banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jul 2009, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Volim da citam Nitrove komentare, jer su detaljni, ali u zadnje vrijeme sam sve mrzovoljniji, cini mi se da cu poceti da ih preskacem :( :o
Nevjerovatno koliko tip ima energije za kritiku, elem, kad ga covjek "safata" u zadnjih par komentara, rekao bi da je depresivan :lol: i to na kilometre..

Opusti se malo, poslije crnjaka koji se vuku zadnjih godina, u milom nam klubu, a cak i pored danasnjeg poraza, nije sve toliko crno i bijedno! Ja se iskreno nadam boljem, nadam se da ce jedna uprava i trener, sastaviti bar sezonu..
Poraz je sastavni dio igre, a ko ga ne moze podnijeti, bolje da u njoj i ne ucestvuje. Tim iza sebe ima 3 utakmice, samo 3, i to je nedovoljno za bilo sta. Nedovoljno da se bilo sta ocijeni, kaze, a ti to uradi i prije nego sto su poceli da igraju.
Nema veze, profulacemo ovu sezonu sto se Evro takmicenja tice (cak i da udjemo, crno nam se pise), ali daj da sastavimo nesto, da stvorimo nekakav tim, pa da dogodine, dovedemo samo pojacanja- u pravom smislu te rijeci, a ne da se opet sve raspadne, pa OPET izpocetka!

I, misljenja sam da cemo za sedam dana uspjeti da vratimo danasnji zaostatak, ali, o tom, po tom...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bice bolje...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 07:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Најбољи коментар који сам чуо на посљедње утакмице ФКЦЗ и ФК ПАртизан: "Нико им није рекао да су завршене радничке спортске игре, да сад играју са професионалцима"...

А и овај тренер Динама, ко да се зајебава:
Citiraj:
"Iznenađen sam koliko je Crvena zvezda loše odigrala jer je u Gruziji smatramo za jedan od najvećih evropskih klubova, u rangu Intera, Milana, Reala. Ne baš toliko kvalitetnog, ali je u pitanju ipak veliki klub. Ovo je najveća pobeda Dinama u poslednjih par godina“, rekao je Kačarava

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Nevjerovatno koliko tip ima energije za kritiku, elem, kad ga covjek "safata" u zadnjih par komentara, rekao bi da je depresivan

Kako da ne budem depresivan, kad sam se se u zadnjih 5 godina, nagledao preko 40 igrača, 9 trenera, četiri predsjednika i isto toliko sportskih uprava i čega sve ne. I uvijek sam govorio, "pustimo ih da rade". I dok su svi oni "puštani da rade", Zvezda je tonula i tonula. I tako sad treba i sa ovima. Nek' oni rade, pa dok se nauče da rade posao na koji su stigli vrlo sumnjivim kanalima, Zvezda može da ispadne i u drugu ligu. Al' važno je da je na čelu kluba zvezdaš, da su na terenu "zvezdina djeca", a da trener radi za mizernu platu "iako drugdje može da dobije više".

Trebalo bi dakle da im budemo zahvalni...

A ja pamtim i malo više i puno bolje, pa me ovo sad još više boli. Pamtim i Bajern i Bari, malo prije toga i Keln. Pamtim i debi Dekija Stankovića, kada je sa 16 godina ušao na teren protiv Ksamaksa, a sa 18 dao 2 gola protiv Kajzerslauterna. Pamtim Živkovićev lob u Barseloni i Jovičićev gol Barseloni na Marakani, kad je Perica razbacivao skupocjene Barsine zvijezde po terenu, kao čunjeve. Pamtim Predraga Stankovića, koji je u džep stavio Ronalda, ali pamtim i Đovanijev gol i tugu poslije toga. I 100. vječiti derbi i Bog te pita šta sve još ne za prethodnih 20 godina. Naravno da sam depresivan kad vidim ove dunđere na terenu i tikvane u upravi, koji su umislili da su vrhunski eksperti u svom poslu...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bio na moru, nisam upratio utakmicu, jesu zasluženo izgubli?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:
Bio na moru, nisam upratio utakmicu, jesu zasluženo izgubli?

Потпуно.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 23:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
shoole je napisao:
Да се мало укључим у ову причу око управа и спортских директора, да мало појаснимо ствари...

Управа фудбалског клуба управља клубом (каква логика 8) ). Власник клуба (рецимо, Абрамович или онај брко што је узео Манчестер Сити) воле фудбал, воле свој клуб, али нису способни да управљају клубом. Они нађу људе да воде клуб и финансијски и организационо и такмичарски и ти људи чине управу клуба.

