banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Avg 2009, 09:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
„filozofu“ sa Vrbasa,

Nikad nisam imao problema što mi u komšiluku živi Mensur,Samir,Ahmed,Anto,Stjepan pod uslovom da su svi normalni i civilizovani tj.ljudi pre svega.
I danas,posle svega s normalnim ljudima živim normalno i nisam opterecen njihovim imenima.Kome se u 4 zida klanjaju ili kako se krste je njihova privatna stvar.
Celi život imam problema samo sa fašistima iz svih naroda koji su zatrovani mrznjom i optereceni morbidnim idejama iako me najviše boli tinjajući fašizam kod nas Srba!
Ispalo je da mi je baba '92 bila mudrija od vecine bolesnih ideologa koji su tebi („filozofe“) inspiracija.
Na masovne progone Bošnjaka i Hrvata,rušenje džamija,kat.crkava isl što se desavalo 92 je rekla:
...sve ce ovo da nam se vrati i sve ce ovo da se plati.Tako je i bilo!
I u pravu su neki što kazu da u pravilu svaku teme zasereš!
Ajde oladi vec jednom,eno ti podforuma politika pa seri koliko hoces!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
MILO je napisao:
kod nas Srba!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 12:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Besparica,

Šta misliš jeli ovaj čova Srbin ili se samo pretvara:

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=63&kor ... jest=28013

i kako ti se sviđaju Bojanove nove Načertanije?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MILO je napisao:
Besparica,

Šta misliš jeli ovaj čova Srbin ili se samo pretvara:

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=63&kor ... jest=28013

i kako ti se sviđaju Bojanove nove Načertanije?

Ne vidim kako su ove "Načertanije" relevantne za temu.
Mada mi ovaj lik djeluje kao obicni trol. Inace, puno ofujes.

Nego, prestani da forsiras ono mi Srbi ili nas Srba zivota ti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 14:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2009, 13:20
Walker je napisao:
To sto je serator bio u Sarajevu stvarno je pomoglo ljudima tamo... Spasio je mnogo zivota... Bas je divan... Al kad bi se zajebavali... Nije ljudima do pjesme tamo se ginulo... A siguran sam da gospodin Vox nije bio bas na liniji vatre i da je njegova guzica bila dobro zasticena... A koliko vremena je proveo tamo... Dan, dva... Kakav heroj :fist: A onda je otisao da gladi jaja na Bahamima :D

Kad smo vec kod toga: Sto nije dosao u Beograd kad je NATO bombardovao??? Ili sto se bar nije oglasio. Selektivni humanizam... :fist: Ili sto sad ne ide u Irak, da vidi kako je tamo veselo...

Bosna jeste malena, ali je tad bila u centru paznje svih medija...

To sto on hoda po zabitima i drzi propovjedi sustinski ne mijenja nista... Meni je licemjerno da covjek koji ima kolekcuju naocala koja vrijedi kao bolnica u Africi prica o siromastvu, gladi... :angel13:

To sto ga ti smatras seratorom, to je tvoje pravo i ne sporim ga, ali bih te zamolio da ne komentarises sta je ljudima u Sarajevu tih ratnih godina bilo potrebno...
Gradjanima Sarajeva su od '92 do '95 zivot cinile male stvari. Ta "mala" stvar je bila i Bonov dolazak u Sarajevo ratne '93.
Tesko je to shvatiti nekome ko nije prezivio ono sto gradjani Sarajeva jesu...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
@Stone

Ma da ja sam rat gledao samo na televiziji... :roll: Nisam ni rekao da im je bilo lako, ali zaboga nije ni nama... E sad da mi ih je nesto zao i nije, jbg ipak smo mi ratovali jedni PROTIV drugih. Ja nemam potrebu da se izvinjavam niti da sazaljevam jer licno nisam nikom nista ucinio... A meni jesu...

I sad ja nemam pojma sta je rat a milioner rodom iz Irske zna... Kakva je to logika?

