Ma svi se nešto razbježaše kući u nedelju... ja sam planirao da ostanem i treću noć, al' kad sam vidio da je odnio vrag šalu i da mi ode sva ekipa, i ja sam se spakovao i zapalio kući. Inače, sve u svemu, zadovoljan sam, vrhunski provod, odlična muzika i još bolje druženje
Istina je da su neke stvari vezane za organizaciju bile malo klimave... Ispostavilo se da organizatori nisu dobili ni djelić potrebnog budžeta od najavljenih sponzora, tako da su odradili festival sopstvenim skromnim sredstvima što je za svaku pohvalu. Takođe, na DJ stejdžu je line-up određen u zadnji trenutak, ali je na kraju sve ispalo OK. Bilo je još nekih problema ali su uspješno riješeni "u hodu".
Što se tiče "Psylence" DJ stejdža, najveći nedostatak je bio nedolazak najavljene ekipe za uređenje prostora "Kolor Kultura". Vjerujte mi, vidio sam u par navrata šta su ti ljudi sposobni da urade - da su došli, pretvorili bi onu livadu u prostor iz bajke. Ono što me iznenadilo je da je djevojka iz Kolor Kulture bila u četvrtak 06.08. u BL, valjda je radila dekor i VJ-ing na nekoj žurci

i trebala se javiti nekom od nas, ili se neko trebao javiti njoj, ili kako već, pa da nekako prebacimo nju i opremu na Zelenkovac... a od toga, iz ko zna kog razloga, nije bilo ništa... ja sam za sve to saznao tek u petak. Takođe, nije došlo par dj-eva iz Sarajeva, ne znam zašto.
Znači, dosta stvari je odrađeno potpuno spontano, ali, na kraju, ipak jako uspješno. Volio bih da je posjećenost bila malo veća. Nadam se da će i organizator da uoči neke ovogodišnje propuste pa će oni moći da budu otklonjeni u samom korjenu naredni put, ako sve ovo pređe u tradiciju. Što se mene tiče, bilo mi je odlično i stvarno sam se dobro odmorio i proveo ta 2,5 dana

Veliki pozdrav svima koji su bili na ovogodišnjem Zelenkovac MF-u. Nadam se da se vidimo i sljedeće godine.