Звезда нема власника, Звезда има Скупштину и та Скупштина бира Управу ФКЦЗ. Скупштина ФКЦЗ је та која би требала да размишља стратешки, она је та која би требало да брине о континуитету рада и унутар клуба и између управа. На примјер, Скупштина одлучи да се Звезда наредних десет година ослања на своју омладинску школу (као на примјер Ајакс), то је стратешка одлука. Онда та Скупштина треба да бира Управе клуба која ће обезбједити услове да та омладинска школа постоји и добро ради. На жалост, наша Скупштина је показала да је неспособна да обезбједи континуитет рада између Управа и да не зна да доноси стратешке одлуке. Што би прост пук рекао, не знају ђе гоне...

Mogo bi ti ovo svoje ,,mudro,, izlaganje o upravi i direktorima saopstiti tamo gdje treba,mozda nesto i upali....

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Док чекамо нови наставак локално популарне серије Есперанса забавите се мало гледајући "цијене" Звездиних играча:

http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... seite.html

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2009, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Gocias je napisao:
Док чекамо нови наставак локално популарне серије Есперанса забавите се мало гледајући "цијене" Звездиних играча:

Шта је ово прошле сезоне било 30милиона, а види сад вас и Воша престигла?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Gocias je napisao:

TM je zakon :lol: Perović 375 000 :lol: (bila još na pripremama ponuda od 800 000 za njega) a Bogdanović 400 000 :lol: , Blažić575 000, 200 000 više od Perovića :lol:

Tutorić 2x vrijedniji od Slavoljuba :oops: :confused4:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.crvenazvezdafk.com/src/nadja ... ontent.htm
Citiraj:
Црвена звезда са поносом објављује да ће у четвртак 06. августа имати прилику, заједно са свим навијачима, да угости светску шампионку на 200 метара прсно Нађу Хигл. Панчевка на коју смо сви поносни од малена навија за црвено-беле боје и присуствоваће утакмици са Динамом у четвртак.

Пиргава је једном остварила чудо, дај Боже да то данас понови!

И ја крај ње...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
MONDO: Delije spremaju šou, stiže Džaja?

U Ljutice Bogdana polako teku pripreme za početak jedne od najvažnijih utakmica ove sezone, iako je tek 6. avgust.
Najužurbanije je na Severu, gde Delije pripremaju lepu koreografiju koju će prikazati kada fudbaleri Crvene zvezde i Dinama iz Tbilisija istrče na teren u četvrtak uveče, u 20.45 (RTS 2).
Do četvrtka oko podneva, prodato je više od 20.000 ulaznica za meč u kojem će momci Vladimira Petrovića Pižona pokušati da stignu i prestignu prednost Gruzijaca iz prvog meča, a ona iznosi 2:0.
Svi, koji navijaju za Crvenu zvezdu veruju u uspeh i plasman u poslednje, četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
U san veruje i nekadašnji predsednik FK Crvena zvezda, Dragan Džajić. MONDO nezvanično saznaje da bi legendarni Džaja mogao prvi put posle dugo godina da se pojavi na Marakani, na utakmici Crvene zvezde.
Do danas, od odlaska sa mesta predsednika crveno-belih, Džajić je gledao samo poneku utakmicu reprezentacije.
Na stadionu Zvezde neće biti nijednog navijača Dinama iz Tbilisija, a o zbivanjima u Beogradu Gruzijce će izveštavati samo jedan novinar.
Pre početka utakmice, svetska šampionka u plivanju, Nađa Higl pojaviće se na stadionu i biće joj uručen dres, kao i sezonska ulaznica za mečeve svog omiljenog kluba.
Nikola Ignjatijević, od ove sezone standardni levi bek Crvene zvezde jedini je povređeni prvotimac i neće igrati protiv Gruzijaca. Njega bi u startnih 11 trebalo da zameni još jedan novajlija, Nemanja Cvetković, kojem to nije prava pozicija.
Tim koji će Pižon izvesti večeras još je pod velom tajne, ali je izvesno da u njemu neće biti trojice zadnjih veznih Isaha, Savija i Bogdanovića. Verovatno će od početka zaigrati ofanzivni vezista Kadu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eh...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

1:1 toooooooooo
jos samo tri :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Majko mila pa onakve golove ni Kocic nije primao
Jebem ti sunce zarko

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mozda se veceras desi cudo :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Ima li na net-u prenos uzivo???

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ovaj lekic mora da je ucio o fudbalu od predraga spasica

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
stalle je napisao:
Ima li na net-u prenos uzivo???

http://www.uzivotv.com/televizija-m.php

:wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
IMA NADE!!! MARAKANA IMA DA GORI!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]