I jos pokusavam da shvatim koliki kreten covjek mora biti da sam sebi da nadimak Dobar Glas ili Dobra Vijest... Cuj Bono Vox... On je prorok i mesija... On je olicenje dobra... Eto... Spasitelju nismo te prepoznali... To je zbog naocala. 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
http://www.banjalukalive.com/content/view/12427/203/

због оштре полемике на бањалука форуму , власти бих одлучили да одузму спаситељу човјечанства пасош са љиљанима, који му је уручио алија лично..... :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 12:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
Johnny Cage je napisao:
http://www.banjalukalive.com/content/view/12427/203/

због оштре полемике на бањалука форуму , власти бих одлучили да одузму спаситељу човјечанства пасош са љиљанима, који му је уручио алија лично..... :lol:

Naj manje je bitno hoce li ga oduzeti ili ne.On to naravno i ne koristi.
Vjerujem da je za njega naj bitniji taj mali znak paznje ili na neki nacin zahvalnosti na onome sto je uradio za BiH u ono vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 12:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
E i to mi je neka drzava kad tako daje pa onda uzima pasose. Bolje bi bilo da nisu ni davali nego da se sad ovako sramote pa da uzimaju pogotovo sto taj pasos on i ne koristi, ali sramota ide na sve nas.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wilderness je napisao:
E i to mi je neka drzava kad tako daje pa onda uzima pasose. Bolje bi bilo da nisu ni davali nego da se sad ovako sramote pa da uzimaju pogotovo sto taj pasos on i ne koristi, ali sramota ide na sve nas.

Govori u svoje ime. To za mene nije sramota. Ja se osjecam prilicno cool u vezi oduzimanja pasosa od naseg dobrotvora. :lol: :lol: :lol:

antik je napisao:
Naj manje je bitno hoce li ga oduzeti ili ne.On to naravno i ne koristi.
Vjerujem da je za njega naj bitniji taj mali znak paznje ili na neki nacin zahvalnosti na onome sto je uradio za BiH u ono vrijeme.

Ma nema veze. Daj mu titulu pocasnog faraona BiH. To bi bio
antik je napisao:
naj bitniji
gest. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ode Bonov ponos.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Što reče guess who, nek si ukine sve ostale pasoše, pa nek malo čeka u redu za vizu lol....

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 16:08 
Lako je tudjim k****m gloginje mlatit'... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
tensSa je napisao:
Lako je tudjim k****m gloginje mlatit'... :D :D :D

Najslikovitije i najtacnije receno :D Svi mi gdje god da se nadjemo stidimo se sto imamo taj pasos(ja ga uvijek okrenem naopako da se ne vidi sta pise na njemu iako ga izdaje boja jer nije crven kao normalni pasosi) jer nas posmatraju kao afganistance kad ga vide, a on se ponosi.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 21:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Crven ko ostali "normalni" pasosi? Koji su to zivota ti?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 21:21 
Majstor
Majstor

Od govana nikad ljudi

- Ovdje se radi o potpuno nepotrebnoj i promašenoj priči. Dizati prašinu u ovom trenutku oko pasoša Bona Voxa nije ništa drugo osim nečija frustracija. Čovjek je nedavno izjavio da mu je to jedna od najvrijednijih nagrada koje ima i sada bi to trebalo politizirati?! Bono Vox je planetarno poznata ličnost i njemu ne treba bh. pasoš da bi putovao i okoristio se njim - rekao nam je Šepić. On je dodao da ovakvim pričama šaljemo negativnu poruku Evropskoj uniji, ali i cijelom svijetu. Šepić tvrdi i da je ovo očigledan primjer da „u BiH postoje političke snage koje se samo deklarativno zalažu za liberalizaciju viznog režima, ali nas na sve moguće načine usporavaju na tom putu“.

Važeći zakon

-Olli Rehn je nedavno uzeo pasoš Srbije. Mislite li da će on koristiti taj pasoš kada bude putovao? To je emotivni odnos ljudi koji neku zemlju po bilo kojoj osnovi zaduže. Isti je slučaj i sa Bonom Voxom. Nemam ništa protiv toga da se, ako je to nekome u cilju, istraži način na koji je dobio pasoš. Ipak, sve to smatram samo nečijom frustracijom - zaključio je Šepić. On navodi da današnji Zakon održavljanstvu BiH ne može biti mjerilo za izdavanje pasoša irskom pjevaču, jer u to vrijeme ovaj akt nije postojao. Međutim, kaže kako je siguran da je sve urađeno da zakonom predviđenim propisima.

