banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2009, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
SÄFFLE je napisao:
cvox je napisao:
Lik je u dure skroz,zivi vec 30-35 godina i sasvim normalan ali je meni zapelo to sto je ovaj srao da je cevap i burek Hrvacko staro jelo :roll: to bi ti isto bilo ko da sad mi kazemo da je nase staro jelo girice ili tako nesto :roll:

Sto se tice Sarajevskog cevapa,mogu ga komotno upisati pod krvatski,ali Banjalucki nek ne diraju...

to sam i ja odma rekao...Milicu odjebi od cevapa u nas :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
vb87 je napisao:
shoole je napisao:
, кад оно двије цуре! Или се мени учинило? 8)

Nije ti se ucinilo. :D

Haha ja mislio da se meni ucinilo, al nisam nista komentarisao, hm pa dvoje mladih vole se :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 19:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
klikno sam na "X" nakon sto sam vidjeo kako "postovani sugradjani" favorizuju reprezentaciju grcke naspram BiH...da su rekli srbije, to je kristalno jasno...po toj logici onda treba da navijamo i za etiopiju jer i tamo ima ogranak pravoslavne crkve...kako neko vec spomenu, lijepo sto nas je posjetio, ali najradje bi da ne gledam, ne zbog gorana, vec zbog svega ostalog... :mad:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajd' Milic kao Milic, ali mene je Komarica izuo iz cipela, odnosno fotelje. Covjek ni pet, sest proglasi Hrvate - banjalucke katolike kao branioce i nosioce civilizacije u ovom kraju. Ne mogu sada tacno citirati ali to je bila poenta.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
The_new_Statesman je napisao:
Ajd' Milic kao Milic, ali mene je Komarica izuo iz cipela, odnosno fotelje. Covjek ni pet, sest proglasi Hrvate - banjalucke katolike kao branioce i nosioce civilizacije u ovom kraju. Ne mogu sada tacno citirati ali to je bila poenta.

E,i ti ga sad.... Ja gledajuci i slusajuci,uopste nisam to shvatio na taj nacin. Ono sto je Komarica rekao je za svaku pohvalu,i to od svih.Porucio je Zagrebu da u Bl ima mjesta za Hrvate i da nisu toliko daleko Bl i Zg...
Zalosno je samo sto nekolicina ucesnika samo trazi "dlaku u jajetu",nece da prizna sebi i drugima da je neko iz zle i opake Hr napravio nesto dobro za i o BiH(makar tv emisiju),ne iskljucujuci RS ili je nipodastavajuci. Budite barem malo realni..

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51

Hrvati kao Hrvati nisu nosioci civilizacije ovde ali se ne može zanemariti veliki doprinos Trapista civilizacijskom pomaku na ovim prostorima.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 08:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Maj 2009, 08:46
Postoji li negdje na netu taj video (osim ovog sa Cirom, to sam gledala) ? Bas mi je krivo sto nisam vidjela kako je Banjaluka predstavljena :( .

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 09:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07

TNS odlično, odlično, odlično!!! Tačan izraz je civilizacija ljubavi :lol: :lol: :lol:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
SÄFFLE je napisao:

E,i ti ga sad.... Ja gledajuci i slusajuci,uopste nisam to shvatio na taj nacin. Ono sto je Komarica rekao je za svaku pohvalu,i to od svih.Porucio je Zagrebu da u Bl ima mjesta za Hrvate i da nisu toliko daleko Bl i Zg...
Zalosno je samo sto nekolicina ucesnika samo trazi "dlaku u jajetu",nece da prizna sebi i drugima da je neko iz zle i opake Hr napravio nesto dobro za i o BiH(makar tv emisiju),ne iskljucujuci RS ili je nipodastavajuci. Budite barem malo realni..

alo, nije problem u realnosti MOJOJ ili SRPSKOJ, nego zasto se mora dati konstatacija u svim tim "umivenim" recenicama o braniocima i nosiocima civilizacije? ako je htjeo ostati nepristran onda je izjava trebala da glasi "svaki je narod na ovom prostoru na svoj nacin doprinijeo razvoju, ovi na ovaj,ovi na onaj,oni na onaj bla,bla..." ne. hrvati su nosioci...narocito su 07.02.1942 doprinjeli tom razvoju

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@maniutu, ja ne bih generalisao kao drug Komarica, vec bih rekao da su 7.2.1942. godine pojedini banjalucki Hrvati na prilicno 'civilizovan i prepun ljubavi' nacin pozeljeli dobro jutro svojim dragim komsijama/susjedima Srbima.

Pojedinci ni crkvu u Centru Banja Luke nisu srusli iz mrznje, vec iz ljubavi, da se napravi veca i ljepsa.

Na stranu to...

Komarica samo pravi vlastitu promociju u Hrvatskoj i unutar Katolicke crkve. Naravno, na racun Banja Luke koja mu je dosla kao porucena. Samo sto je jako kratak sa vremenom.

--

Zamislite, dobio sam zahvalnicu od njega (dobro, od biskupije) za angazman oko posjete Pape.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
shoole je napisao:

Док су интервјуисали Драгољуба на тераси Казамата, камерман улови у кадар двоје младих како сједи на клупи фејс ту фејс загрљени. И све супер, двоје младих крај Врбаса, романтика, ово, оно... Кад се они "одгрлише", кад оно двије цуре! Или се мени учинило? 8)

Dje tacno? Koja klupa? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
shoole je napisao:

Док су интервјуисали Драгољуба на тераси Казамата, камерман улови у кадар двоје младих како сједи на клупи фејс ту фејс загрљени. И све супер, двоје младих крај Врбаса, романтика, ово, оно... Кад се они "одгрлише", кад оно двије цуре! Или се мени учинило? 8)

Zar ima toga i kod nas? :oops:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
MuskoBre je napisao:
shoole je napisao:

Dje tacno? Koja klupa? :lol: :lol: :lol:

ma to je ok, cure su dio DRAGOLJUBOVOG THRESOME-a, sam' je on mor'o pricati 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:29 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Maj 2009, 11:48
hvale vredno iskustvo gledati milica,ja sam mlad ali citava jedna sezona za mene je ne zaboravno 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
goci master je napisao:
vb87 je napisao:
shoole je napisao:
, кад оно двије цуре! Или се мени учинило? 8)

Haha ja mislio da se meni ucinilo, al nisam nista komentarisao, hm pa dvoje mladih vole se :D

ima li igdje taj dio emisije na netu? :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 12:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
vim je napisao:
shoole je napisao:

Zar ima toga i kod nas? :oops:

vb87 je napisao:

BSE je napisao:
ima li igdje taj dio emisije na netu? :lol:

Posto su mnogi zazalili sto nisu gledali tu epizodu zbog par sekundi najzanimljivijeg dijela :lol: evo kratko obavjestenje:
Sutra 12.08.2009. HRT1 (13.20-14.05) ima repriza te epizode - "vrbaski lezbo" :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
на нету има да се погледа прва и друга епизода из серијала о БиХ. треће епизоде у којој се прича о Бањалуци нема на нету. има ли неко можда линк да погледам??

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Našla sam torrent cijelog serijala. Možeš da odabereš samo epizodu koju želiš da pogledaš. Hoćeš link?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
aj pošalji na pp ako nije problem :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]