banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: demofest
PostPoslato: 26 Jul 2009, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Sta fali ljudima, neka dolaze.

Meni je malo krivo sto su nekako demo bendovi u sjeni headliner-a.

Btw biser mudrosti trece veceri - "Nives, dođi na misu, al' pokrij guzičetinu i sisu" :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
A јел знате ви како убити ноја? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
EiLeen je napisao:
Odlični odlični... Zapalili publiku, a ne k'o Kosheen... :evil:

Ovaj...sta rece??? :roll:
Sto se Nouvelle Vague-a tice...pa...dao bih onoj plavoj pjevaljki da mi gaza kupus.Ne mora ni prat' noge.
Odlican koncert,samo mi je krivo sto ne odsvirase Killing Moon.
Dobri su oni u ponjavama,zanimljivo.
Ali najveci propust DF-a...ne pustiti Vibrator u rikverc u finale!!
Alo,one zasluzuju pobjedu samo zbog imena!! :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 11:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Utisci od sinoc:

-Prijedorcani i ZAA su bili ok, i pobjednici nisu losi. Ipak ne razumijem proglasavanje treceg, drugog i prvog mjesta u polufinalu. Sta sad, da ocekujem da pobjedi trece plasirani drugog polufinala?

-Vibrator u rikverc :D ...naziv benda me nasmijao vise nego bilo koji vic, komedija ili serija u zadnjih 7 dana.

-Tripcycle...dobar pocetak, zadnja pjesma i kraj. Zanimljivo

-Nouvelle Vague su bili dobri, plavusi aplauz.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Nouvelle Vague - ODLIČNI! :)

Generalno, nisam toliki ljubitelj cover bandova (uz par izuzetaka), ali je svirka sinoć bila za 10.
Jedan od boljih momenata: "1, 2, 3...FUCK!" :D

Stvarno su "ugrijali atmosferu" (plavuši 10+!)
Po meni je bolja svirka Nouvelle Vague od svirke Kosheen-a (možda me neko kamenuje zbog ove rečenice, ali eto! :wink: )

V@nja je napisao:
Propust organizatora je samo u tome sto nije rekao onim gorilama na ulazu da zabrane ulaz onim fensi likovima i curama koji dolaze na festival, a uopste ne vole tu muziku. Em dodju neadekvatno obuceni, em kvare atmosferu i unistavaju energiju koju bend pokusava prenijeti na publiku. :angry3:
V@nja je napisao:
Kruze price, doduse nepotvrdjene, da je bilo i likova u rozim kosuljama. Mislim, stvarno, sto nisu otisli u Capo, pa skakali uz Zvezde Granda? :angry3:

Ja sam bio "malo" fensi sinoć :wink: Imao sam košu 8)
(doduše, nisam toliko "in" jer nije bila roza :P )
Ali i pivkana u ruci. I skakao sam (pogađate šta je bilo sa pivkanom prije skakanja :wink: ), a bogami i zapjevao koju...

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 26 Jul 2009, 15:15, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 11:59 
Ma ok to, ali kako Vanja pricha ja zamislim leekove kakvi dolaze na ispracaj ukucana big brad'ra... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Citiraj:
Добри су ти ликови у "поњавама", како се зову?

Jel' to Tripcycle?

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Revan je napisao:
Citiraj:

Jel' to Tripcycle?

Takmicarski bend, poslednji svirali, mislim Discopath...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Da ali dođu mi sve fine, toalete, potpetice na onaj kamenjar gdje se ni ja ne snalazim najbolje (još u alkoholisanom stanju :D ), i u toj gužvi ona u stvari samo pazi hoće li joj ko zapeti, da joj se ne pogužva haljinica a ljudi su tu došli da se iskaču! Kako sam se ja polomio sinoć pri izlasku sa NV, pao preko onog stubića sve mu he*em, još frendica preko mene :lol: A neka likuša, koju zamalo da zakačimo, sva zgrožena! A i te roze košice 8) Zamisli ja onakav kakav budem na svirkama da upadnem u Krunu? Koga ja lažem, mene tamo i ne puštaju... :lol:

Poslušao sam neke bendove ali ne znam imena... Bio je neki bend sa ženskim vokalom koji podsjeća na Negative i bili su ok, iako ne volim previše taj fazon, bile su i te nabrijane Vibrator kako god... hhahaha... inače nije mi nešto selekcija, previše izlizanih kontova

Nouvelle Vague, jako dobra svirka, prije svega sve to upakovano zajedno dobro zvuči + plus vokal zbog kog bi moja drugarica koja nema lezbo pretenzija pristala na grupnjak samnom i njom :D Slažem se da Pistolsi ne odgovaraju u ovom aranžmanu.

Dobra noć. Večeras finale, poslušamo taj album od KJHCB, pa fckn' ADF i još malo skakanja uz Afrodizijak - zabava zagarantovana!

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Sinoc nisam bio.......obaveze jbg.......al zato veceras idem........bice super sigurno.........ja tipujem na nas Tanker :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Temple_of_the_king je napisao:
Revan je napisao:
Citiraj:

Jel' to Tripcycle?

Takmicarski bend, poslednji svirali, mislim Discopath...

Jeste Diskopath! Tripcycle su oni dzinovi i nisu u takmicarskoj konkurenciji. 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Shabban je napisao:
Sinoc nisam bio.......obaveze jbg.......al zato veceras idem........bice super sigurno.........ja tipujem na nas Tanker :)

Slušao Tanker, nisu u mom fazonu, ali su baš dobri. Jedna od nagrada sigurno.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Hm.....