Nema kredita ni za koga

Ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović, kako prenosi Srna, rekao je da će slučaj Bona Voxa biti provjeren i da će mu vlasti BiH oduzeti pasoš ukoliko se utvrdi da mu je dodijeljen mimo zakona.
- Ako utvrdimo da je pasoš dobiven mimo zakonske procedure, nećemo imati drugog izbora nego da ga oduzmemo. Nema tog kredita ni za koga, pa ni za Bona Voxa - istakao je Nović.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
Crven ko ostali "normalni" pasosi? Koji su to zivota ti?

Pa pasosi EU su crveni a i Americki pasos je crven. Dakle najprohodniji pasosi su crveni. Iako nasi balkanski Hrvatski, Bosanski i Srpski su plavi. Sad je i Srpski postao crven, vidjecemo kakav ce biti novi Bosanski, hoce li mu promijeniti boju. Iako boja nije vazna bitno je da je "prohodan", dakle da mozes prolaziti sa njim. Ali ovako kad si na granici pa kad si u redu na aerodromu i sl. neugodno ti bude kad svi imaju crveni,a ti plavi. Cim vide granicari da je plavi odmah te pogledaju kao da dolazis iz Afganistana, a nisu jos ni vidjeli odakle si, ali valjda po boji zakljucuju posto ja kad dajem pasos okrenem ga naopako da se ne vidi da je Bosanski bar odmah :lol:
Ali to je sve tako zahvaljujuci nasim nesposobnim politicarima koji primaju pladu za mlacenje slame. A narod ih, posebno nacionalisti podrzavaju u tome i tome nikad kraja :cat:
Ono sto hocu reci je da se trenutno nemamo cim ponositi. Mozda jednog dana, ali ne znam kad ako ikad taj pasos bude nesto vrijedio za ponos. A sto je neko rekao lako se Bonou ponositi kad ima drugi pasos koji otvara sve granice. Ali sta sa nama obicnima ljudima koji zbog svojih nesposobnih politicara se moraju stidjeti gdje god da idu. :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 03:10 
Majstor
Majstor

Americki pasos je kao i Bosanski, dakle plav.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok. Mislio sam da je crven. Anyway, vecina ostalih "dobrih" pasosa ostaju crveni.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dust je napisao:
- Ovdje se radi o potpuno nepotrebnoj i promašenoj priči. Dizati prašinu u ovom trenutku oko pasoša Bona Voxa nije ništa drugo osim nečija frustracija. Čovjek je nedavno izjavio da mu je to jedna od najvrijednijih nagrada koje ima i sada bi to trebalo politizirati?!

Jedina prica koja je ovde promasena je tvoja, tj. prica lika koji je ovo rekao. Jos jedan lik koji jednostavno negira necije argumente govoreci sranja tipa ti si frustriran i sl. a pri tom ne dajuci nijedan valjan argment.
Politiziranje? Ko ovde politizira? Sa jedne strane su ljudi koji rade po zakonskim procedurama a sa druge strane je lik koji prica o tome kako je Bono poznat lik. Mislim da je jasno ko ovde politizira.

Dust je napisao:
On je dodao da ovakvim pričama šaljemo negativnu poruku Evropskoj uniji, ali i cijelom svijetu. Šepić tvrdi i da je ovo očigledan primjer da „u BiH postoje političke snage koje se samo deklarativno zalažu za liberalizaciju viznog režima, ali nas na sve moguće načine usporavaju na tom putu“.

Na ovu izjavu se mogu samo nasmijati jer je glupa. Nidje veze! Kako samo poveza EU i liberizaciju viznog rezima sa ovim?

Dust je napisao:
To je emotivni odnos ljudi koji neku zemlju po bilo kojoj osnovi zaduže. Isti je slučaj i sa Bonom Voxom.

Nije isti slucaj jer Bono nije zaduzio zemlju nego Muslimane, i to na nacin sto je radio protiv Srba, a zadnji put kada sam provjeravao ustav BiH ovo nije bila muslimanska drzava.

Uostalom, ovo nije privatna Alijina drzava da moze davati pasose kome god zeli i sve pasose koje je on dao na svoju ruku treba oduzeti.

Poslednji put menjao Besparica dana 17 Avg 2009, 12:42, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]