banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 09:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2009, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Milanm je napisao:
previse "bljestavila"

zbog tog bljestavila nisam volio warcraft, a kako je krenulo necu ni sc2!
Cini mi se da bi ova igra kada izadje (koooooonacno) mogla da bude veliki promasaj! Veliki

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Starcraft 2 kasni?
Nakon što je Activision najavio da će nadolazeća pucačina Singularity biti pomjerena za 2010. godinu, analitičari smatraju da bi se ista situacija trebala desiti i sa Starcraft 2: Wings of Liberty igrom. Ovo Blizzardovo čedo, trenutno najavljeno za okotbar ove godine, je već doživio kašnjenje beta verzije, što je dovelo do mišljenja analitičara da će i gotova verzija također kasniti. Međutim, obzirom da uskoro dolazi Modern Warfare 2, pomjeranje Starcrafta neće naškoditi Activisionu, čak će im i koristiti tokom inače tihog prvog kvartala. Sam Blizzard je odbio da daje bilo kakve komentare, fokusirajući se na nadolazeći Blizzcon koji se održava u augustu u Anaheimu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 22:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Lose je samo sto ce ostati isto smece i nakon odlaganja, isti trenutni build cemo gledati sledece godine...

Treba li napomenuti da su potpuno onesposobili LAN opciju?! Strasno! I po zadnjim pricama, igre uopste nece biti stand-alone, kao sto je receno, moracete imati Wings of Liverty da biste igrali Swarm i Void kampanje! Sta se desilo sa Blizzardom poslije WC3, nikad necu skontati...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 07:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
greed :)
a to sto ipak nece biti svaka stand alone kao sto je obecano me uopste ne sikira, ionako nisam planirao kupiti original

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Upropastise i jedinu originalnu igricu koji su imali losim dizajnom jedinica, u stvari jedinu koja ima nesto originalnosti u sebi, koja nije cisti klon kao WC i Diablo... Sve neki mechovi, roboti, ne razumijem se u anime, ali SC2 mi izlgeda kao jedan.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne znam na kakvu originalnost mislis s obzirom da je SC u stvari WC prebacen u svemir (cak su ga tako i najavljivali)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
BSE je napisao:
ne znam na kakvu originalnost mislis s obzirom da je SC u stvari WC prebacen u svemir (cak su ga tako i najavljivali)

Nisam znao, ali je koncept potpuno isti... joj kad se sjetim. Idem u napad sa dvije battlecrusier (galactica i pegasus) 3 siege guna koji taru sve ispred sebe, ma ne znam sto mi se ne predaju sami....to mi se jedino ne svidja kod igrice...

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Idem u napad sa dvije battlecrusier (galactica i pegasus) 3 siege guna koji taru sve ispred sebe, ma ne znam sto mi se ne predaju sami....to mi se jedino ne svidja kod igrice...

Tesko je nekome ko nije malo ozbiljnije igrao SC multiplayer objasniti kako tu itekako postoji balans :D Ta tvoja 'nezaustavljiva sila' se rijesi, kod Protossa npr, sa 4x manje ulozenih gasa/minerala :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja zna! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pa nije da ne znam :D

Bilo kako bilo, pao je pre-order na Wings of Liberty na amazon.com :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Dobro sad, u gornjem textu je mozda bilo nekoliko blazih hiperbola :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 13:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
V@nja je napisao:
Citiraj:
Idem u napad sa dvije battlecrusier (galactica i pegasus) 3 siege guna koji taru sve ispred sebe, ma ne znam sto mi se ne predaju sami....to mi se jedino ne svidja kod igrice...

Tesko je nekome ko nije malo ozbiljnije igrao SC multiplayer objasniti kako tu itekako postoji balans :D Ta tvoja 'nezaustavljiva sila' se rijesi, kod Protossa npr, sa 4x manje ulozenih gasa/minerala :D

Ма какав Протос, само Зерг и сатри крузере камиказама :D А можеш их накотити колико ти душа хоће.
А тенковима се зерглинзи позабаве, или муталисци :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

StarCraft II odložen za 2010. godinu
Svetska ekonomska kriza negativno utiče na celokupnu industriju, tako da ni gaming scena nije pošteđena recesije. Nakon što je Activision odložio Singularity za proleće 2010. godine, dolazi do špekulacija o mogućem pomeranju datuma izlaska StarCraft II igre za prvi ili u najgorem slučaju drugi kvartal 2010. godine. Jess Lubert, jedan od odgovornih i dobro upućenih ljudi u StarCraft II projekat izjavio je da beta faza testiranja novog StarCrafta još nije otpočeta. Prema procenama, beta faza je planirana za početak avgusta, a ako bude trajala pet do šest meseci, krajnje je nerealno očekivati da će StarCraft II biti na policama do kraja 2009. godine. Blizzardov CEO, Mike Mohraime ima još konkretnije informacije te navodi da će se prvi, od tri planirana dela StarCrafta II na tržištu naći početkom 2010. godine, jer svaka igra koju Blizzard razvija mora zadovoljiti visoke standarde koje verni igrači imaju, te da ih ne žele razočarati poluproizvodom. Brojni analitičari navode da će novi StarCraft imati sličnu sudbinu kao i Splinter Cell: Conviction i biti odložen, te da će se na tržištu pojaviti 2010. godine, delom zbog svetske ekonomske krize, a delom i zbog dodatnog poboljšavanja i dorađivanja same igre. Da li će StarCraft II zaista biti odgođen ostaje nam da vidimo ako se pojavi i službena potvrda.

