akj kupicu ovo , nije lose, sad se nosi, bla, bla i nikad ne obucem.......

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ja prosle godine uzeo neke teksas hlacice........tad sam ih platio oko 50 km ja msm......obukao ih 3 puta.........evo sad ih ne bi mogao ni do koljena navuci :lol: :lol:
Inace, posto sam kao mladji bio nalozen na rock i tako to starci su mi kupili washburn akustaru i to u Beogradu u nekoj radnji......znam da su je platili papreno......ja sam naucio svega 3 akorda.... :D :D :D Jbg, sta se moze :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 23:55 
i meni, neki skupi sintisajzer, bruka para, kao ja cu svirati, hahahahah......... vezeeeeeeee, naucila samo moj milane, jabuko sa grane..
problem je kod nas sto ne postoji mogucnost da se nesto, kao u inostranstvu, vrati nakon nekoliko dana naravno sa etiketom i dobije novac...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hehe, i ja se bio nalozio na neku triolu sto je rodjak imao, i natjerao mamu da mi ide kupiti kad primi platu. U povratku kuci joj u busu ukradu novcanik sa licnom kartom i cekovima. Kasnije su zvali iz nekog hotela na Pagu da doplati ono sto je "ona" ostala duzna jer je ostavila licnu u zalog, tuzili je zbog duga. Sreca odmah je proglasila licnu nevazecom pa joj nisu nista mogli za dug, ali eto, platila je nekome ljetovanje zbog moje triole (koju sam svirao tri dana i naravno dosadilo mi).

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
BLAF77 je napisao:
Kod mene pare idu na gadgets koji se ne koriste, tipa jednom upotrijebljen ispravljac napona za auto-upaljlac koji moze sve moguce uredjaje podmiriti jer ima desetak jackova za sve sto ti moze zatrebati. Najgore je sto ja to skupo platim kad naletim, umjesto da razgledam gdje ima povoljnije.
I pored toga jos jedna standardna muska boljka - alati. Kupio sam si aparat za zavarivanje a nisam znao ni raditi sa njim. Sad sam barem naucio. Ne smijem ponijeti pare u Fis i Centrum osim za ono po sta sam dosao, inace ode sve...

ovaj... meni treba jedno musko za po kuci,ja 2 srafcigera i kombinirke imam :lol:
lovu na odjecu koju necu ni obuci potrosim uglavnom ako sam s mamom pa me ubijedi da nesto kupim,tipa neke bunde,kaputa sto bih ja mozda i nosila al' nemam gdje,a za cipele,torbe,hranu i kafanu mi nikad nije zao dati lovu niti to smatram bacenom lovom,isto tako sam skoro dobila "kompliment" da sam budala za bezobrazno skup komplet vinskih casa,ali volim dobro klopu i pice na finom stolu... 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 06:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
U subotu udario neki Golf na parkingu.Sad moram iskeširati 200 KM za popravku istog.Najgluplje bačenik 200 kemova......

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

šuti, dobro si prošo, sta bi da si nekog audija zvekno?

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 08:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Mnogo stvari... sitnih. Najgore je kad odem i tako neke trgovačke centre, tipa FIS, PEVEC, ROBOT, TEMPO.... I kupujem stvari koje mi ne trebaju. Najbolje je napisati spisak i držati se toga. Kad pokupiš to što ti treba sa spiska - na kasu plati i bježi.
A kad kupujem odjeću ili obuću sa namjerom nije lako naći stvar koja se sviđa. Najviše sam zadovoljan kada kupim neplanirano, a to bude neka stvar što mi je korisna i trebala mi je.
Inače, maturske cipele samo jednom obukao.
Uglavnom na sitnice koje mi ne trebaju bacam/o pare.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
ovaj... meni treba jedno musko za po kuci,ja 2 srafcigera i kombinirke imam :lol:

Samo dva sarafcigera, hmmm, slab ti je "miraz", nista.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]