banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2009, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
opet crnci i kinezi...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
cicak je napisao:
opet crnci i kinezi...

?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
cicak je napisao:
opet crnci i kinezi...

Sto kaze corba "Kako god okrenes okreni obrni crnci i dalje ostaju crni, kako god okrenes okreni obrni belci i dalje ostaju beli " :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Evo i ja sam stavio smajlije, sad sam i ja pametan.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Besparica je napisao:
sad sam i ja pametan.

"kako je lepo biti ... pametan" :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
vim je napisao:
Besparica je napisao:
sad sam i ja pametan.

"kako je lepo biti ... pametan" :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brilijantno.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Brilijantno.

zaboravio si :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajde de... ovo crnci i kinezi je postavljeno nekoliko puta, evo tek sad ste se opetovali po tom pitanju... imamo stalno dokazivanje, ko je Srbin, ko je Bosanac (nacionalno vs terotorijalno) i stalno borbe i dileme oko toga... 90% postova je vezano za to... i sve se svede uvijek na isto...
pun mi je djon ovih prepucavanja, a toliko lijepih i interesantnih tema ima... jednostavno. crnci su crnci i ne mogu nikada biti kinezi, isto tako kinezi nece nikada biti crnci.. sto ne znaci da treba da mrze jedni druge, da se ne zene medjusobno ako se vole ili ti ga ne daj boze da ne posluju jedni s drugima, da se ne druze itd itd... zaboga vise.
ja sam Hercegovac. mrzite li mene i zasto? zato sto sam rodjen gdje sam rodjen? nisam birao, vjerujte mi, da jesam izabrao bih, vjerovatno, nesto drugo. zato sto mi se majka zove ovako, a otac onako (ljudi su se voljeli, ali bas su se voljeli, ono bas-bas, ozenili, dobili mene i brata iz ljubavi, dali mi ime, i pokusali usaditi nesto u moj karakter i ostvariti nesto za zivota). Bog zna nisam nikome nista zla napravio, ako nisam pomogao nisam odnemogao. bio u gradu gdje su ratovale sve tri strane, tako da sam se nagledao i naslusao svega i svacega, i vjerujte mi sve ti je to isto... jaci tlaci i tu nema daljnje diskusije.
nisao podao, nisam sitna dusa, ne mrzim nikoga. pokusavam da zivim posteno koliko je to bolje moguce... i da ostanem zdravog razuma i rezona. imao nesretnu ljubav, jbg, nismo svi rodjeni za mrvu ljubavi.
eto, e sad recite mi zasto vi mene "mrzite"?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 07:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Jao momci,provalili ste me,,,,ja sam vehabija-selefija,zovem se Ševal Tucaković iako me svi zovu ŠEVAC :lol: :lol:

Nego,,jedno pitanje za ove prave,velike Srbe poput „besparice“ i „cetnika sa Vrbasa“:
Kako bi bilo kad bi ja organizovao jednu akciju u svom selu gde inace ima 9 povratnicki porodica a da vi dokazani veliki Srbi dođete i konkretno pokazete i dokazete svoj patriotizam i srpsku humanost i solidarnost tako sto bi pomogli mojim komsijama kod skupljanja sena,građevinski radova isl.
Recimo,u kuci pored moje zivi bolesna starica koja ima kcerku s blazim oblikom retardacije a krov im prokisnjava.Mislim da imate sansu da dokazete svoje srpstvo na delu!
Svakako da cu kao pravi domacin potruditi se da imate klopu i pive celi dan.
Eto ideje a sad da cujem vas!?