http://www.pcigre.com/content/view/14002/2/

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2009, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne kontam koliko na njih kriza utiče kad je blizzardu mjesečna zarada samo od WOW-a oko 100 miliona...vjerovatno izgovor za njihov nerad....kao i u slučaju Convivtiona (zbog odlaganja izlaska convictiona svako veče, u zadnjih par dana, pred spavanje spominjem majke svima u UBI softu)

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 08:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Мени стварно није јасно зашто се људи оволико нервирају кад ионако не купују игре
већ само скидају пирате. :lol:
Да ме неко пита, рекао бих да они ово све одгађају само да би исфурали пирате да
одустану од пиратерије што се њихове игре тиче. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Izgleda da je Blizzard ipak odlučio razmisliti o uvrštavanju opcije za igranje StarCrafta II u lokalnoj mreži

Iako je već većina igrača prekrižila mogućnost igranja StarCrafta II u lokalnoj mreži, nada ipak postoji. Blizzardovom Robu Pardou je očito čitava priča vrlo zabavna i iako nije rekao ništa konkretno, spomenuo je da postoje slučajevi u kojima je igra moguća iako ne postoji veza na Internet.

Jedan od developera novog Battle.neta Greg Canessa je pak dao malo više detalja i rekao da rade na "pseudo-LAN-u" za kojeg ne zna hoće li tražiti jednokratnu autentifikaciju na Battle.net-u ili će veza morati biti stalna, no cilj je povezati igrače međusobno kako bi imali što manju latenciju i bržu vezu. Navodno će ista pravila vrijediti i za Diablo III u LAN-u.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Beta StarCrafta II kasni
Na ruskom sajmu IgroMir potvrđeno da beta StarCrafta II neće biti pokrenuta ove godine kako je planirano

Da sajmovi igara nisu ekskluzivno vezani uz zapadni svijet dokazuje okupljanje u Rusiji simpatičnog naziva IgroMir. Među hrpom izlagača koji su tamo imali svoja izaslansva našao se i Blizzard koji je tri dana ruske igrače filao informacijama o World of Warcraftu: Cataclysm, te oduševljavao igrivom verzijom StarCrafta II.

Upravo je potonji tema ove vijesti obzirom da je vodeći producent igre Chris Sigaty za ruske medije potvrdio kako unatoč prijašnjim uvjeravanjima beta StarCrafta II neće započeti ove godine. Prema nekim izvorima, StarCraft II bi trebao biti dovršen do polovice iduće godine, no tko zna kada će se uistinu pojaviti.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Razer za StarCraft II
Razer je, u suradnji s Blizzardom, pripremio tri periferna uređaja prilagođena nadolazećem hitu StarCraft II. Riječ je o headsetu Banshee, mišu Spectre i tipkovnici Marauder, svi dizajnerski usklađeni u duhu navedene igre.

Miš ima Razerov 3,5G laserski senzor od 5.600 dpi s pet tipaka, posebni sustavom LED rasvjete naziva APM (koji svijetli u ritmu brzina pokreta korisnika) te mogućnošću podešavanja tvrdoće tipaka. Miš namjerno ima malu težinu pogodniju RTS igrama, a cijena mu iznosi 79,99 eura. Tipkovnica Marauder također ima novi sustav osvjetljenja APM (Actions-Per-Minute), pozadinsko osvjetljenje tipki u nekoliko boja, opciju snimanja makroa tijekom igranja te izdignute tipke s većim razmakom za brže izdavanje naredbi. Oznake na tipkama su laserski rezane, a cijena ovog dodatka iznosi 119,99 eura.

Tu je još i headset dizajnerski prilagođen ostatku kompleta i s istim APM sustavom te ugrađenim kontrolama za glasnoću i upravljanje mikrofonom. Potonji je moguće i odvojiti, a cijena je 119,99 eura. Svi najavljeni proizvodi u prodaju kreću prije kraja rujna.

Slika

Slika

http://www.bug.hr/vijesti/razer-starcra ... 02597.aspx

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 21:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 18:55
Ma tresla se gora, rodio se mis! Galame toliko o izlasku SCII da mnogi (ukljucujuci i nas) nece niti gledati detalje sta ce kupiti vec samo da to dobiju sto prije! Prestao sam igrati WoW davno, ali sam cuo da su nedavno pustili u prodaju neke "mountove" koji izgledaju kao duhovi, dostupni kratko vrijeme. Recen mi je i broj konja koji se na battle.net prodao za to kratko vrijeme odnosno pare koje su zgrnute. Zasto? Pikseli na par poligona koji su maaaaaalcice drugaciji.......... Promjena pola, rase, servera itd. Racunaju da ima dovoljno "emo-kid-ova" koji se isfuraju zbog nekog epika dovoljno da promjeni server zbog toga, alijansa pusi AB pa predje u hordu pa pusi AV itd. Pol? No comment!
Mislim da je Blizz odavno odstupio od proizvodnje novog i zabavnijeg "ceda", stampa pare. Igrao sam i prvi starcraft, i WC II na SPS1 i WoW, probao sam i SCII beta, ne nalazim potrebu da kupujem tu igru, mozda sam i prestar ali tesko za povjerovati :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Citiraj:
Sjećate li se onog izraza "Hype train"? Zaboravite ga. Južna Koreja odlazi korak dalje i svojim stanovnicima donosi "Hype plane". Zaista
Kako bi na pravi način svoje stanovnike pripremili na izlazak StarCrafta II, čiji je prethodnik, onako, prilično popularan u Južnoj Koreji, Korean Air je ofarbao svoja dva jumbojeta, Boeinga 747, tematski u StarCraft II.
To se zove hype
Slika

Koreja....

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]