Cinjenica je da je se ove godine sve bacilo na strane face, demo bendove skoro niko ni ne gleda.....sto je malo i bezveze, ipak je ovo demo fest....iduce godine definitivno treba naplacivat ulaz.....nesto simbolicno (3-5km)....

Sto se tice demo bendova ove godine su mi puno losiji nego prosle...poslije sve tri veceri ziri je jednostavno izabrao one koji valjaju (uz par izuzetaka kao npr Hermess, Etar i Malter Ego koji su po nekom mom misljenju mogli bit u finalu)....ovi ostali svi zasluzeno dalje....moji neki favoriti su i dalje Koh i Monera (jbga grunge)....Motherfunky bi mogao bit dobar bend ali imaju problem sto bi htjeli da zvuce kao dobar Limp Bizkit ali ne znaju kako...pa onda u tom neznanju ispadnu kao los Linkin Park....

Veceras cekam da cujem KJHCB...prosle godine su mi bili favoriti ali....slusao sam ih u Boriku i nisu me bas odusevili...stice se osjecaj da nisu dovoljno muzicki sazreli da sviraju pravac koji su odabrali....live izvedba im je malo suplja....

Sto se stranaca tice....nemam rijeci....ovi nasi bi mogli malo da nauce kako se pravi atmosfera....da li je u pitanju cisti profesionalizam ili su ljudi stvarno odusevljeni banjalukom, nemam pojma....ali nije ni bitno, live nastupi su im extra....

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
V@nja je napisao:
Kako se zove onaj bend, cini mi se iz Beograda, sa pjevaljkom? Nesto divlje dzndzaju, a svirali su prije onih likova u ponjavama? :D

Мислим да је прије хаљиница на сцени био Етар.

Штета што нећемо имати прилику слушати Вибратор у рикверц вечерас.

И Трипсајкл су били дивни.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Nisam mogla doci sinoc. Zao mi je sto nisam ispratila i 3. takmicarsko vece. Valjda ce biti na TV-u. I NV.
Zasad, Propaganda mi je ostavila najjaci utisak. Narocito, pjevacica.
Eto. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 13:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Koncert N.Vague sinoc je bio predobar!Zamalo da ne odem sinoc.Stvarno bi propustio odlicn nastup.
NASTUP N.VAGUE JE BIO BOLJI OD KRAVITZA I KOSHEEN!!! :D

Sto se takmicara tice-pola demo bendova koje sam cuo(nisam poslusao sve)ne zasluzuju da nastupe na festivalu.Mislim da su trebali smanjiti broj bendova koji se takmice.Bila bi jos jaca selekcija i prava uzivancija za slusanje.Slazem se Freak_on_a_leash da je slabije nego prosle godine.Mozda smo"potrosili"zalihe demo bendova u regionu...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Evo mene sa radionice "Od demo pjesama do albuma" (tako nešto). Nije rečeno ništa nepoznato, ali u nekom razgovoru poslije shvatio je jedan kolega da se priča puno vrtila oko nekih para i zarade. Njegov je zaključak da su mnogi bendovi ove godine došli da osvoje nagradu, dok je onaj prošlogodišnji duh bio malo drugačijeg kvaliteta. Ne bih znala.

Jedna je djevojka dobro rekla - bend mora biti agresivan - i prema izdavačima, i prema medijima, i prema klubovima....... Ne odustajati, boriti se, raditi, ići od vrata do vrata. Istina, ponekad čovjek izgubi energiju, postane bezvoljan, ali te faze bi trebalo svoditi na minimum.
Ne znam koliko mojih mejlova poslanih ljudima iz muzike sa naših prostora rezultiralo je sa možda dva odgovora od strane tih ljudi, ali iz jednog od tih odgovora će se izgleda desiti i neka saradnja. Danas sam poslije predavanja dala ljudima iz žirija više naših CD-ova, možda će se neko nekad i javiti.

Tek sam sinoć prvi put bila na Demofestu i poslušala sam bendove - meni nisu bili toliko loši. Mnogi od njih su još mladi, ali potencijal je tu i sa njim bi se uz dobro usmjeravanje nešto moglo uraditi.

Meni je samo žao što se niko iz ovih lokalnih organizacija koje se stalno busaju u prsa nekom svojom borbom za prostor za svirke i koncerte nije sjetio da se uveže sa organizatorima i pokrene neku manju kampanju u okviru Demofesta. Sve je to izgleda samo prazna priča bez ideja.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
V@nja je napisao:
Dzabe shoole, imaju oni para, nije njima puno dati 3KM, a da dodju pokvariti ugodjaj pravim uzivaocima te muzike.

Kruze price, doduse nepotvrdjene, da je bilo i likova u rozim kosuljama. Mislim, stvarno, sto nisu otisli u Capo, pa skakali uz Zvezde Granda? :angry3:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kud te ne uslika sinoć... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tipujem na Tanker, mada sigurno nece pobijediti zbog vrste muzike koju sviraju...al definitivno imaju najvise publike:)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Elvis Presley je napisao:
EiLeen je napisao:
Odlični odlični... Zapalili publiku, a ne k'o Kosheen... :evil:

Ovaj...sta rece??? :roll:
Sto se Nouvelle Vague-a tice...pa...dao bih onoj plavoj pjevaljki da mi gaza kupus.Ne mora ni prat' noge.
Odlican koncert,samo mi je krivo sto ne odsvirase Killing Moon.

i ja sam čekala killing moon.... Nisam ih prije slušala, al sam našla na netu njihove obrade i vidjela da imaju i killing moon... Baš mi je krivo što to nisu odsvirali....
Sinoć je bilo okupljanje forumaša, znači bar 5-6 vidjeh, a sigurno je bilo i više...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]