p.s.cicak,ne brini,,,,ima jos normalni ljudi na svetu!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
ajde de... ovo crnci i kinezi je postavljeno nekoliko puta, evo tek sad ste se opetovali po tom pitanju... imamo stalno dokazivanje, ko je Srbin, ko je Bosanac (nacionalno vs terotorijalno) i stalno borbe i dileme oko toga... 90% postova je vezano za to... i sve se svede uvijek na isto...
pun mi je djon ovih prepucavanja, a toliko lijepih i interesantnih tema ima... jednostavno. crnci su crnci i ne mogu nikada biti kinezi, isto tako kinezi nece nikada biti crnci.. sto ne znaci da treba da mrze jedni druge, da se ne zene medjusobno ako se vole ili ti ga ne daj boze da ne posluju jedni s drugima, da se ne druze itd itd... zaboga vise.
ja sam Hercegovac. mrzite li mene i zasto? zato sto sam rodjen gdje sam rodjen? nisam birao, vjerujte mi, da jesam izabrao bih, vjerovatno, nesto drugo. zato sto mi se majka zove ovako, a otac onako (ljudi su se voljeli, ali bas su se voljeli, ono bas-bas, ozenili, dobili mene i brata iz ljubavi, dali mi ime, i pokusali usaditi nesto u moj karakter i ostvariti nesto za zivota). Bog zna nisam nikome nista zla napravio, ako nisam pomogao nisam odnemogao. bio u gradu gdje su ratovale sve tri strane, tako da sam se nagledao i naslusao svega i svacega, i vjerujte mi sve ti je to isto... jaci tlaci i tu nema daljnje diskusije.
nisao podao, nisam sitna dusa, ne mrzim nikoga. pokusavam da zivim posteno koliko je to bolje moguce... i da ostanem zdravog razuma i rezona. imao nesretnu ljubav, jbg, nismo svi rodjeni za mrvu ljubavi.
eto, e sad recite mi zasto vi mene "mrzite"?

ma koce naseg malog umiljatog medu da mrzi,bolan cicak mi tebe svi volimo samo sto neki to izrazavaju otvoreno ovdje na forumu a mi ostali to nosimo u svome hercu :cat:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Cvox ne diraj mi Čička :D dok ti nisam konfiskovala sve pasoše (osim BH pasoša).

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Cvox ne diraj mi Čička :D dok ti nisam konfiskovala sve pasoše (osim BH pasoša).

Hercegovacki lobi se javlja cccccccccccc majko mila ima ih ko Kineza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa reko sam da ga volimo....a ljudi smo a ne Hercegovci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
cvox je napisao:
Talija je napisao:

Hercegovacki lobi se javlja cccccccccccc majko mila ima ih ko Kineza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa reko sam da ga volimo....a ljudi smo a ne Hercegovci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusti ti nas, imaš ti svoju raju u ŠveCkoj. :P

Spoiler:
Pingvini, zdra'o!

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Pusti ti nas, imaš ti svoju raju u ŠveCkoj. :P

Spoiler:
Pingvini, zdra'o!

Slika

ha vidi ti nje sto podbada aahhaaa znaci tako igramo....prljavo i Hercegovacki :lol:

pa bolje i pingvin nego tovar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Eeeee da su svi kao Čičak,nasilje i rat bi bili nepoznata kategorija!
A verujem da bi i strah bio nepoznanica.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

neka, neka, evo meni opet moje raje na forumu...
bas mi je drago vidjeti vas, sad bih vas sviju ljubio, cak i te cvokine pingvine... i nase tovare, sta ima veze... ha nasi su...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
neka, neka, evo meni opet moje raje na forumu...
bas mi je drago vidjeti vas, sad bih vas sviju ljubio, cak i te cvokine pingvine... i nase tovare, sta ima veze... ha nasi su...

cicak buraz ti si bas jedan drag coek....sad se ne zajebavam i stvarno mislim ovo sto sam rekao :cat:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cicak je napisao:

Ovde nije bila o tome rjec. Poenta je da se lik LAZNO PREDSTAVLJA i da je dosao na ovaj forum da LAZE.
Kakav je to, uopste, metalni sklop? To je isto kao kad bi se ja registrovao pod imenom Suljo i poceo da pricam kako bi se mi Bosnjaci trebali osjecati. A kada bi me neko provalio, onda bi ga optuzio da je nacionalista i da je nenormalan... :roll:

Sto se tice pitanja sto je postavio MILO.
Pitanje ti je potpuno glupavo. Kakve veze ima sirotinja u tvom selu sa mojim stavovima u vezi ove teme?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 12:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Besparica,

Itekako ima veze:
Video bi da postoje Srbi koji ne razmisljaju kao ti tj.koji dobro znaju da šovinizam i fašizam nikom dobra doneo nije!
Isto tako bi se uvjerio kako Bošnjaci i Srbi sasvim normalno zajedno žive i sarađuju i dele iste muke i probleme.(nezaposlenost,loša infrastruktura isl)
Na kraju krajeva,ucinio bi dobru stvar....pomogao bi sirotinju :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]