UciteljicaPD je napisao:
Dragi moji i drage moje,svi ste vi u pravu.Drago mi je da tako razmisljate al stvar je sledeca:
-zavrsila sam psihologiju i vrlo dobro znam kako treba s djecom.
-radila sam kao uciteljica i dosao je jedan levat sa privatnog uciteljskog faxa.
-mene su automatski izbacili s posla..
-upisala sam drzavni i u 3 sam godini.
-opet sam dobila posao uciteljice
-opet sam izbacena zbog neke levatuse koja je tamo diplomirala za veeoma kratko vrijeme
-sta bi ste vi uradili na mom mjestu.??????
-imali 3 sina koji su odlicni djaci
-kako u ovoj tako i u muzickoj a mama nije sposobna da kupi instrumente i zato nam generacije propadaju
-za sve je kriva ta nepravda...
Lijep pozdrav!!!!!!!!
Psiholog NIJE ucitelj!!!
Zato su te i"izbacili"sa posla.
Budi sretna sto si radila.Koliko samo ima profesora sa diplomama koji ne rade.Ti si jos imala i srecu sto si radila u nekoj skoli.
Miki98 je napisao:
Niko se, ko ima ugovor o radu, ne moze automatski izbaciti s posla....makar bio i uciteljica sa zavrsenim fakultetom psihologije.
Tacno.Mozda je bio ugovor kome je vremenski period istekao.Niko nije lud da zaposli psihologinju kao uciteljicu,pa da ima problema zbog toga.
Miki98 je napisao:
A sta bih radio: konkurisao bih da radim kao psiholog, a ne kao uciteljica, a u medjuvremenu, da prehranim i kupim instrumente za svoja tri sina, trazio bih drugi posao koji je mnogo vise placen od posla uciteljice (a takvih poslova definitivno ima).
Slazem se.Ne mora svako raditi posao za koji treba fakultet.Bar dok studiras mozes raditi nesto drugo(osim tog posla uciteljice)i prehranjivati porodicu...